IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2011, 16:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çimlere kış dopingi!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Artık yaz mevsimini geride bıraktık. Zorlu kış gelmeden bahçelerimize de ekim yapmanın vakti geldi. Soğukların yaklaştığı şu günlerde bahçeler ayrı bir özene ihtiyaç duyuyor. Bu dönemde özellikle çimlerimizi canlandırmak ve korumak için yapacağımız bazı önemli görevler var. Türkiye’de hobi bahçeciliği alanında öncü isim Botanika, bahçelerin çim alanlarının kışa hazırlanmasında yepyeni bir ürünü sizlerle paylaşıyor. Yüzde 100 organik olan Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi ile çimlerinizi kışın sert soğuğuna karşı koruyabilirsiniz.
Botanika’nın çimleriniz için yeni geliştirdiği Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi, toprağı doğal besin ve minerallerle beslerken, aynı zamanda çimlerinizin sağlıklı, parlak, güçlü ve güzel görünmelerini de sağlıyor. Toprağın hava ve su dengesini sağlayarak çim köklerinin gelişmesine de katkıda bulunan ürün ile yaz boyunca yorulan çim alanlarınızı ve yıpranan toprağınızı güçlendirerek kış aylarının sert koşullarına hazırlamış oluyorsunuz. Soğuk kış günlerinde de toprağı faydalı mikroorganizmalarca zenginleştiren Botanika’nın yeni çim ürünü, verim artışı ile birlikte sağlıklı, renkli, dayanıklı ve sık dokulu çimlerin oluşmasına yardımcı oluyor.
Yapı marketlerin bahçe bölümlerinde 10 kiloluk plastik kovalarda satışa sunulan Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi, 500 metrekare alan için yeterli. Botanika’nın yeni çim ıslah edici ürünü ve Raco Expert 3’lü alet seti hakkında detaylı bilgi almak için (0216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bu dönem kışa hazırlık için önemli...
Botanika Ürün Geliştirme Müdürü Erkan Şamcı, bu dönemin kışa hazırlık için çok verimli bir dönem olduğuna dikkat çekerek, şunları söyledi:
“Kışa hazırlık için önemli bir ay olan ekim ayında, bitki ve çiçeklerin ekimi gerçekleşir. Çim ekmek için harika bir ay olan bu ayda, çimleri soğuk havadan korumak da gerekir. Çünkü don, rüzgâr ve fazla yağış çimlerimize zarar verir. Biz Botanika olarak yine bahçelerimizin halısı çimlerimizi düşündük ve yüzde 100 organik Çim Coşturan Toprak Islah Edici ve Kışa Hazırlık Gübresi’ni ürettik. Bu ürün sayesinde toprağın doğal besin ihtiyacını karşılarken, sağlıklı ve güçlü çimlere de sahip olacaksınız.”

Şamcı, ekim ayının aynı zamanda budama, toprağı havalandırma ve gübreleme gibi işlemler için de uygun bir zaman olduğuna dikkat çekerek, “Bu dönemde yapılması gereken toprağın hava almasını, gevşetilmesini ve ekiminin yapılması işlemlerine önem vermek gerekir. Bunu da Botanika’nın Raco Expert 3’lü el alet seti ile yapabilirsiniz” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cimlere, dopingi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Firefox'a RAM dopingi! Slipknot Arama Motorları Haberleri 0 14 Kasım 2010 14:54
HTC'ye SLCD dopingi! Slipknot Cep Telefonlar 0 28 Temmuz 2010 14:15
IE'ye eklenti dopingi! Dilara Ağ, Network ve Networking 1 26 Şubat 2010 11:40