IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Eylül 2016, 17:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2016 Okullar Ne Zaman Açılacak?




2016 Okullar ne zaman açılacak?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği sorunun yanıtı belli oldu. Okullar bu sene 19 Eylül'de açılıyor. 2016 Okulların açılış tarihinin kesinleşmesi ile birlikte öğrenciler ve veliler için heyecanlı geri sayım başladı.

Okullar ne zaman açılacağı netleşti. Milyonlarca Öğrencinin merakla cevabını beklediği soruya MEB kesin olarak noktayı koydu. Daha önce sosyal medyada okulların geç açılacağına dair yazılar yazılmıştı. MEB bu iddiaları yalanladı ve okulların açıklanacağı tarihi 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı takvimiye açıkladı. Okullar daha önce belirlenen 19.09.2016 tarihinde açıklanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yaptığı yazılı açıklamada, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik haberlerin spekülatif haberler olduğunu belirterek, "Bugün bazı basın yayın organlarında, 2016-2017 eğitim öğretim yılının 3 Ekim 2016 tarihinde başlayacağına yönelik spekülatif haberlere yer verildiği görülmüştür. Söz konusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bakanlığımızca daha önce eğitim öğretim yılı çalışma takviminde açıklandığı gibi eğitim öğretim yılı 19.09.2016 tarihinde başlayacaktır. Bakanlığımızla ilgili her türlü resmi açıklama, duyuru ve haber Müşavirliğimizce yapılmaktadır. Bunun dışında yapılan açıklamalara itibar edilmemesini rica ederiz" ifadelerine yer verdi.


BURSA'DA SERVİS ÜCRETLERİ YÜZDE 8-10 ARASINDA ARTTIRILDI!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) yeni eğitim ve öğretim döneminde okul servisi ücretlerini belirledi. Servis ücretlerine yeni öğretim yılında yüzde 8 ila 10 arasında değişen zam yapıldı.


UKOME’den yapılan açıklamada, servis ücretlerinin Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlemiş olduğu 180 günlük eğitim ve öğretim günü dikkate alınarak belirlendiği bildirilerek, resmi tatiller ve idai izin günlerinin ek ücrete tabi olduğu kaydedildi.

Yarıyıl tatili süresince ayrıca ücret alınmayacağı belirtilen açıklamada, rehber öğretmen bulundurulması zorunlu olan servislerde, fiyatlara öğrenci başına 40 lira ekleneceği ve kardeşlere yüzde 10 indirim uygulanacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, kilometreler belirlenirken tek yön seferleri için ev – okul arasındaki ana arter mesafeleri dikkate alınacak. Taşınan öğrencinin; okulunun veya ikametgahının değişmesi, uzun süreli tedaviyi gerektiren bir hastalık geçirmesi, okumaktan vazgeçmesi veya okuma hakkını kaybetmesi hallerinde servisle taşınmaktan vazgeçmesi durumunda, servis aracı sahibi varsa geriye kalan ayların ücretlerini iade edecek. Belirlenen kurallara ve ücret tarifesine uymayan servis araçları hakkında gerekli yasal işlemler yapılacak.

Milliyet.

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2016 okullar ne zaman açılacak, egitim haberleri, okullar ne zaman aciliyor 2016


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Okullar geç açılacak EreN Haber Arşivi 7 26 Ocak 2006 02:15