12 Şubat 2015, 13:45 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Acı Soslu Sığır Bonfile [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler Her Biri Yaklaşık 150 gr.lık 4 Dilim Sığır Filetosu 2 Diş Sarmısak 100 gr Yeşil Zeytin 1/2 Acı Kırmızı Biber 100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates 1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap Zeytinyağı Tuz Hazırlanışı 4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün,eti ekleyip,harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın.Sonra etleri çıkarın.Aynı yağa irice kıyılmış zeytinleri, domatesi ve ufalanmış acı kırmızı biberi koyun. Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin.Şarabı katıp buharlaşmasını bekleyin. Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin. Filetoları sıcak servis tabağına koyun.Üzerine bir miktar pişme suyundan ilave edin ve hemen servis yapın. Afiyet olsun.
__________________ | |
|
Etiketler |
acı, bonfile, soslu, sığır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | Konuyu değerlendir |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bonfile Soslu Lingunie | oneofgirl | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Ağustos 2013 20:48 |
Domatesli Fesleğenli Sığır Bonfile | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:31 |