IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2016, 15:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen atama sonuçları




MEBBİS üzerinden girişinizi gerçekleştirerek atama başvurunuzun sonucunu öğrenebilirsiniz. MEBBİS öğretmen girişini nasıl ve nereden yapacağınıza haberimiz üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İnternet teknolojisinin gelişmesi ile birlikte internet üzerinden yapabileceğimiz işlemlerin sayısı artmıştır. Ülkemizde bulunan çoğu kurum ve kuruluş da internet uygulamalarını geliştirmiştir. Milli eğitim Bakanlığı da internet teknolojisini iyi kullanan kurumlardan bir tanesidir. Gerek E-Okul sistemi olsun gerekse MEBBİS olsun Milli Eğitim Bakanlığının internet uygulamalarındandır. MEBBİS yani Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri Milli Eğitim Bakanlığının bir hizmetidir. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen MEBBİS sayesinde hem öğretmenler hem de öğrenciler bazı işlemlerini internet üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Başvuru işlemlerini, sınav tarihlerini ve sınav sorgulama işlemlerini MEBBİS üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Özellikle atanmayı bekleyen öğretmen adayları bu sıralar MEBBİS’i kullanıyor. Atama sonuçları açıklandığında öğretmen adayları bu sisteme giriş yaparak atama sonuçlarını öğrenebilecek.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

MEBBİS’e internet üzerinden ulaşabilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemlerinin internet sitesine giriş yaptıktan sonra ana sayfanın üst bölümünde giriş sayfası vardır. Bu giriş sayfasına kullanıcı adı ve şifreyi girdikten sonra son olarak ekranda gördüğünüz güvenlik kodunu da gerekli yere girmelisiniz. Bu bilgileri girdikten sonra sisteme giriş yapabilirsiniz ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu sisteme Milli Eğitim Bakanlığında görevli olan öğretmen, müdür, müdür yardımcısı ve yöneticiler giriş yapabilirler. Bu sistem eğitimle alakalı tüm işlemleri elektronik ortamda yapılmasını sağlamaktadır. Özellikle öğretmen adayları şu sıralar sürekli bu sisteme giriş yapmaktadır. 2016 öğretmen atamaları 10 şubatta elektronik ortam üzerinden gerçekleştirileceği için ve sonuçlar MEBBİS üzerinden açıklanacağı için öğretmen adayları heyecanlı bir şekilde bekleyiş içindedir. Aday öğretmenlerin yetiştirilmek üzere il emrine atamaları 19 şubatta gerçekleştirilecek. İldeki görev yerleri ise 25 şubatta valiliklerce belirlenecek. Bu sisteme kullanıcı adı ve şifrenizle girebilirsiniz. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi bilmiyorsanız eğer Milli Eğitim Müdürlüklerine giderek öğrenebilirsiniz. Milli Eğitim Bakanlığının bütün internet hizmetlerine bu sistem altından ulaşabilirsiniz. E-Okul, E-Akademi, Halk Eğitim, Açık Öğretim Kurumları, E-Yurt, E-taşınır ve E-sınav hizmetleri MEBBİS sistemi altında yer alan hizmetlerdir. Ana sayfadan bu kurumların hepsine ulaşabilirsiniz, giriş yapabilirsiniz ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.


Milliyet

__________________
Kendiniz olun başkaları zaten var.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
atama işlemleri, eğitim, mebbis, milli eğitim bakanlığı, öğretmen atama sonuçları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Öğretmen atama başvuruları için bugün son gün NarÇiçeği Eğitim Haberleri 0 08 Şubat 2016 10:24
Öğretmen atama başvuruları başladı NarÇiçeği Eğitim Haberleri 0 02 Şubat 2016 13:50
Öğretmen atama başvuruları 31 Ağustos'ta başlayacak Guzel Sınavlar ve Hazırlık 0 09 Ağustos 2015 14:45
Öğretmen Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Yayınlandı SimHa Eğitim Haberleri 0 17 Nisan 2015 21:31
Öğretmen Atama Başvuruları 31 Ocak 3 Şubat Atama Klavuzu Başvurular Zen Genel Paylaşım 0 01 Şubat 2013 15:09