IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Temmuz 2014, 23:42   #1
Çevrimdışı
Gökalp ♡
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul Ümraniye'de Ufo





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


1999 yilinda umraniye de, gece yarisi saat 1
civariydi, cavusbasi elmali baraji taraflari ormanlik kismin ustunde hareket eden ve isik sacan bir cisim gordum. Ucan daire seklindeydi. Öncelikle ucak, helikopter vs dusundum. Haraketleri bir sinek gibi orantisiz rastgele ani yapabiliyordu. 5-10 dakika kadar hayretle izledim onu, sonragokyuzune uzaya baktigimda yildizlar gibi (kucuk gozuken) sayilari 4-5i bulan cisimler yine ayni sekilde hareket ediyorlardi hizli ani vs ve parlaklardi.
Asıl beni heyecanlandiran ve korkutan ise,tam tepemin ustune baktigim zaman olmustu. Futbol sahasi kadar belki daha buyuk ucan daire seklinde altta 10 larca ama hic parlak olmayan isik sacan diye bilirim ve sanki saydammis gibi.Ama tum detaylari belliydi aslinda. Ucan dairenin camdan yapimis olanini dusunun sanki oyle, alttaki bolmeler detaylar olmasa goz yanilgisi diyecegim , ama burda da bitmiyor.
tabi hareketleri ise kendi cevresinde donuyordu surekli ,ayni zamanda yer de degistiriyordu. Ormanin ustunde olan cisim ise daha net gorebilecegim yakinliga gelmisti. O an aklimdan gecenler(eyvah uzaylilar geldi iste. Hepsi gercekmis, simdi ne olacak. savas mi yada ney, zarar gelir mi. hayat devam edecek mi vs vs.) bir kac saniyede aklimdan bir yigin sey gecti. Parlak isiklarinin ciktigi
platform daha net belirgindi artik. Tepemde dolasandan 10-15 kat daha kucuk ayni sekilde haraketlerini yapan ama daha aktif haraketli manevra kabileyeti cok yuksek bir cisimdi. Olayi ilk gordukten sonra birisine daha haber verdim tepemdeki cismi ve uzaktaki cismin yaklastigi ani benimle beraber izledi. Gorduklerim uzaylilara ait demiyorum. Ama o cisimlerin orduya ait test vs birsey olabilecegine de pek inanmiyorum. Bilinmeyen cisim, ufo iste,en azindan ne oldugunu ben bilmiyorum.

__________________
O Herşey
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ufo, Ümraniyede, İstanbul


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ümraniye'de Patlama: 2 Ölü! Bulut Haber Arşivi 1 27 Nisan 2012 10:23
Istanbul - Ümraniye Ecrin Marmara Bölgesi 0 03 Aralık 2011 10:41
İSTANBUL / Ümraniye Sır Marmara Bölgesi 0 13 Mart 2011 21:41