IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2010, 16:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2 Kadın'dan 16 Çocuğu Var!..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


2 kadından 16 çocuğu var!..

Malatya'da hayvancılık yaparak geçimini sağlayan ve biri eşi, iki kadından 16 çocuğu bulunan Abduvahap Güden (53), çocuk sayısını artırmak için devletten destek bekliyor.

Malatya'nın Beydağı beldesine bağlı Beypınar mezrasında topraktan yapılmış 4 odalı bir evde, biri resmi nikahlı olmak üzere iki kadından 16 çocuğuyla yaşayan Güden, yaptığı açıklamada, 4 kızını evlendirdiğini, onlardan da 15 torunu olduğunu söyledi.

Hiçbir zaman çok çocuğu olmasından şikayetçi olmadığını ve çocuklarıyla her zaman gurur duyduğunu dile getiren Güden, imkanı olsa daha fazla çocuk yapacağını söyledi.

Çocuklarıyla hiç bir sıkıntısı olmadan mutlu bir şekilde yaşadığını belirten Güden, şunları anlattı:

''27 yıldır beraber yaşıyoruz. Evimde bir kere kavga görmedim. Tıpkı kardeş gibiler. Çocukların her ikisine anne diyor. Anne ayrımı nedir bilmiyorlar. 8 kız, 8 erkek çocuğum var. Erkekler bana tarlada ve hayvan bakımında yardımcı oluyor. Kızlar da, annelerine hayvanlardan aldığımız sütü peynir, yoğur yapmada ve işlerinde yardımcı oluyor. Çok çocuğun kimseye zararı olmaz. Başbakanımız bile en 3 çocuk yapın diyor. Devletimiz destek çıkarsa, daha fazla çocuk yapmak istiyorum. Çocukları seviyorum, onlar benim neşe kaynağım.''

Evlerinin hiç bir zaman boş kalmadığını, çocuklarıyla sürekli neşe içinde olduklarını ifade eden Güden, günde yaklaşık 30 adet ekmek yediklerini söyledi.

Çocuklarını orta okula kadar okutabildiğini ifade eden Güden, ''Çocuklarım diğer çocuklar gibi değildir, aza kanaat etmesini bilirler. Saygılılardır. Hepsi sözümü dinler ve bana hep destektir. Yaşadığımız ortamda her şey doğaldır. Hiç birinin diğer çocuklar gibi sıkıntıları, stresleri olmaz. Kardeşleri arasında paylaşmayı bilirler. Toprakla beslendikleri için sağlıklıdırlar'' dedi.

''KUMAMLA BİRBİRİMİZE HER ZAMAN DESTEK OLURUZ''

Abdulvahap Güden'in, resmi nikahlı eşi Basi Güden ise, eşinin üzerine kuma getirmesinden hiç rahatsızlık duymadığını belirterek ''Kumamla birbirime her zaman destek oluruz'' dedi.

Basi Güden, 27 seneden beri beraber yaşıyoruz. Bugüne kadar kavgamız pek olmamıştır. O benim çocuğuma bakar, ben onun çocuğuna bakarım. Çocuklarımız her ikimize de 'anne' der. Birbirimize hiç darda koymayız. Nereye gitsek birbirimizi de götürür, hiç ayrılmayız. Kocamıza saygıda kusur etmeyiz. Artık kardeş gibi olduk. İyi günde de, kötü günde de beraberiz.''





__________________
Yine Yeniden Aga.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
16, 2, Çocuğu, var


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cirkin Kadın Yoktur Fakir Kadın Vardır :d Sue Serbest Kürsü 0 05 Temmuz 2012 20:08
5 yaşındaki çocuğu kaçıran kadın yakalandı PassioN Haber Arşivi 0 22 Mart 2012 21:47
Kadın Gibi Yaşamak Değil Gerçek Bir Kadın Olabilmek YapraK Ah Kadınlar 0 14 Nisan 2009 19:07