IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Haziran 2022, 12:05   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
LOKANTASINDA İNSAN ETİ YEDİREN ADAM




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Manisa iline bağlı Kırkağaç ilçesindeki İlyaslar kasabasında yaşanmış korkunç bir olay bu. 15 yaşındaki Mustafa bu ilçede yaşıyor. Okullar tatil olunca Mustafa hem ailesine yardımcı olmak hem de iş öğrenmek amacıyla bir sanayi sitesinde yakın bir arkadaşıyla beraber işe başlıyor. Bir süre çalıştıktan sonra bir gün Mustafa eve gelmiyor. Ailesi telaşla her yeri arıyor ve herkese soruyor. Fakat nafile. Mustafa’yı ne gören ne de duyan var. En son işe giderken görmüşler sonrasını ise bilen yok. Aile günlerce Mustafa’yı arıyor fakat bir türlü hiçbir yerde bulamıyor. En sonunda Mustafa’nın annesi komşuları ile toplanıp dua etmeye karar veriyor. Tek tek komşularının evine giderek onları kendi evine duaya davet ediyor. Anne Gülsüm Hanım evleri dolaşırken kestirme yollardan gidiyor.

Bu esnada da tarlaların bahçelerin içinden geçiyor. Tam o sırada yerde kanlı bir kıyafet buluyor. Kıyafete yaklaşıp dikkatle bakınca bunun oğlu Mustafa’ya ait olduğunu anlıyor. Çünkü kıyafet yamalı ve bu yamayı kendisi dikmiş. Anne biraz daha dikkatli bakınca kenarda öylece duran oğlunun kafatasını fark ediyor. Çığlıklar atarak yardım istiyor. Olay yerine gelen yetkililer yaptıkları detaylı araştırma sonunda elbiselerin kayıp Mustafa’ya ait olduğunu buluyor. Kafatasının yanında devamı olmayan bazı kemik parçaları daha buluyorlar. Kasabada bu olay her yere yayılıyor ve insanlar tedirgin oluyor. Olayı herkes duyuyor. İşin aslını Mustafa’nın yakın arkadaşı anlatıyor ve gerçekler gün yüzüne çıkıyor.

Olay şöyle gerçekleşmiş.
Mustafa arkadaşı ile beraber sanayideki işine başladığında Mustafa’nın arkadaşı Mustafa’yı bir restaurant sahibiyle tanıştırıyor. Restaurant sahibi Oktay Tayfun Bölge. Oktay Tayfun çocuklara restaurantında yemek ikram ediyor. Ancak karşılığında para almıyor. Daha sonra çocuklar her uğradığında bedava yemek ikramlarına devam ediyor. Çocuklar ise Oktay Tayfuna güveniyor ve bu durumu alışkanlık haline getiriyor. Annelerinin verdiği sefer tasındaki yemekleri döküyorlar ve her gün o restaurantta yemek yiyorlar. Çocukların güvenini daha çok kazanmak isteyen adam çocukları birkaç kez şehir merkezinde arabasıyla gezdiriyor.


Olayın gerçekleştiği gün ise Oktay Tayfun çocuklara bir şey söylüyor. Birkaç günlüğüne çocukların yaşadığı yerde yani İlyaslar kasabasında bir işi olduğunu ve arada kalacağını ve eğer isterlerse çocukları işe götürüp getirebileceğini söylüyor. Bunun üzerine çocuklar güvendikleri için çok mutlu oluyorlar ve teklifi kabul ediyorlar.

Ertesi gün çocuklar yol kenarındaki zeytinlik arazi de restaurant sahibini beklemeye başlıyor. Çevrede kimse yok. Adam çocukların yanına geliyor ve bir süre onlarla sohbet ediyor. Sonra da amacını belli ederek çocuklardan sapıkça şeyler istiyor.

Her iki çocuğa da cinsel tacizde bulunuyor.
Daha sonra Mustafa’ya tekrar yaklaşmak istiyor. Mustafa direnip kaçmak isteyince adam sinirli bir şekilde cebindeki bıçağı çıkararak Mustafa’nın boynunu kesmeye başlıyor. Bunu gören arkadaşı koşarak kaçmayı başarıyor fakat korktuğu için olaydan hiç kimseye söz edemiyor. Restaurant sahibi de Mustafa’nın boynunu kesiyor ve hiçbir şey olmamış gibi Bölge adındaki Lokantasında çalışmaya devam ediyor. Çocuk olayı ailesine ve polislere anlatınca adamı tutukluyorlar.

Daha sonraki iddialar ise kan durucu. Adam Mustafa’yı öldürdükten sonra parçalıyor. Etlerini kemiğinden ayırıyor hatta daha rahat ayırabilmek için bu etleri lokantada büyük bir tencerede kaynatıyor. Sonra pişen etleri gelen müşterilere yemek olarak satıyor. Tüm bu işleri de restaurantın ufak mutfağında gerçekleştiriyor. Lokantanın sahibi daha öncesinde kardeşini de parçalayarak öldürmüş. Olay duyulunca o lokantaya giden tüm müşteriler vicdan azabı çekmiş ve psikolojik sorunlar yaşamışlar. Lokantada olayın ardından hemen faaliyetine son vermiş.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
esrarengiz olaylar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Jeff Bezos: Dünya Dışı İnsan Kolonilerinde Trilyonlarca İnsan Yaşayabilir BLueMooN Haber Arşivi 0 16 Ekim 2018 10:51
Adam Adam Denmekle Adam Olmaz Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 07 Temmuz 2014 14:58