IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2012, 22:57   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler ve Estetik




Estetik ve güzeliğin ikonu olan kadınlar hemcinsleriyle değil, son zamanlarda artan talepleriyle estetik cerrahların kapısını çalan ve güzellik merkezlerini dolduran erkeklerle yarışacak.

Daha sağlıklı, genç görünüm ve yakışıklı olma isteği günümüz erkeğinin estetiğe bakışını değiştiriyor. Sosyal çevresi,ekonomik durumu ve çeşitli meslek grupları bu talepleri arttırsada artık her insan gibi erkeklerde daha güzele ulaşmayı hedefliyor. Kıyafetlerinde,saç modelinde, traş stilini değiştirmede tutucu olan erkek,kendisi için daha iyi fiziki bir görünüm sağlayacağını düşündüğü işlemlerde beklenenin aksine oldukça cesur davranabiliyor.
Bizde 2008 erkeğinin estetik trendlerini öğrenmek için,1.Leventte hizmet veren ESTE Estetik Cerrahi-Lazer ve Güzellik Merkezinden Estetik Cerrah Opr. Dr.Yakup Avşar beyle görüştük.
Sayın Avşar günümüz erkeğinin öncelikle yaşam tarzını belirleyerek daha sağlıklı ve hijyenik görünümü hedefllediğini belirterek anlatmaya başlıyor.2007 yılında kadın için wellness yaşam denilen kısaca sağlıklı ve güzel yaşam diye özetleyebileceğim yaşam tarzı günümüz erkeğinde de hayat felsefesi olma yolunda..Bu sebebtendir ki günümüz erkeği diyetini,fiziki aktivitelerini ve ruh halini en elverişli şekilde tutma çabasında olmaktadır.
Erkekte hijyenik görünümü, fazla kıllardan temizlenmiş ense, sakal üstü , boyun,el sırtı,gögüs ve sırt cildi sağlar.Lazer epilasyon ırkımızın özelliğinden dolayıda fazla olan bu tüylerden biz erkekeleri acısız,ağrısız ve kesin olarak kurtarabiliyor.Sağlıklı bir görünümü ancak sağlıklı cilt yansıtabileceğinden,ESTE Klinikte erkek hastalarımıza klasik cilt bakımının çok daha ötesinde el değmeden ,medikal sıvı ve gazın karışımı bir makina olan hydropeelle yapılan masajlı cilt bakımıda temizlenmiş cildi bütünlemiş oluyor.
Estetik operasyonlarda bu yıl trend ne olacak diye bakarsak, tüm dünya gibi ülkemizdede en fazla yapılan estetik operasyon rhinoplasti dediğimiz burun estetiğidir.Erkeklerde de son zamanların en önemli estetik devrim olarak kabul ettiğimiz,doğallığın bozulmadan oluşturulmuş,nefes problemi giderilmiş ,yüz ve vücut hatlarıyla uyumlu estetik görünümlü burun şekilleri 2008 in trendleri olacaktır.
Özellikle sportif faliyetler olmak üzere sebebli ya da sebebsiz olarak erkek memesinde jinekomasti dediğimiz büyümeye bağlı yapılan operasyonlarda 2008 in en fazla talep gören operasyonlarından olacaktır.Erkek için ciddi psikolojik problem olabilen jinekomasti operasyonu sonrası hızla özgüvenin kazanılabildiğini görebiliyoruz.
Daha genç ve canlı görümümü sağlamak için geçmişte %90 oranında kadınlara uyguladığımız dolgu maddesi yada vucudun bir bölgesinden alınan yağın yüze enjeksiyonu erkekler içinde bu yıl gözde işlemlerden olacaktır.
Özellikle erkeğin liposuctionla göbek bölgesinden alınan fazla yağlarının yüzde ihtiyaç olan yerlerine verilmesi estetik görünümlü burnu ile yüze gençliği ve fresh görünümü verirken, yağlardan kurtulmuş göbek ve memelerde sportmen vucut hatlarını tekrar kazamış olmasını sağlayacaktır.
Cerrahisiz işlemler olarak botoxta bu yıl erkeklerde özellikle yüzdeki kırışıkları gidermenin yanı sıra, koltuk altına terlemeyi önlemek için uygulanacak işlemlerin başında yer alacaktır.
Özsaygısı olan erkeğin, kendisine olan özgüvenide tam olacağı için;2008 yılı mutlu ,sağlıklı ve yakışıklı erkeklerin yılı olacaktır diyebiliriz.
Op. Dr. Yakup Avşar

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekler, estetik, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yabancı erkekler mi Türk erkekler mi? pyracantha IF Anket Arşivi 4 09 Haziran 2016 14:00
Kadınların En Çok Beğendiği Erkekler! Böyle Erkekler var mı? AnqeL Ah Erkekler 9 20 Nisan 2012 22:24
Estetik ameliyatlar - Estetik ameliyat fiyatları System Sağlık Köşesi 0 04 Kasım 2011 15:26
Erkekler Niçin Konuşmakta Zorluk Çeker? + Neden Erkekler Konuşma Özürlüdür?.. Sevda Ah Erkekler 11 30 Ocak 2011 11:32