27 Mart 2012, 20:50 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sebze Püreli Et Malzemeler
Sebze Püreli Et Tarifi Cevizler soyulup doğranır. Üzerini geçecek kadar su konulup iyice yumuşayana dek haşlanır. Pişmesine yakın tuz ve limon suyu ilave edilip pişirmeye devam edilir. Pişince iyi-ce süzülüp karıştırma kabına alınır. Sıvı yağ, karabiber ilave edilip püre kıvamına gelene dek ezilip karıştırılır. Etler ızgara-da önlü-arkalı tuzlanıp pişirilir. Kereviz püresi ile birlikte ser-vis yapılır. | |
|
Etiketler |
püreli, sebze |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patates Püreli Tas Kebabı | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 26 Aralık 2009 07:27 |
Karnabahar Püreli Izgara Köfte | YapraK | Kebaplar Köfteler | 0 | 22 Mart 2009 21:09 |
Patlıcan Püreli Enginar | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mart 2009 18:29 |
Püreli Dalyan Köfte | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 13 Mart 2009 00:02 |