IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AftieL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Ocak 2014, 21:35   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İşte beyniniz ile yapabilecekleriniz




İşte beyniniz ile yapabilecekleriniz
Avatar'da Hava, Su, Ateş ve Toprak büküyorlar. Bunlar gerçekten varmış ama avatardaki kadar değil sadece biraz benzeri Buna kinezi diyorlar. Yani beyin gücü ile varlıkların hareketlendirilmesi.



Telekinezi:
Cisimlerin düşünce gücü ile hareket ettirilmesi.
Bununla kapıları kiliteyebilir, kilitleri ellemeden açabilir, pencereleri açıp kapatabilir, camı eritebilir, ağır-hafif cisimleri oynatabilirsiniz.


Biyokinezi:
İnsanın psişik yöntemlerle kendi vücudunu çevirmesi DNA'ları üzerinde değişiklik yapması.
Bununla göz renginizi değiştirebilir, yüksek süratle koşabilir,reflekslerinizi hızlandırabilir,eski hücreleri yenileyebilir,kaslarınızı geliştirebilir,vücudunuzdaki kalıcı hasarlardan kurtulabilirsiniz.


Terrakinezi(Geokinezi de denir):
Beyin gücüyle toprağa hükmetme.
Bununla toprağı ve kayaları oynatabilir, küçük depremler oluşturabiilrisiniz.


Sonokinezi:
Beyin gücüyle ses dalgaları oluşturma veya kontrol etme.
Bununla ses dalgaları, ses topları ve sesin etkileri: camların çatlaması, kulak zarlarının tahrişi gibi olaylar yapabilirsiniz.


Nekrokinezi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Karanlık teknikler)

Canlı varlıkları öldürme. Ölü varlıkları hareketlendirme.
Bununla neler yapabilirsiniz?
Öncelikle öldüreceğiniz canlı hakkında anatomik bilgiye sahip olmanız lazım. Ondan sonra kurbağa, insan vb. canlıları öldürebilirsiniz. Ve ölüleri de hareketlendirebilirsiniz. (Bu dalı yapmadan önce iyice telekinezi öğrenmelisiniz. Ve bu tekniklerdeki olay tamamen mekanik etkileşimlere dayalıdır. Yani ölüye şuraya git şuraya git tarzında komutlar değil de bir mikroişlemci gibi vücuda bir kısım komplike işlemler uygulayabilirsiniz.)


Pyrokinezi:
Beyin gücüyle ateşe hükmetme.
Bununla küçük-büyük ateşleri kontrol edebilirsiniz, yakıp söndürebilirsiniz.


Aerokiezi:
Beyin gücüyle havaya hükmetme.
Bununla küçük-büyük fırtınalar oluşturabilirsiniz. Rüzgar, fırtına çıkarabilirsiniz.


Elektrokinezi:
Beyin gücüyle elektriğe hükmetme.
Bununla ellerinizden kıvılcım atabilirsiniz. Prizden elektrik çekebilir, etrafa elektrik atabilirsiniz.Elektronik devrelere zarar verip, işlemcileri yakabilirsiniz. Ampulleri karartabilirsiniz.(Olaya teorik açıdan bakılacak olunursa mikro işlemcilere veya elektronik devrelere zarar vermemiz bunu bilinçli olarak yapmamız sonucunda transistörleri sürebileceğimiz, elektronik devreleri yönetebileceğiniz manasına da gelir.)


Hidrokinezi:
Beyin gücüyle sıvı haldeki maddelere hükmetme.
Bununla sıvı maddeleler; dalgalar oluşturabilir, akımlar ve hatta girdaplar oluşturabilirsiniz. Ve dolaylı olarak bunların etkilerine de neden olursunuz.


Fotokinezi:
Beyin gücüyle ışığa hükmetme-ışığı yünlendirme.
Bununla genelde ışığı -fotonları- bükmeye yönelik işler yapabilirsiniz. Görünmez olabilirsiniz, cisimleri görünmez yapabilirsiniz.


Umbrakinezi:
Beyin gücüyle ışığı nötrleme-karanlığı yönetmeye denir.
Bununla gölgenizle oynayıp, insanları korkutabilirsiniz.


Magnetokinezi:
Elektromanyetik ve manyetik alanları yönetme.
Bununla mıknatıslanan maddeleri bükebilirsiniz. Pusulaları bilinçli-bilinçsiz olarak etkileyebilirsiniz. Mıknatısları yönlendirebilirsiniz. Hoparlörleri bozabilir veya ondan istediğiniz sesleri çıkartabilirsiniz.(Tabi bu ileri bir yöntemdir)


Gyrokinezi:
Yerçekimsel alanların kontrolüdür.
Bununla yerçekimini etkilersiniz.(nötrleme-tersine çevirme-güçlendirme) Bu yöntemlerle tavanda yürüyebilir, havalanabilirsiniz.


Termokinezi:
Bir cisimi-maddeyi ısıtabilirsiniz.
Bununla maddelerde hal değişimlerine yol açabilirsiniz. Havayı ısıtıp konveksiyonel hava akımlarına neden olabilirsiniz kalorifer gibi.


Cryokinezi:
Bir cisimi-maddeyi soğutabilirsiniz.
Bununla maddelerde hal değişimine yol açabilirsiniz. Havadaki su buharını yoğunlaştırabilirsiniz, suyu da dondurabilirsiniz. Su şart değil yeterince güçlü olursanız oksijeni bile sıvılaştırabilirsiniz.


Lunarkinezi(karanlık teknikler):
Negatif enerjiye yöneliktir. İnsanların kızgınlıkarını-nefretlerini kendinize yükler ve bunu saldırıda kullanabilirsiniz.
Bununla karanlık toplar oluşturabilirsiniz. Başkalarından enerji çalabilirsiniz.


Metakinezi:
Metallerin kontrolüdür.
Bununla metalleri kontrol edebilirsiniz. Magnetokinezi den farkı manyetik alanla değil metallerin ortak karakteristik özelliklerinden faydalanarak bunu yapabilirsiniz. Manyetik alandan etkilenmeyen metaller de buna dahildir.


Kuantokinezi:
Kuantum fiziğiyle bir alakası yoktur, Maddeleri moleküler-atomik düzeyde etkilememizi sağlar.


Vitakinezi:
Psişik tedevi yöntemleridir.


Atmokinezi:Atmosfer olaylarını kontrol etmemizi sağlar.Bazı tekniklerinde yüksek aerokinezi bilgisi gerektirir.
Bununla atmosferin nemlilik derecesi, hava sıcaklığı basınç gibi faktörleri değiştirip, fırtınalar oluşturabilir ve yağmur yağdırabilirsiniz. Ve bu yöntemlerle yıldırım - şimşek çaktırabilirsiniz. (bulutlardan faydalanarak) Basınç değişiminden çabuk etkilenen romatizma hastalarını ve basınç değişiminde burnu kanayan insanlara zarar verebilir, onlara fayda sağlayabilirsiniz.


Chronokinezi:
Zamanı belli bir ölçüde yavaşlatıp hızlandırabilirsiniz.Zaman içinde yolculuk yapılan solucan delikleri oluşturabilirsiniz.


Chrono-telekinezi:Kendiniz dışında kalan hayvan ve insanlara zamanda -yine belli bir ölçüde- yolculuk yaptırabilirsiniz.
Ama bunların çoğu yapılamayabilir.Size Bazılarının yapılma yöntemlrini vericem.


Su bükmek
Öncelikle sessiz ve rahat bi ortama geçin!!sonra yanınıza yarım bardak su alın!!Sonra gözlerini kapatın ve rahatlayın!!Hiçbirşey düşünmeyin ve sadece suya odaklanın!!Suyu hayal edin!!Nasılda rahatça orda duruyo saf sessiz sakin dalgasızca duruyor suya iyice odaklanın kendinizi sudan bi parça gibi görün hatta o bardaktaki suyun içindesiniz !!şimdi düşünceden kopmadan yavaşça gözlerinizi açın!!suan suyun içindesiniz ve rahatça istediklerinizi yapıyorsununz!!şimdi hareket zamanı!!suyun içinde girdap yaptığınızı ve suyun gitgide hareketlendiğini düşünün:!evet su yavaştan yavaştan hareketleniyor gitgide çalkalanıyor ve girdap dittikçe büyüyor!!Ve işte hydrokinezi de başarılı oldununuz!!
Güç içinizde yeterki kullanmasını bilin!!


Cryokinezi
Cryokinezi tekniklerini uygulamaya başlamadan önce bu işin ne denli tehlikeli olabileceğini aklınıza iyice yerleştirin. Kontrol edilemeyen yetenekler kronik hatta ölümcül hastalıklara bile yol açabilir. Kontrol algılamayla başlar!!!
Cryokinezi çalışmaları başlangıç olarak aşağıda verilmiştir.

1. Aşama
Soğumanın moleküllerin hızının azalarak oluştuğunu aklınızdan çıkarmayın. Yaptığınız imajinasyonlarda bunu kullanın. Birinci aşama olarak vücut ısınızı kullanacaksınız. Elinize bir termometre alın ve vücut ısınızın düşerek, soğukluğun parmak uçlarınızdan termometreye aktığını hissedin. Bu alıştırmayı sık sık yapın ve çalışmalarınız not edin.

2. Aşama
Eğer birinci aşamada başarılı olduysanız daha zor olan bu aşamaya geçebilirsiniz. Şimdi boş bir odaya geçin. Odada rüzgar oluşturacak her şeyi kapatın. Termometreyi yakınızda bir yere koyun ve odadaki hava moleküllerini hızının azalarak soğumaya başladığını hayal edin. Bunu bütün benliğinizle isteyin. 20 dakika bu alıştırmayı yaptıktan sonra havanın ne kadar soğuduğuna bakın. Isıyı daha aşağılara çekene kadar bunu yapın.

Bütün kinetik yeteneklerde olduğu gibi cryokinezinin de gelişebilmesi, yeteneklerin daha iyi su yüzüne çıkabilmesi için dikkat edilmesi gereken bir takım şeyler vardır. Bunlar: ruh dinginliği, düzenli uyku, dengeli beslenme, yani fiziksel bedenin sağlıklı olması.
Termokinezi Nedir?

bu sayede ısı saçabilir bir yeri ısıtabilir,ısıyı kontrol edebilir,sıvıyı ısıtıp gaza çevirebilir,katıları sıvılaştırabilirsiniz.bu yeteneği de herkes kullanabilir.Cryokinezi'deki uygulamayı sıcaklık üzerine kurabilirsiniz..
Termokinezi Nedir?

bu sayede ısı saçabilir bir yeri ısıtabilir,ısıyı kontrol edebilir,sıvıyı ısıtıp gaza çevirebilir,katıları sıvılaştırabilirsiniz.bu yeteneği de herkes kullanabilir.Cryokinezi'deki uygulamayı sıcaklık üzerine kurabilirsiniz..
PSİ-WHEEL DENEMELERİ
Psi-Wheel'in nasıl hazırlandığı; Önce Bir İğne [toplu iğne değil] , Bir silgi ve Birde KARE kağıt alın. Kare olan kağıdımız ne çok büyük, nede çok küçül olmalı ve kağıtta "+" şekli görüleceği tipte ortalardan katlayın.(kağıt katlanmalardan sonra 4 kareye bölümlü gibi görünecek)
Kağıdın fazla büyük olmaması gerekir çünkü uçları yere değebilir, kağıdın fazla küçükde olmaması gerekir yoksa işiniz zorlaşır.. Silginin üzerine dik olarak batırılmış duran iğnenin üzerine kağıdımızı yerleştiriyoruz fakat kağıdı iğneye batırmayın, sadece üstüne yerleştirin. İşte Psi-Wheel mekanizmamız hazır.
Psi-Wheel Nasıl bir ortamda denenenmelidir?
*Psi-Wheel çok hassastır ve en küçük bir fiziki etkide döner. bu yüzden Kapı-Pencere yada odada rüzgar yaratacak herşeyi kapatın..
*Elleriniz ve oda sıcak olsun. olmazsa işiniz 2, hatta 3 katı zorlaşır..
*Elleriniz ıslak olmamalı..

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ellerin Önemi
Elleriniz telekineziye başlarken hatta devamında da çok önemli rol oynamakta. Ellerinizin hareketleri telekinezi yaparken beyni kandırmak için kullanılır. ayrıca bazı teorilere göre ellerden de gücün çıktığı düşünülür. Elleriniz psi-wheel'in etrafında olsun, havada tutmayın, psi-wheel'in bulunduğu zeminin üzerine koyun. elleriniz ne uzak nede çok yakın olsun. psi-wheel'in etrafına koyduğunuz ellerinizden enerji geçtiğini düşünün. !!..
Püf Noktaları
Evet şimdi çalışmaya başlayabilriz. Alıştırmaların ilk denemelerinde tecrübeniz olmadıysa sadece kağıdın döndüğünü düşünün. *Beyninizle kağıdın her köşesini kendiniz çekmeye çalışın, yada yitin.
*Herangi bir köşeyi elinizle tutup çevirdiğinizi düşünün
*Ellerinizden çıkan enerjinin bir hortum yaratıp kağıdı döndürdüğünü düşünün
*Başka bir yere bakın , fakat kağıt görüş alanınızda olsun. başka bir yere bakarken kağıdı döndürmeye çalışın.
Bu yöntem en etkili yöntemlerden biridir. Beynin yeni bişey denemesinden dolayı çıkan frekanslar güçlü olabiliyor
Evet umarım bi işinize yaramıştır,Evet arkadaşlar bu benim tek yapabildiğim şey en basiti bu bence.
Alıntıdır.Bu kadar uzun olduğu için sizden özür diliyorum.okuyanlara çok teşekkür ediyorum

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.


Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 24 Mayıs 2014, 14:51   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte beyniniz ile yapabilecekleriniz




Bu Her İnsanın yapabileceği bişi değil kişinin aurasının çok güçlü olması gerekiyor.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
beyniniz, ile, yapabilecekleriniz, İşte


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cilt Lekelerin Evde Yapabilecekleriniz Ezgi Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 06 Aralık 2011 08:37
Düğmelerle yapabilecekleriniz? Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 11 Kasım 2011 17:32
Zinde Bir Beyin İçin Yapabilecekleriniz Ay Sağlık Köşesi 1 11 Nisan 2010 18:21