IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Haziran 2012, 15:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mutfaklarda Zerafet





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Zarif tasarımlarıyla hayata renk katan, üstün teknolojisiyle hayatı kolaylaştıran De’Longhi’nin sunduğu Brillante Serisi, ekmek kızartma makinesi ve Brillante su ısıtıcısı mutfaklara mücevher şıklığı katıyor.Bir mücevher gibi özenle ve tasarım uzmanları tarafından geliştirilmiş olan Brillante CTJ 2003 ekmek kızartma makinesi, zarafetiyle mutfaklarda vakit geçirmeyi sevenlerin göz zevkine de hitap ediyor. Brillante CTJ 2003 ekmek kızartma makinesi, pratikliği ve güvenliği ön planda tutarak kullanıcı dostu özelliği ile fark yaratıyor. Ekstra yükseltme pozisyonu, küçük dilimleri kolayca çıkarmayı sağlarken, çıkarılabilir kırıntı tepsisi ile rahat temizleme olanağı da sunuyor.De’Longhi Brillante KBJ 2001 BK su ısıtıcısı ise serinin diğer nadide ürünü.
Bir tasarım harikası olan Brillante KBJ 2001 BK su ısıtıcı, 1.7 litrelik suyu kısa sürede ısıtırken, 360 derece dönen alt tabanı ile kordonundan ayrı kullanılabilen üst bölmesiyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Su kaynadığında otomatik kapanma, termal kapanma, tabandan ayrıldığında otomatik kapanma özellikleri ile 3 seviyeli güvenlik emniyeti sunan De’Longhi Brillante, su ısıtmayı daha da güvenli hale geliyor. Çıkarılabilir ve yıkanabilir kireç önleyici filtre, kablo muhafaza yeri, kaymaz ayaklık, gizli paslanmaz çelik taban ve kullanışlı tasarımıyla mutfak yaşamını kolaylaştırıyor.

Brillante CTJ 2003 Ekmek Kızartma Makinesi için tavsiye edilen satış fiyatı; 169 TL, Brillante KBJ 2001 BK Su Isıtıcı için tavsiye edilen satış fiyatı; 169 TL’dir.De’Longhi ürünlerine; Bauhaus, Bimeks, Carrefour, Darty, Electro world, Esse, Evkur, Kipa, Koçtaş, Media Markt, Migros, Metro, Praktiker, Saturn veTeknosa’nın tüm Türkiye çapındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

__________________
You got me G-U-I-L-T-Y
모르게 너를 속여 전부를 뺏어 또 playing a game
재미로 해 둬 수백 가지 거짓말
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
mutfaklarda, zerafet


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Mutfaklarda Hasır Modası pyracantha Ev Dekorasyonu 0 23 Aralık 2010 19:10