IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  odeaweb

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 04 Ocak 2024, 15:10   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yörük Kebabı




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yörük Kebabı



Malzemeler

500 gr kuşbaşı eti
1 adet domates
1 adet soğan
1 adet kabak
2 adet sivribiber
50 gr mantar
1 çay bardağı bezelye
2 yemek kaşığı yağ
50 gr haşlamış erişte
50 gr rendelenmiş kaşar
1/2 çay kaşığı biberiye
1 tatlı kaşığı sarımsak çeşni


Yapılışı

Soğan, kabak, sivribiber, mantar ve domates ufak küpler şeklinde doğranır. Yağ bir güvece konularak kızdırılır ve içerisine teker teker tüm sebzeler ilave edilir. En son kuşbaşı kuzu eti ve erişte ilave edilip, 5 dakika ocakta pişirilir. Tatlandırmak için içerisine sarımsaklı çeşni, biberiye ilave edildikten sonra güveç kaplarının içerisine alınarak üzeri kaşarla kaplanır. 15 dakika 150 derecelik fırında pişirilip, servis edilir.

Afiyet olsun.

~alıntıdır~

 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? İpek- Kebaplar Köfteler 0 15 Haziran 2022 20:40
Yörük PySSyCaT Örf ve Adetler 0 06 Eylül 2016 15:49
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri Sevda Kebaplar Köfteler 0 20 Temmuz 2013 03:55
Yörük Ali Efe (Yörük Ali Efe Kimdir? -Yörük Ali Efe Hakkında) Zen Tarih / Siyaset 0 19 Şubat 2012 22:07
Yörük Kebabı YapraK Kebaplar Köfteler 0 26 Eylül 2009 18:53

×