IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Temmuz 2012, 22:22   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Rehber Taşları




Rehber Taşları


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İnsan varoluşundan bu yana hep bir yaratıcı aramıştır. Çünkü bu kadar güzel bir evrenin sahibi olmalıdır. İnsanların kendilerinden daha üstün ve her şeyin yaratıcı olan bir varlığa inanmaları insanlık tarihi kadar eski bir durumdur. Semavi dinler ortaya çıkmadan önce pek çok büyük inanç sisteminin yüzyıllarca yaşadığı bilinmekle beraber bu inançların hepsinin gizemi hâlâ aydınlatabilmiş değil. Bu aydınlatılamayan dinlerden geriye artık sadece nasıl bir insan gücü ya da inanış ile yapıldığı bilinmeyen devasa heykeller ibadethaneler hatta şehirler kaldı. Pramitlerin sırrı hala çözülmüş değildir. Aşağıda 1980 yılında günümüze çok yakın bir zamanda dikilmiş taşların tarihini anlatacağız.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Yukarıdaki Taşlar Kıyamet Sonrası İçin Rehber Taşlarıdır.
Gerçi bizim dinimize göre kıyamet koptuğunda kimse kalmayacaktır. Ama bazı insanlar bunu tam kavrayamamış olacakki değişik yollara başvurmuşlar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dünya şimdiye kadar bir çok görkemli ve gizemli yapı gördü ancak böylesi bir yapıdan eminim çoğumuzun haberi dahi olmadı. Göğe doğru yükselen bu devasa taş tabletler ne antik bir anıt ne de dini bir değeri var. Georgia Guidestones adıyla bilinen bu yapı kıyamet sonrasına iletilmek üzere mesajlarla doldurulmuş bir anıt. Amerika’nın Georgia Eyaleti’ne bağlı Elbert County’de bir tepeye dikilen her biri 6 metre boyunda cve toplam ağırlıkları 120 ton olan bu 6 granit blok üzerinde kıyamet sonrası hayatta kalan insanlara yol gösterecek bilgilerle dolu.
Dünyanın en eski dilleri olan Sanskritçe Çince Antik Yunanca Arapça hatta Svahili dilinde bile yazılar barındıran bu anıt aynı zamanda bir güneş takvimi. Altında doğru zamanda ortaya çıkacak bir zaman kapsülü olduğu iddia ediliyor. Yapıldığı tarih ise 22 Mart 1980! Kimin yaptırdığı ise hâlâ tam olarak bilinmiyor. Sadece taşların Robert C. Christian takma adlı biri tarafından sipariş edildiği ve belediyeden bu isim üzerine yapım izni çıkartıldığı biliniyor. Anıtın gerçek diyöntemlere başvuruyorlar.

kilme nedeninin bilinmemesi hakkında birçok spekülasyonu da beraberinde getirmiş. Kimileri sadece turist çekmek için yapıldığını kimileri ise Amerika’da son yıllarda Scientology gibi türeyen öğretilerin bir ürünü olduğunu düşünüyor. Bu yüzden bu anıtlar birkaç kez saldırıya maruz kalmış ve üzerlerine sprey boyalarla yazılar yazılmış.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
rehber, taşları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gerçek Rehber Kalemzede İslamiyet 0 25 Temmuz 2011 14:14
Yüzük - Yüzük Taşları - Yüzük Taşları Çeşitleri.. Kralice Ah Kadınlar 0 25 Mayıs 2008 23:37