IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Haziran 2020, 18:24   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkent Üniversitesi İngilizce Programı Adaylarına Önerilerimiz Nelerdir?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başkent Üniversitesi İngilizce Programı Adaylarına Önerilerimiz Nelerdir?

Lise yılları geride kaldı ve artık üniversite öğrencisi oldunuz. Üniversitemiz, siz öğrencilerimize kendinizi uluslararası alanda sınayabileceğiniz ve bu anlamda evrensel değerlere katkı sağlayabileceğiniz, kendinizi sürekli geliştirebileceğiniz bir öğretim ortamı sağlamayı amaçlar. Üniversitemizin size gösterdiği hedeflere ulaşmak için çok çalışmalısınız. Yeni yabancı dil öğrenme çevrenize kısa zamanda uyum sağlamanızda yardımcı olması için önerileri dikkatle okuyunuz.

İngilizce Hazırlık Programı’na kayıt olduktan sonra, hafta içi her gün belli sayıda derse gireceksiniz. Ders saatleri dışında da düzenli çalışmayı bir alışkanlık haline getirmeniz önemlidir. Öğretmenleriniz size bu süreçte yol gösterecek, öğretim döneminin başında size ders programı ve almanız gereken ders materyalleri hakkında bilgi verecektir. Değerlendirmenin bir parçası olarak size ödevler verecektir. İngilizce Hazırlık Programı’nın hedeflerine ulaşabilmeniz için zamanı iyi değerlendirmeniz oldukça önemlidir. Bu sürece, haftalık bir plan yaparak başlayabilirsiniz. Böylelikle hem akademik çalışmalarınızı yapmaya hem de spor yapmak, kitap okumak, sinemaya gitmek gibi aktivitelere vaktiniz kalacaktır.

İngilizce Hazırlık Programı’nda program kaydınız, devamsızlık bilgileriniz, sınav sonuçlarınız gibi pek çok bilgiye Başkent Üniversitesi’ne ait BUOBS (Başkent Üniversitesi Öğrenci Bilgilendirme Sistemi) üzerinden ulaşabilirsiniz. Bulunduğunuz program düzeyine göre, dil öğrenim süreçlerini sınıf dışında da desteklemek amacıyla programda kullandığınız kitaplar ayrıca elektronik öğrenme ve çalışmaortamları sağlamaktadır (MyEnglishLab vb.). Bu araçlardan maksimum düzeyde faydalanınız.

DİPNOT: İngilizce Hazırlık Birimi ile ilgili bilgilendirmeler ve duyurular için resmi Instagram sayfamız “Buprepunit”i takip etmeyi unutmayın!


Sınav tarihlerinin ve sonuçların duyurulması gibi bilgilendirmelere ve İngilizce Hazırlık Birimi hakkında detaylı açıklamalara Instagram sayfamızdan ve Başkent Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu web sayfasındaki Birimler-İngilizce Hazırlık Birimi bölümünden ulaşabilirsiniz.

Derslere düzenli olarak gelmeniz ve aktif olarak katılmanızın dönem boyu başarınıza etkisi büyüktür. Ders sırasında anlatılanlara odaklanın, aktivitelere katılın ve not tutun. Derste öğrendiklerinizi günlük olarak tekrar edin; böylece gün içinde öğrendiklerinizi pekiştirebilirsiniz. Öğrendiklerinize dönüp bakmadığınız sürece kalıcı olmalarını sağlayamazsınız. Anlamadığınız yerler olduğunda not tutun ve bu konuları ders sorumlusu öğretim elemanlarına sorun.

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başkent üniversitesi ile ilgili


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı III Ders Kitapları Nelerdir? Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:13
Başkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı II Ders Kitapları Nelerdir? Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:13
Başkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı II Nedir? Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:13
Başkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı I Ders Kitapları Nelerdir? Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:13
Başkent Üniversitesi İngilizce Hazırlık Programı Ders Programı Nedir? Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:13