IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Ağustos 2022, 22:37   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CİNLERİ ARAŞTIRDIKTAN SONRA…




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Merhabalar,

Bu olayları anlatmaya nereden nasıl başlasam bilemiyorum.

İlk olarak bir kuzenim var paronormal meselelere meraklı. Sürekli olarak bana cinler hakkında araştırma yapan hacı, hoca kanalları videolar arattırıyordu. Ne yalan söyleyeyim cinler hakkında olan videoları, korku ve merakla izliyordum bende. Bu böyle süre süre bende bir anda kendimi bu meseleleri araştırırken buldum. Artık o bana bende ona bulduklarımızı atıyor, aramızda yorumlar yapıyorduk.


Bu arada ikimizin yaşı da otuzun üzerinde. Odama çekilmiş bu tür şeyler izliyordum. Odamın kapısı açık ve antreye bakıyor. Sonra bir ara gözüm seyirdi. Antreden sanki bir şey geçiyordu. Ancak ekrana çok bakmaktan olabilir diyerek geçiştirdim. Bu bir kaç kere tekrarlayınca izlediğim videolardan dolayı psikolojik olarak etkilenmiş olabilirim diye düşündüm. Sonra böyle böyle günler sürerken artık iyice hissetmeye başladım. Mesela Tuvalete mutfağa giderken sanki biri bir adım arkamda gibiydi ama ben hala her şeyin izlediklerimden etkilendiğim için kaynakladığını düşünmeye yoruyordum.


Bir gün lavaboya giderken bir şey yanımdan son sürat geçti.

Benim boylarımda ve bembeyaz. Hani uçak kalkarken camdan baktığınızda tam uçak ivmesini aldığında baktığınız her şey silikleşir ya aynı o süratle geçiyordu. Görüntü beyaz ve silik. Bu olayı benimle fark eden bir de aileden birisi daha vardı. Ondan bahsetmek istemiyorum. Artık iyice belirgin olmaya başladı. Ancak yavaş yavaş insan silüetine dönmeye başlamıştı. Uzun boylu, belden aşağısı silik ve bembeyaz bir erkek. Artık iyice korkmaya başladım. Yalnız kalmaya korkuyor ve yattığımda hep kabusla uyanıyordum. Ancak bir gece ışığı kapayıp yatağa uzandım. Gözlerimi bile kapamadan bir şey yanımda belirdi. Yemin ederim ki korku filmlerinde kadın cinleri anlattıkları aynı görüntü…



Çarşaflı uzun boylu ,yüzünü göremiyorum, sağa sola dönemiyorum. Sadece yan gözle bakıyorum fakat bakamıyorum. Yani tek gördüğüm heybetli kadın ve siyah çarşaflı. Okumaya başladım. Kıpırdayamıyorum sonra kayboldu. Aileden bir kişi daha gördüklerimi görüyor demiştim. O arada o kadının benim odama girdiğini görmüş o. Ben iyice aklımı oynatacak gibi oldum. Tabi yaşadıklarımız sadece görüntü değildi. Kendine açılan ışıklar, gece yarısı elektrikli fırının yanması, böyle bir sürü olay yaşadık. Yaşça büyük bir arkadaşım var. Sadece ona açılmaya karar verdim.

Arkadaşın kızı bunlara benzer sorunlar yaşamıştı.
Neredeyse memlekette ne kadar hoca varsa kızını göstermek için dolaşmıştı. Yani konu hakkında bilgiliydi. Bana yardım etse etse Murat abi yardım eder dedim. Durumu anlattım. Cinler hakkında. Yalan söylediğimi, şaka yaptığımı sandı. Biliyordu bu konularla dalga geçtiğimi ve ilgilendiğimi. Zor bela inandırdım. Bir gün ve saat ayarladık. Buluşup beni hocaya götürdü. Hoca sıkıntımı ve ev sakinleri hakkında sorular sordu. Bazı işlemlerden sonra (anlatmak istemiyorum) evde 2 adet cin olduğunu birinin kadın ve birinin erkek olduğunu söyledi. Aynen bizde bir kadın ve bir erkek görüyorduk. Bazı işlemler yapmamı ve kağıda yazdığı duayı evde onları gördüğümüz alanlara asmamız gerektiğini söyledi. Eve geldim. Bu arada ailemle yaşıyorum.

Annem, babam kardeşlerim. Sonra odama girdim ki ne göreyim odam duman içinde. Göz gözü görmüyor. Yemin ederim ki sanki odada ateş yakılmış. Başıma bir ağrı girdi anlatamam. Kesin cinler izin vermiyor dedim. Hocanın dediklerini yaptım. O günden sonra ne gördüm ne duydum. Yani Allaha şükür kayboldular. Biliyorum o duayı astığım yerden söker sökmez geri gelecekler.

Esrarengiz olaylar

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İMAMIN CİNLERİ VARDI! 3. Bölüm Tanem İslamiyet 0 10 Haziran 2022 12:27
İMAMIN CİNLERİ VARDI! 2. Bölüm Tanem İslamiyet 0 10 Haziran 2022 12:23
İMAMIN CİNLERİ VARDI! 1. Bölüm Tanem İslamiyet 0 10 Haziran 2022 12:19
FALCININ CİNLERİ Tanem İslamiyet 2 03 Haziran 2022 10:50
CİNLERİ ARAŞTIRANLAR Swat İslamiyet 0 28 Kasım 2014 22:50