IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08 Kasım 2022, 05:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek sıraladı! Bu hafta vatandaşlara 7 milyar liralık destek yapılacak




Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal yardımlarla ilgili müjdeleri de peş peşe verdi. Aile desteği kapsamında 3.2 milyar liranın bugün hesaplarda olacağını, doğal gaz ve elektrik desteğinin ise bu hafta içinde yapılacağını belirten Erdoğan, "7 milyar lira tutarında sosyal destek rakamını insanlarımızın hizmetine sunmuş olduk" ifadelerini kullandı.

Ana gündem maddesi başörtüsüyle ilgili anayasa değişikliği teklifi olan Kabine Toplantısı yaklaşık 3 saat 40 dakika sürdü. Görüşme sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa konusunda siyasi partilere rest çekerken, sosyal destek konusunda da bir dizi müjde verdi.
"HALK OYLAMASINA GÖTÜRMEYİ DOĞRU BULMUYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anayasa değişikliğiyle ilgili, "Geçtiğimiz hafta başörtüsü serbestisini ve ailenin korunması hususlarını içeren anayasa değişikliği teklifimizi arkadaşlarımız mecliste siyasi grubu bulunan partilerle görüştüler. Şayet uzlaşma sağlanabilirse o şekilde, sağlanamazsa Cumhur İttifakı partileri olarak Meclis'e sunmayı planlıyoruz. Prensip olarak temel halk ve özgürlüklerle ilgili konuların halk oylamasına götürülmesini doğru bulmuyoruz. Ancak Meclis denkleminde başka bir mecburiyet gerekirse onun gereğini yapmayı da boynumuzun borcu olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

SOSYAL YARDIMLARLA İLGİLİ MÜJDELERİ SIRALADI

Erdoğan daha sonra sosyal yardımlarla ilgili müjdeleri sıraladı. Aile desteği kapsamında 2,5 milyon haneye yapılacak 3.2 milyar liralık ödemenin 8 Kasım Salı günü (bugün) hesaplara aktarılacağını söyleyen Erdoğan, elektrik ve doğal gaz desteklerinin de bu hafta içi ödeneceğini belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, konu hakkında şunları söyledi:
"Türkiye'nin imkanlarını bu ülkede yaşayan her vatandaşımızla paylaşma düşüncemizin ürünü bu programlardan biri de Türkiye Aile Desteği'dir. 2,5 milyon vatandaşımıza 3,2 milyar lira bugün hak sahiplerinin hesaplarına yatırılacaktır.
"ELEKTRİK VE DOĞAL GAZ DESTEKLERİ BU HAFTA YAPILACAK"

Elektrik desteğinden yararlanan 3 milyon hanenin 666 milyon lira tutarındaki ödemesi bu hafta içinde yapılacak. Doğal gaz yardımının kış dönemi ilk grup ödemesi yine bu hafta içinde gerçekleştirilecektir. Engelli ve yaşlıların hak sahiplerinin 2.1 milyar tutarındaki kasım ödemeleri de geçtiğimiz günlerde tamamlandı.
"7 MİLYAR LİRALIK DESTEĞİ İNSANLARIMIZIN HİZMETİNE SUNDUK"

Vatandaşlarımızın kış dönemindeki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla binin üzerindeki sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfımıza aktarılacak periyodik payı iki kat artırarak 450 milyon liraya çıkardık. 7 milyar lira tutarında sosyal destek rakamını insanlarımızın hizmetine sunmuş olduk"



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



haberler.com

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık dava NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 30 Haziran 2021 21:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara böyle destek verdi: Oturma eylemi yapın, ben de sizin yanınızda yer alırım NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 11 Haziran 2021 22:42
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beylerbeyi'nde vatandaşlara dondurma ısmarladı NurSima Güncel ve Son Dakika Haberler 0 06 Haziran 2021 20:44
Çiftçiye 1 hafta içinde 1.5 milyar liralık destek Lucifer Haber Arşivi 0 25 Mayıs 2015 11:54
Terör mağdurlarına 2,6 milyar liralık destek Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Mart 2012 14:35