IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Şubat 2021, 15:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başkent Üniversitesi İle Dünden Bugüne: “Başkentte Öğrenci Olmak”




Başkent Üniversitesi İle Dünden Bugüne: “Başkentte Öğrenci Olmak”


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sevgili Öğrenci/Öğrenci Adayları,

Başkent Üniversitesi, anaokulundan doktoraya, öğrencilikten iş hayatına, öğrencisi, me-zunları ve tüm çalışanları ile büyük ve mutlu bir ailedir. Bu ailenin yeni üyesi olarak sizleri aramızda görmekten büyük bir mutluluk duymaktayız ve “Ailemize Hoş geldiniz” diyoruz.

1993 yılında Sayın Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın, büyük fedakârlıklar ve zorluklarla dolu bir süreçte kişisel vizyonunu büyük bir ustalıkla işleyerek kurmuş olduğu Üniversitemiz-de nitelikli eğitim alma ayrıcalığına erimiş durumdasınız. Üniversitede bulunduğunuz dönem yaşamınızın en değerli yılları ve geleceğinizin temellerini atacağınız yıllar ola-caktır. Başkent Üniversitesi, ülkemizin geleceğinin güvencesi olan öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirme gayreti ve özverisi ile sizlere eşsiz bir üniversite deneyimi yaşama imkanı sunmaktadır.

Başkent Üniversitesi eğitim ve araştırma alanlarında yükselen başarısı ilk günden bu yana artış gösteren bir grafik çizmektedir. Üniversitemizin her geçen yıl bilimsel yayın sayısı artışı, ulusal ve uluslararası yayın sıralama endekslerinde yükselişi, 2013, 2016 ve 2018 yılı girişimci ve yenilikçi üniversiteler endeksinde ilk 50 üniversite arasında yer alması sürekli iyileştirme faaliyetlerinin ve başarısının göstergesidir. Kaliteyi temel ilke olarak benimseyen Başkent Üniversitesi İSO 9000 kalite belgesi alan ilk vakıf üniversi-tesi olması yanında, New York 2013 Uluslararası Kalite zirvesinde yönetim kalitesi ve iş mükemmeliyetini kurma, geliştirme ve sürdürme başarısı nedeni ile altın kalite ödülü kazanmıştır. Başkent Üniversitesi ayrıca; Paris 2015 29. Uluslararası Kalite Zirvesi’nde de yönetim kalitesi ve iş mükemmeliyetini kurma,geliştirme ve sürdürme başarısını nedeni ile Platin Kalite Ödülü ve 2016 yılında Frankfurt’ta düzenlenen Kalite Zirvesi’nin, Elmas Kategorisindeki “Uluslararası kalite ve teknoloji ödülü” almaya hak kazanmıştır.

Başkent Üniversitesi, bünyesinde bulunan çok çeşitli akademik birimlerinde öğrenim gören öğrencilerine çağdaş eğitim ortamları içinde ve gelişmiş günümüz teknolojisiyle iç içe eğitim sunmaktadır. Bu konuda gerekli araç gereç, teknik donanım, fiziki kapasite gibi her türlü ihtiyaç karşılanmakta ve günden güne gerek nicelik gerekse nitelik olarak olanaklar arttırılmaya çalışılmaktadır.

Üniversitemiz, 12 Fakülte, 1 Devlet Konservatuvarı, 7 Meslek Yüksekokulu, 1 Yüksekokul, 7 Enstitü, 100 adet laboratuvar ve uygulama alanı, Türkiye genelinde bulunan, 36 eğitim ve sağlık kuruluşu, Teknoloji Geliştirme Merkezi (TEKMER), Bilgi, İnovasyon ve Teknoloji Transfer Ofisi ve Ön Kuluçka Merkezi ile sizlere eğitim, staj ve iş imkânı sunmaktadır.

Türkiye’nin en büyük kütüphanelerinden biri olan ve toplam 12.500m2 alana sahip olan-Başkent Üniversitesi Kütüphanesi de bu yıl sizlerin kullanımına sunulmuştur. İlgili alan-lardaki eğitiminizin yanısıra, sportif, kültürel ve sanatsal açıdan gelişimize destek olacak sanat dersi, seçmeli dersler, yabancı dil dersleri alabileceğiniz gibi 112 farklı mesleki ve sosyal amaçlı Öğrenci Topluluklarından birine veya birkaçına üye olabilir, etkin bir biçim-de yürüttüğümüz sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz.“Başkent Üniversitesi Ailesi” sizlerle daha da güçlenecektir. Bu ailenin birer üyesi olarak sizleri aramızda gör-mekten büyük bir mutluluk duymaktayız. Sizlere yaşamınızın yeni bir sayfasının açıl-makta olduğu bugünlerde ve gelecekte başarılar diliyor sevgilerimi sunuyorum.

Prof. Dr. Ali HABERAL
Rektör


__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başkent Üniversitesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Başkent Üniversitesi İle Dünden Bugüne: “Başkentte Öğrenci Olmak” Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:58
Başkent Üniversitesi Kuruluşu: Dünden Bugüne İstatistiklerle Başkent Üniversitesi Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:58
Başkent Üniversitesi Kuruluşu: Dünden Bugüne Başkent Üniversitesi Kalemzede Eğitim Haberleri 0 02 Haziran 2020 18:58