IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2011, 00:04   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ücretsiz Check-Up





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
“En İyiler Doğrucan’da” kampanyasındaki takımlar şıklığı bütünsellikle birleştirerek uyumu gözler önüne sunuyor. Elit Oturma Grubu, Elit Yemek Odası, Elit Yatak Odası’ndan oluşan kampanyada İki farklı alternatif var.
EN İYİLER DOĞRUCAN’DA
Mobilya sektöründe İzmir’de ekol haline gelen Doğrucan Mobilya, birbirinden özel tasarımların hayat bulduğu “En İyiler Doğrucan’da” koleksiyonunu sizlere sunuyor. Çağdaş ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam alanlarına değer katan Doğrucan Mobilya, Elit Oturma Takımı, Elit Yemek Odası ve Elit Yatak Odası’ndan oluşan ürün grubu ile yenilikçi ve estetik bir ürün serisine daha imza atıyor. Her tür mekâna ve zevke hitap edecek kadar iddialı olan Elit Üçlü Grup evlerin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz olarak tamamlamayı amaçlıyor.
Bir mobilyadan çok daha fazlasını sunan Elit Oturma Takımı, iki adet tekli ,2 adet 2.5 lu koltuğuyla beyaz rengin asaletini modern bir tasarımla harmanlıyor. Detaylardaki zarifliğin bütünüyle ön plana çıkartıldığı Elit Oturma Takımı, dönemin son modası olan simli deri uygulamasını baza, kol ve yastıklarla mükemmel bir uyum içerisinde sergiliyor. Beyaz cam ve krom şerit ile hareketlendirilen Elit Sehpa ise takımı göz dolduran bir şıklıkla tamamlıyor.
Koleksiyonun bir diğer tasarımı olan Elit Yemek Odası parlaklığın göz dolduran çarpıcılığı ile ezber bozan bir konfora sahip. İnci beyazlığı, fonksiyonel masa ve sandalyesi, aynalı konsolu ile üstün tasarım örneği sunan Elit Yemek Odası keyifli yemeklere davetiye çıkartıyor. Takımda kullanılan taşlı kulplar ve kromaj renkli fitiller ise güzelliğin detaylarda gizli olduğu gerçeğini bir kez daha gözler önüne seriyor. İnovatif ve maksimalist bir yaklaşımla tasarlanan Elit Yatak Odası ise ürün grubuna özel parlak gövde rengi, simli deri klapası, parlak krom şeritleri ile yatak odalarındaki yeni dekorasyon trendini belirliyor.

“Elit” ile evlerinde farklı stil yaratmak isteyenler, ev modasına yön veren Doğrucan Mobilya’nın İzmir bayilerinden birine uğrayarak isteklerini hemen gerçekleştirebilirler.
MOBİLYA İSTEYENLERE ÜCRETSİZ CHECK-UP!
Doğrucan Mobilya Genel Müdürü Reşat Hacıoğlu yenilikçi ve özgün kampanyalarıyla ilgili yaptığı konuşmada “Kampanyamız diğerleri arasında en radikal olanıdır ve hayata yön veren kalitede bir kampanyadır. En İyiler Doğrucan’da kampanyasıyla seçkin ve farklı ürünleri çok daha uygun fiyata vererek piyasada sıfır kârla tüketiciye yüksek kalite sunuyoruz. Bu bizim için bir risk ama müşteri memnuniyeti için daha iyisini yapmak zorundayız.
Kampanyadaki oturma gurubu, yemek odası takımı ve yatak odası takımı diğer ünlü firmalardaki ürünlerle aynı ve neredeyse %40 daha ucuz. Ama fiyat belirlerken tasarımdaki işlevsellik, ünite ebatlarındaki farklılık ve kullanımdaki alternatifler bizleri standart uygulamalardan alıkoyuyor. Bu nedenle Kampanyayı 1 ve 2 olarak ayırmak zorunda kaldık. 1. Kampanyada 4990TL olan ürünler 2. Kampanya’da 5990TL. Üç takımı ayrı ayrı almayı seçerseniz fiyat 9000TL’ye kadar yükselir. Bu kampanya bizim vizyonumuzun, dürüstlüğümüzün ve duruşumuzun doğrudan bir yansıması,” dedi.
Mobilya sektöründe yeni evleneceklere ve evini yenilemek isteyenlere ücretsiz check-up yaptıklarını ve İzmirli için sınırsız avantajlar sunduklarını belirten Reşat Hacıoğlu, “Diğer ürünlerimizde olduğu gibi bu ürünlerin tamamı 7 yıl garanti kapsamımız altındadır. Tüketici Koruma Sertifikası’nın yanında ayrıca ödemede farklı kolaylıklar da sağlıyoruz. Bunlar gelen müşterilerimizin olanaklarına göre şekilleniyor. Bizim acamız % 100 müşteri memnuniyeti ve herkes için en iyiyi yapabilmek. Bunun için her derde deva kampanyalarımızla çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

__________________

English Preparatory Department
School of Foreign Languages
Assistant English Teacher
Ankara Baskent University
2017-18

“Benim, senden öncem ve senden sonram yok, yalnızca sen varsın...”
C.A - 31.12.2010 - ∞

English Language and Literature
Faculty of Humanities and Letters
Ankara Bilkent University
2010-15
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
checkup, Ücretsiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
check.c de bir edit ? k3y Servisler 10 22 Eylül 2011 01:43
Check Bot Hakkında HaDeMe mIRC Scripting Sorunları 1 30 Aralık 2010 19:15
Check up! Freak Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 24 Nisan 2007 21:08