01 Mayıs 2010, 15:36 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Balık Ezmesi Tarifi Balık Ezmesi Tarifi Malzemeler, 200 gram ton balığı konservesi 1 diş sarımsak Yarım limonun suyu 1 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz 250 gram krem peynir Damak tadınıza göre tuz, karabiber Hazırlanışı, Ton balığı konservesinin fazla yağını süzün. Mutfak robotuna; ton balığı, sarımsak, limon suyu, limon kabuğu rendesi ve maydanozu alın. Yüksek devirde 1-2 dakika tüm malzemeler özleşene dek robotu çalıştırın. Derin bir kâsede krem peynir, balık ezmesini karıştırın. Damak tadınıza göre tuz ve karabiber ilave edin. Kızarmış ekmeklerin üzerine sürerek servis yapın. Afiyet olsun. Öneriler, Dilerseniz balık ezmesini krema sıkma torbasının içine doldurarak, şık şekiller vererek servis yapabilirsiniz. Kivi parçalarıyla süsleyerek servis yapabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
balık, ezmesi, tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kavun Balık Suşi Tarifi | Cappy | Deniz Ürünleri | 0 | 01 Şubat 2015 17:51 |
Karidesli balık bohçası tarifi | Lykia | Deniz Ürünleri | 0 | 02 Eylül 2014 18:34 |
Balık Pastırması Tarifi | Sevda | Deniz Ürünleri | 2 | 14 Ocak 2012 23:39 |
Balık Köftesi / Balık Köftesi Tarifi Yapılışı / Balık Köftesi Hakkında | Candy | Deniz Ürünleri | 0 | 10 Şubat 2011 19:54 |
Balık Graten Sebzeli tarifi. | Sevda | Deniz Ürünleri | 2 | 09 Şubat 2011 17:26 |