IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Kalemzede

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Eylül 2011, 14:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İçinizi ısıtacak, renkli, bir ev için...




Kış geldiyse artık ev zamanıdır... Yazın bahçeye, sahile taşan yaşam, ev partileriyle, film saatleriyle sıcak kahve sohbetleriyle evimizin içine kayar yavaş yavaş. Yağmurlar... soğuk! Sıcacık evimize koşarız. Eve girdiğimizde de sıcacık bulmak isteriz... Bazen dekoratif unsurlar, mobilyalar bazen de kullandığımız renkler evimizin soğuk görünmesine neden olur. Ama bazı küçük oyunlarla evimize sıcacık bir görünüm verebilir, kış boyunca da yaz sıcağının etkisini evimize taşıyabiliriz.

Mesafesiz, arkadaşca bir görünüm için bazı Koçtaş önerileri;
Zeminde dokununca sıcaklık hissi veren yumuşak halılar, kilimler, minderler, yastıklar kullanıbilir. Koltukların üzerine yumuşak yünlü şal, yere bir peluş atarak hem sıcak bir görünüm hemde kış günleri için fonksiyonel bir kullanım sağlamak mümkün. Eğer evinizin duvarları mavi, yeşil gibi soğuk renklerle boyalıysa,odanın dekorasyonunda kırmızı, pembe ve sarı gibi sıcak renklerde aksesuarlar kullanarak evin sıcaklığını arttırabilirsiniz. Kırmızı yastıklar, violet bir şal birden evinizi ve içinizi ısıtacak. Renkli ampuller Daima canlı renkleri seçin. Evinizde tüm sarı ve beyaz ışık veren ampulleri çıkarıp yerine pembe ya da kırmızı ampuller takın. Evinizde yumuşak ışıklarla rahatlatıcı etkiyi en üst seviyelerde yaşayabilirsiniz. Neden banyonuzu içinde değerli eşyalar bulunan şımarık bir kutu haline getirmiyorsunuz?
Kuş tüyü kadar yumuşacık havlular,renkli banyo takımları, aksesuarlar ve birbirinden değişik renk ve kokularda sabunlar, duş köpük-leri ve mumlar ile banyonuzun sıcaklığını daha da arttırın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sıcak şarap kış gecelerinden keyif almanızı sağlamakla kalmayıp aynı zamanda harika kokusuyla hem içinizi hem ruhunuzu ısıtacak bir öneri. işte sizin için pratik bir sıcak şarap tarifi;Geniş bir tencereye 1 litre kırmızı şarabı koyun.içine 50 gr esmer şeker,1 tarçın çubuğu,6 karanfil ve 1 portakalın kabuğunu soyun.Ocakta 20 dakika yavaş yavaş kaynatın. Sonra portakal kabuklarını içinden alın ve sıcak şarabı servis yapın. Hem içerken içiniz ısınsın,hemde evinize yaydığı koku odanızı ısıtsın. Cam dekoratif vazolar ve mumluklar kullanın. Özellikle meyva kokulu mumlar sizi yazın sıcak günlerine taşıyacaktır. Mum ışığının eve kattığı mistik,gizemli ve egzotik hava içinizi ısıtacak. Yemek masalarınıza da ışıltı ve sıcaklık katabilirsiniz. Mumları masanıza yerleştirin ve üzerine renkli pullar ve boncuklar serpiştirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bir, ev, için, icinizi, renkli, İçinizi, ısıtacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Selle gelen odunlar vatandaşı ısıtacak Lucifer Haber Arşivi 0 17 Haziran 2010 15:34
Renkli Gözler için Makyaj Önerileri Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 09 Mayıs 2009 08:56