IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2019, 22:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
FlixBus Kamil KOÇ İçin Başvuru Yaptı




Türkiye'nin önemli seyahat şirketlerinden Kamil Koç'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuran Almanya merkezli seyahat girişimi FlixBus, Türkiye pazarını hizmet kapasitelerini genişletmek için "eşsiz bir fırsat" olarak görüyor.
Uluslararası düzeyde seyahat hizmeti sunan, Almanya merkezli seyahat girişimi FlixBus ve özel sermaye şirketi Actera, Türkiye'nin otobüs şirketi Kamil Koç’un, Avrupa’nın en geniş şehirler arası otobüs ağına sahip FlixBus’a katılması konusunda anlaşmaya vardı. Kamil Koç'un Flixmobiliy GMBH'ye devri için Rekabet Kurumu'na başvuru da yapıldı.

Kamil Koç’un ülke çapında sunduğu seferler, Avrupa ve ABD’de 29 ülkede, 2 binden fazla noktada günde 350 bin sefer sunan FlixBus ağının bir parçası haline gelecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'ANLAŞMA SÜRECİNİ TAMAMLAMAK İÇİN GEREKLİ YASAL ADIMLAR ATILIYOR'

AA muhabirinin şirketin Türkiye’deki stratejisine ve planlarına yönelik sorularına cevaben FlixBus Basın Departmanından yapılan açıklamada, "Pazarın büyüklüğünün ve yapısının, hizmet kapasitemizi genişletmek için eşsiz bir fırsat sunduğunu düşünüyoruz. Otobüs ile seyahat konusundaki yeni ve çok daha teknoloji bazlı yaklaşımımız sayesinde sadece yolculara değil, aynı zamanda Türkiye’deki yerel pazara da değer katacağız." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada anlaşmanın maliyetine ilişkin rakam paylaşılmazken, şu anda anlaşma sürecini tamamlamak için gerekli olan yasal adımların atıldığı bildirildi.


Avrupa’daki ucuz bilet politikasının Türkiye’de de devam edip etmeyeceği yönündeki bir soruya ise "Rekabet Kurumu başvurumuz tamamlandı ve onay sürecinin ardından Türkiye’deki stratejimizle ilgili daha detaylı bilgileri sizinle paylaşıyor olacağız." şeklinde cevap verildi.

İlk etaptaki önceliklerinin yerel güzergahlar olacağı belirtilen açıklamada ancak Türkiye’deki büyük şehirleri Avrupa’daki FlixBus KOBİ ailesiyle bölgedeki diğer şehirlerle bağlamanın şirket vizyonuyla örtüştüğü kaydedildi.

Kamil Koç markasının neredeyse bir asırlık tarihi bulunduğu aktarılan açıklamada, “Kamil Koç’un yerel bilgi ve deneyiminin pazara giriş sürecimizde bizim için çok değerli olacağına inanıyoruz. Yenilikçi teknolojik çözümlerimizden beslenen uluslararası deneyimimiz ile Türkiye’deki otobüs yolcularına çevre dostu, uygun maliyetli, en iyi ve kapsamlı seyahat seçeneklerini sunmayı amaçlıyoruz. Kamil Koç’un yerel bilgi ve deneyiminin pazara giriş sürecimizde bizim için çok değerli olacağına inanıyoruz." yorumu yapıldı.

Mynet

__________________
𝔰𝔦𝔫𝔠𝔢 շօօՅ 𝓑𝔂 𝓖𝓪𝓛𝓪𝓽𝓪𝓢𝓪𝓡𝓪𝔂𝓛𝓲

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

вüℓвüℓℓεя çσк үαη∂ı, güℓℓεя∂ε үαηsıη...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
flixbus kamil koç için başvuru yaptı, flixbus türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilişim 500 Araştırması na Başvuru İçin Son Hafta! Mylife Haber Arşivi 0 25 Nisan 2019 19:59
2016 Şubatta Atananlar İçin Oryantasyon Eğitimi Başvuru Ekranı Açıldı NarÇiçeği Eğitim Haberleri 0 15 Şubat 2016 15:14
Twitter halka arz için başvuru yaptı SeckiN Twitter Haberleri 0 13 Eylül 2013 10:19
Costurme Quest PC Platformu İçin Çıkış Yaptı! dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 15 Ekim 2011 20:50