IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ekim 2011, 01:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En 'baba' keyif Pioggia'da!






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

'Su' ve 'doğa' temalı 14 farklı tasarımla doğanın öykülerini banyolara taşıyan Vanucci, 21 Haziran Babalar Gününde babasına kalıcı bir keyif hediye etmek isteyenleri Pioggia ile buluşturuyor! Yağmurun akışını dolap kapaklarında taşıyan Pioggia ile babaların yaşamına keyif ve mutluluk doluyor.

Doğadan esinlenerek yarattığı 14 farklı banyo tasarımıyla Vanucci, 21 Haziran Babalar Gününde babasına kalıcı bir hediye vermek isteyenlere Pioggia modelini sunuyor. Tasarımlarıyla doğanın öykülerini banyolara taşıyan Vanucci, dolap kapaklarında yağmurun akışını anlatan Pioggia ile keyif yağmurlarını babaların üzerine yağdırıyor!
Adını İtalyanca ‘yağmur’ kelimesinden alan Pioggia, özellikle küçük mekânlarda büyük ferahlık yaratıyor. Pioggia’nın mat beyaz PVC, venge ve tik tezgâh seçenekleri bulunuyor. Etajerli (kendinden lavabolu) bir modele de sahip olan Pioggia’nın duvara asılan üst dolapları mekânda ferahlık hissi yaratıyor. Gerek üst gerekse alt kapaklardaki su akışı efektinin devamlılığını sağlamak için kulpsuz olarak tasarlanan Pioggia, bas-aç sistemiyle de kolay bir kullanım sunuyor. Son derece yalın bir görünüme sahip bulunan Pioggia’nın tezgahlarında kullanılan ahşap ise banyolara doğal bir sıcaklık getiriyor.
Vanucci hakkında
Ahşap dekorasyon ürünleri sektörünün 1995 yılında kurulan deneyimli firması Prodek, 2005 yılı itibariyle kapasite hacmini genişleterek Vanucci markalı mutfak ve banyo mobilyaları üretimine başladı. Türkiye gayrimenkul sektörünün konut pazarı alanındaki lider kuruluşlarından biri olan Sinpaş Grubu’nun iştiraki konumunda olan Prodek’in markası Vanucci Mutfak ve Banyo, 2009 yılını üretim ve markaya yatırım yılı olarak kabul ederek, yenilikleri ve atılımları ile alanında öncü firmalar arasında yer alıyor. 1. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması’nda ev mobilyaları tasarımı’ ve ‘mutfak ve banyo mobilyaları tasarımı’ alanlarında birincilik ödülünü kazanan başarılı tasarımcılarıyla Vanucci markası iddiasını açıkça ortaya koyuyor. Vanucci hakkında detaylı bilgiye vanucci sitesinden ulaşılabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
baba, en, keyif, pioggiada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık