IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2011, 17:48   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Farklı tarzlarla döşenmiş, farklı salonlar!




Evinizi baştan dekore etmek mi istiyorsunuz? Ya da belki kendinize sıfırdan bir ev kuruyorsunuzdur… Her iki ihtimalde de bu yazıyı okumadan işe koyulmayın derim. Bu salonlar size harika fikirler verebilir…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Rahatlık Ön Planda
Dikkat edilen ilk şey eşyaların pratik ve kullanışlı olması… Odanızda mavi, yeşil ve kırmızı gibi rahatlatıcı renkleri tercih edebilirsiniz. Genel ortamın loş olması hoşunuza gidiyorsa, gündüzleri doğal ışıktan yararlanıp, akşamları çok güçlü olmayan fakat görme zorluğu da yaratmayan bir genel aydınlatma kullanabilirsiniz. Meditasyon etkisi yarattığı ve rahatlamaya yardımcı olduğu için mumları salonunuzda mutlaka kullanmalısınız. Deniz ve doğa renklerini beyaz ile kombine edip, odanın her yerinde; döşemelerde, duvarlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Doğal ve Özel Bir Tarz
Doğallıktan yanaysanız evinizden ahşap ve hasırı eksik etmemelisiniz. Duvarlarınızda ve eşyalarınızda toprak rengini, zeytin yeşili ile harmanlayarak kullanabilirsiniz. Döşemeleriniz daha doğal olması ve bütünlüğü koruması amacıyla keten kumaşından seçilebilir ve perde yerine ahşap jaluziler kullanabilirsiniz. Evinizin içinde eski eşyalara, antika görünümlü aksesuarlara yer verebilirsiniz. Ahşap raflar ve bakır aksesuarlar evinizi tamamlayacaktır.

Karmaşanın Enerjisi
Enerjik ve dolu yaşamayı sevenler için ideal bir salon olurdu.. Zıt renklerle bezenmiş bir salon…. duvarlarda turuncu ve turuncunun canlılığına inat beyaz dingin koltuklar. Üstelik ahşap eşyalar sayesinde hafiften bir kır evini anımsayıtor. Kesinlikle simetrik olmayan bir hizayla dizilmiş çerçeveler ve rengarenk bir halı. Evet tek başına hiçbirşeyle uyumlu görünmeyen eşyalar, birbirini çok güzel tamamlayabiliyor.

Enerjik ve Neşeli
Enerjik ve neşeli bir salon yaratmak için, turuncu rengini kullanabiliriniz. Fakat bu renk tek başına çok fazla göz alacağı için, krem rengi, küf yeşili ve siyah ile dengelemeniz gerekebilir. Parlak görünümlü ahşap eşyalar ve metal bacaklı sehpaları korkmadan evinize sokabilirsiniz. Duvarlarınızı turuncu tablolar kullanarak ya da küçük aynalarla şekiller oluşturarak süsleyebilirsiniz. Farklıluğın enerjisini kullanmak için, kanepelerinizde tek bir modele yönelmeyin, evinizde farklılığa açık olun.

Akıcı ve Dingin Bir Salon
Sakin ve huzurlu bir salon istiyorsanız, grinin dinginliğinden mutlaka yararlanmalısınız. Mavi ve ahşap rengi tonları ile kombine edilmiş gri renginden oluşan bir ev, istediğiniz huzuru size sağlayabilir. Örneğin gri koltuklarınız varsa, onları açık mavi yastıklarla süsleyebilirsiniz. Ya da salonunuza üzerinde mavi süsler olan ahşap bir sehpa koyabilirsiniz. Sadelik benim tarzım diyorsanız, siyahı da kullanabilirsiniz.

Beyaz ve Temizlik
Ferahlığın ve genişliğin tadını çıkarmak için beyazdan daha ideal bir renk olabilir mi? Beyaz koltuklar, çiçek desenli perdeler, yastıklarda kullanılan küçük pembe çiçekler… Evinize girdiğinizde yüzünüze vuracak olan o temizliği parlaklığı bir hayal edin. Duvarlarda oyma aynalar, oymalarla süslenmiş masalar, kitaplıklar… Ferah evleri sevenlerin göz ardı edemeyeceği bir tarz.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
döşenmiş, farklı, salonlar, tarzlarla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Farklı Tarzlar, Farklı Makyajlar… Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 05 Temmuz 2009 16:07
her gireni farklı farklı kanallara sokmak Sunay Unreal IRCd 4 04 Temmuz 2009 20:41