IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 25 Kasım 2014, 11:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Narlı İncik Kızartması Tarifi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
1 adet nar
1 kg dana incik
1 çorba kaşığı sıvıyağ
Yeteri kadar sıcak su
1 çorba kaşığı tane karabiber
Bir buçuk çorba kaşığı un
Tuz

Narlı İncik Kızartması Yapılışı
KEMİKLERİNDEN ayrılmış incikleri yıkayıp kurulayın. Yapışmaz yüzeyli tavaya sıvıyağı alıp incikleri önlü arkalı kızartın. Üzerlerini örtecek kadar sıcak su ekleyin. Tane karabiber serpiştirip, kısık ateşte 30 dakika pişirin. Unu 1 kahve fincanı suyun içinde eritip inciklerin üzerlerine gezdirin. Tuz ilave edip 5 dakika daha pişirin. Servis tabağına alıp, üzerlerine nar serpin. Sıcak olarak servis yapın.

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
et yemekleri, incik kızartması, kızartması, narlı, narlı et, narlı incik, narlı incik kızartması, nasıl yapılır, resimli et yemekleri, resimli tarifler, tarifi, yapılışı, İncik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Narlı İrmik Pastası Tarifi Elysian Pastalar 2 25 Kasım 2014 11:13
Narlı Bulgur Salatası Tarifi Elysian Salatalar Mezeler 0 25 Kasım 2014 11:04
Narlı Baton Pasta Tarifi Elysian Pastalar 0 25 Kasım 2014 10:57
Narlı Cevizli Roka Salatası tarifi Amelia Salatalar Mezeler 0 17 Mart 2014 20:10
Domatesli İncik oneofgirl Et Yemekleri 0 03 Ağustos 2013 19:05