IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Ekim 2011, 16:39   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Banyo, yeniden hayat demektir.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Banyo, yeniden hayat demektir. İnsanoğlunun günlük yaşamda yeniden hayat bulduğu mekanların başında gelen banyo, en huzurlu ve hijyenik olması gereken alanların başında geliyor.

Çalışan ve günün stresini sıcak ve nemin bunaltıcılığıyla katlanmış olarak yaşayanlar, günün sonunda evlerine gelip soğuk bir duş alarak rahatlıyor. Eğer günün tüm stresinden kurtulmak istiyor ve serinlemek için daha iyi bir banyoya ihtiyaç olduğunu düşünüyorsanız, mobilya modasının başkenti Modoko’nun önerilerine kulak vermelisiniz.

İşte Modoko’dan, yaz sıcağını ve iş stresini yok eden öneriler:

- Banyo dekorasyonunda son yıllarda ahşap seçimi oldukça popüler. Özellikle banyoların yenilenme ve arınma merkezleri olduğu konusunda hem fikir olan tasarımcılar birbirinden şık ahşap küvet tasarımları ile göz dolduruyor. Küvetinizin içine, ‘kaydırmaz’ denilen ürünlerden yerleştirmeniz sağlığınız için faydalı olacak. Banyo dekorasyonu günümüzde mekân olarak klasik formlardan uzaklaşan görünümü ile arınma seans merkezlerini andırarak, adeta insanlara pozitif etki veren lüks alanlara dönüştü.

- Küvet tasarımında bildiğiniz klasik veya her evde görmeye alışık olduğunuz tasarımlardan çok farklı küvetler var. Banyo dekorasyonunuza büyüleyici bir etki katacak cam küvet tasarımları da son dönemde çok tercih ediliyor. Cam küvet altına yerleştirilecek dekoratif taşlarla mekâna egzotik bir hava katmak mümkün.

- Banyonuzda makyaj yapma fikrine ne dersiniz? Artık çağdaş sanat formları ve motifleri banyo duvarlarını ve banyo mobilyalarını süslüyor. Görsel olarak klasik formlardan sıkılanlar ve mekânlarında desenleri kullanarak sanatsal bir etki yaratmak isteyenler için birbirinden şık ve farklı banyo tasarımları mevcut. Beyaz banyo modeli, her zaman olduğundan büyük ve ferah gösterir. Sizlerde renk konusunda karasız kaldıysanız bu seçenek sizin için en doğru karar olacaktır.

Gizli aydınlatmayla ruhunuzu yumuşatın

- 2011’in banyolarında led aydınlatma, öne çıkan bir özellik. Gizli aydınlatma ise en çok tercih edilen tür. Banyonuza yumuşak bir hava katmak için de ideal. Aydınlatma ürünlerini seçerken, banyo ürünlerinizin rengine uygun olmasına ve tarz olarak uyum göstermesine dikkat etmelisiniz.

- Çekici kokuları, çarpıcı renk ve formlarıyla beğeni toplayan sabunlar banyoların en dekoratif unsurlarından. Siz de dilerseniz kurabiye kalıplarından sabunlara şirin şekiller verebilir, sabun parçalarını küçük keselere yerleştirerek banyonuzun mis gibi kokmasını sağlayabilirsiniz.

- Şeffaf dokularıyla dikkat çeken gliserinli sabunlar artık çeşitli renklerde ve formlarda üretiliyor. Şekeri andıran bu çekici sabunlarla banyonuza daha estetik ve romantik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bunun için kalp şeklinde bir kaç küçük sabun ve ip yeterli. Sabunlarınızı dikey bir şekilde tutup bir şiş yardımıyla tam ortalarından bir delik açın. Daha sonra ipi bu deldiğiniz noktadan geçirip kalplerin üst ve altlarından düğüm atarak sabitleyin. En üst kısmını ise dilediğiniz yere asabilmek için ilmik şeklinde tekrar düğümleyin. Rengârenk kalplerle hazırladığınız dizinin banyonuzdaki en hoş detaylardan biri olacağından kuşkunuz olmasın.

Kurabiye kalıbıyla yeni sabunlara kavuşun!

- Kurabiye kalıplarıyla minik mantar sabunlar hazırlayabilirsiniz. Son derece kolay olan bu uygulama için gerekli olan malzemeler ise dilediğiniz renk ve büyüklükteki sabunlar ve kalıp. Bu arada sabunları yeni satın alınmış ve ambalajlarının henüz açılmamış olması gerektiğini de hatırlatalım. Zira, önceden açılmış sabunlar kısa zamanda kuruyabileceği için kalıpta biçim verirken hayli zorlanabilirsiniz. Ambalajını çıkardıktan sonra kalıbınız sabunu üzerine yerleştirip hafifçe bastırın. İşte size yepyeni bir sabun!

- Banyonuzu rengârenk, mis kokulu keselerle süsleyebilirsiniz. Bu türden hoş bir detay için size gerekenlerse arzu ettiğiniz renklerde sabun ve tül kumaş. Sabununuzu bir kaşık yardımıyla küçük parçalar bölün. Daha sonra bunlara uygun renklerde küçük keseler dikip sabunları içine koyun ve ağzını büzerek sabitleyin. Artık keseniz hazır. Ayrıca kullandığınız kumaşa uygun renklerde mumlar alıp banyonuzu daha çekici kılabilirsiniz. Bizden söylemesi!

- Banyonuzun renginin tonlarında banyo aksesuarları seçmelisiniz. Banyonuz
kahverengiyse, kahverengi ile, yanı sıra açık tonlar kullanılmışsa kahverengi banyo setleri ve bambu ahşap renk tonlarını tercih etmelisiniz. Banyonuzda kahverengi renk tonu çok koyuysa bej ve beyaz tonlarını seçmeniz içinizi ferahlatacak. Eğer banyonuz küçükse, muhakkak açık tonlar kullanın. Eğer büyükse koyu tonları düşünebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
banyo, demektir, hayat, yeniden


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık