IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2011, 17:37   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Evinizi cennete çevirmek ister misiniz?




1. Evinizin kapılarını neşeye açın.
Sıcak, davetkâr bir ev yaratmak söz konusu olduğunda, ayrıntılara verilen önem elinizdeki paradan ya da boş alandan daha çok önem taşır. Örneğin, son derece zarif döşenmiş bir eve adımınızı atıp da kendinizi rahat hissetmediğiniz hiç oldu mu? Peki gösterişsiz bir daireye girdikten sonra oradan hiç çıkmak istemediğiniz oldu mu?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Neşenin en rahat yankılanabileceği yer sakin bir evin duvarları arasındadır. Evinize neşeyi getirmenin yollarını keşfedin. Örneğin aile fertlerinden birine doğum günü partisi düzenleyin ya da bir öğleden sonra CD’deki parçaya yüksek sesle eşlik edin. Evinize düzen ve sakinlik egemen oldukça bu havayı iç dünyanıza da taşıyabilirsiniz. Uzakdoğu bilgelerinin dediği gibi ‘İçerisi nasılsa, dışarısı da öyledir.’

2. Yatak Odanızı Sıcacık Bir Barınağa Dönüştürün

Yatak odanızı her şeyden uzaklaştığınız bir kaçış mekanına dönüştürün. Çok fazla çaba ya da para harcamanıza gerek yok ama buna değdiğini göreceksiniz. Sonuçta, sıcacık bir yatakta arkanıza yaslanmaktan daha iyi ne olabilir? Kış için sıcacık, tüylü bir battaniyeniz yoksa hemen bir tane edinin. Yatak odanıza sıcak bir hava estirmenin en iyi yolu budur.

3. Ev Düzenlemenin Kadim Sırlarından Yararlanın
Mekanın düzenlenişine göre yaşam enerjisini (chi) çekmenin ve artırmanın yollarını öğreten eski kadim Çin öğretisi Feng Shui’den yardım alarak evinizi davetkar bir dinlenme köşesine döndürün. Feng Shui eviniz de dahil olmak üzere hayatınızın bir çok yönünde olumlu sonuçlar doğurabilir. Evinize çiçek, mum, rüzgar çanı ve yatıştırıcı renkler gibi pozitif ayrıntıları serpiştirmekle işe başlayın.

4. Küçük Ayrıntılar Büyük Fark Yaratır

Evinize bir parça ışık ve gülücük katmak için duvarlarını boyamanız ya da mobilyaları değiştirmeniz gerekmez. Küçük, hesaplı rötuşlarla büyük farklar yaratın! Çiçek saksılığına mumlar dizerek ya da kanepe ve sandalyelerin üzerine büyük örtüler sererek evinize yeni bir soluk getirebilirsiniz. Doğadan ödünç aldığınız sonbahar yapraklarıyla buketler yapın, ahşap kaplara çam kozalakları doldurun.

5. İçeride Tomurcuklar Açsın
Çiçekli bitkiler dışarının güzelliğini ve canlılığını evinizin içine taşır. Yasemin, begonya, hatta akçaağaç bile odanızın havasına aydınlık katabilir


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cennete, cevirmek, evinizi, ister


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ask.com'dan ziyaretçi ister misiniz? fatal Alternatif Arama Motorları 0 04 Eylül 2011 21:30
Bir dilim ceset ister misiniz ? Süslü Esrarengiz Olaylar 1 07 Şubat 2010 01:46