IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2018, 13:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ankara Ekonomisinin Önemli İsimleri Bir Araya Geldi




Atılım Üniversitesi Mezunları tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrasında yıldırım Kule'de önemli isimlerin bir araya geldikleri ifade edildi.

Atılım Üniversitesi Mezunu iş insanlarının buluştuğu organizasyondamezunlar ve davetliler iş dünyasında yapılması gerekenleri paylaştı. Atılım Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yaman Zaim network toplantısı ile ilgili şunları söyledi: “ Düzenlediğimiz organizasyonlarda, dokuz bini aşkın mezunu olan üniversitemizin projelerini daha çok duyurmayı amaçlıyoruz. Bu tarz etkinlikler hem iş dünyasında ortak değer yaratan markaları bir araya getiriyor hem de eskiden aynı sınıfı paylaşan kişileri zaman yolculuğuna çıkarıyor. Biz de Atılım Üniversitesi Mezunlar Derneği olarak, gerçekleştirdiğimiz buluşmalar ile mezunlarımızın çalışmalarının etkileşim alanlarını artırarak ortak bir güç yaratmayı hedefliyoruz”

Dernek etkinlikleri kapsamında her ay düzenli olarak farklı çalışmalar yaptıklarını belirten Yaman Zaim, “ Business Network toplantımızı ilk kez düzenlememize rağmen yoğun ilgi ile karşılaştık. Bu da bizleri çok mutlu etti. İş dünyasının kalbinin atacağı network toplantılarımızı gelenekselleştirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Daha çok mezun ile bir araya gelmek en büyük hedefimiz” diye konuştu.
Organizasyona sponsor olan firmalara plaketlerin teslim edilmesinin ardından iş dünyasına yön veren markalar ve yöneticileri organizasyonun keyfini çıkardı. Ankara’da bir çok önemli organizasyona ev sahipliği yapan Yıldırım Kule, doğa manzarası ve ferah etkinlik alanları ile konuklardan tam not aldı. Düzenlenen etkinlikler ile Ankara’nın iş dünyasına yön verildiğini belirten Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, “Network toplantıları Ankaralı iş adamları için çok önemli bir yere sahip. Biz de bu tarz organizasyonların daha sık gerçekleşmesi için toplantı salonlarımız ve etkinlik alanlarımız ile her zaman destek vermeye çalışıyoruz “ dedi.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basın bülteni, busines, ekonomi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kılıçdaroğlu, akademisyenlerle bir araya geldi Desmont Haber Arşivi 0 02 Şubat 2015 00:12
Gül ve Erdoğan Çankaya'da bir araya geldi PassioN Haber Arşivi 0 18 Ocak 2012 21:45
Yazılımcılar bir araya geldi Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 0 09 Aralık 2011 17:23
Talat ve Hristofyas bir araya geldi Dilara Haber Arşivi 0 18 Eylül 2008 19:52
Başbuğ, TV temsilcileriyle bir araya geldi Cemalizim Haber Arşivi 0 17 Eylül 2008 13:43