IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Şubat 2015, 22:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çalışma Odanızda Tarzınızı Yansıtın




İçinde hayli uzun vakit geçirebileceğinizden dolayı çalışma odanızın tamamen sizi yansıtacak bir tarza sahip olması önemlidir. Böylelikle odanızda keyifle çalışabilir, yaptığınız işten verim alabilirsiniz. Eğer romantik bir tarza sahipseniz gri ve beyazların hüküm sürdüğü minimal bir çalışma odası pek sizin tarzınızı yansıtmayacak ve sizi itecektir. Bunun yerine çiçeklerle ve sevdiğiniz renklerle donatılmış bir odaya sahip olmak burada çok daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacaktır. Sevdiğiniz renkler, sizi yansıtan mobilyalar ve desenlerle dekore edeceğiniz odanızda iyi çalışmalar dileriz.

Rahat ve Sıcak


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir çalışma odasını daha cazip hale getirmek, içinde rahat edebilmenizle mümkündür. Odanızı rahat ve sıcak bir hale getirmek için de renklerin insan psikolojisi üzerindeki etkilerinden faydalanabilirsiniz. Kahverengi, turuncu gibi toprak tonları hem size enerji verecek hem de konsantrasyonunuzu artıracaktır. Ayrıca odanızı tasarlarken sevdiğiniz bir halı, tablo ya da anısı olan bir eşyaya yer ayırmanız odanızı çok daha size ait bir hale getirecektir.

Klasik ve Şık


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Home Office çalışanların gün içinde en çok zaman geçirdikleri yer olan çalışma odaları özenle döşenmeli, sahibinin zevkine ayak uydurmalıdır. Çalışma odanızı dekore ederken önceliklerinizi belirlemeniz önemlidir. Gelenleri ağırlayabileceğiniz, hayattan izole, doğa içinde bir oda hayal ediyorsanız ve ince zevkleriniz varsa klasik bir çalışma odası beklentilerinizi tamamen karşılayacaktır. Doğal malzemelerin kullanıldığı bu tarz odalarda çalışmak kadar, sevdiklerinizi ağırlamak da çok keyifli olacak.

Spor ve Modern


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çalışma odanız sizi ve yaptığınız işi de temsil eder. Bu yüzden tarzınıza ve işinize uygun bir çalışma odası dekore etmeniz işinize de katkı sağlayacaktır. Sık kullandığınız objeleri gözünüzün önünden ayırmayacağınız bir çalışma odası, aktif bir işiniz varsa çok önemlidir. Kendiniz de sportif bir kişiliğe sahipseniz sade bir oda tercih edip işinizde kullandığınız her türlü materyali yakın çevrenizde tutmanız yararınıza olacaktır.

Kullanışlı ve Yaratıcı


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yaptığınız işte her şeyden önce ihtiyacınız olan şey yaratıcı zekanızsa ilham kaynaklarınızı yakınlarınızda tutmanızda fayda var. Fotoğraflar, notlar, müzikler, resimler ya da doğadan herhangi bir obje size ilham verebilir. Çalışma masanızın hemen üst kısmında kullanacağınız raflı bir dolap ünitesi ihtiyacınız olan birçok objeyi içinde barındırabilir ve siz ekstra bir efor harcamadan onlara ulaşabilirsiniz. Böylece bölünmeden ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Renkli ve Huzurlu


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Normal hayatınızda canlı renkler kullanıyor ve sizi canlı tuttuklarına inanıyorsanız, bu renkleri çalışma odanızda da kullanmaktan çekinmeyin. Doğanın tüm renkleri size huzur veriyor ve sizi canlı kılıyorsa evinizin doğaya açılan bir kapısı olan odasını çalışma odası yapabilirsiniz. Bu bazen bir balkon bile olabilir. Gerekli koşulları sağlayarak kendinize doğa içinde aydınlık ve rengarenk bir çalışma odası yaratın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çalışma, odanızda, tarzınızı, yansıtın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oturma Odanızda Deniz Esintisi AngeL Ev Dekorasyonu 0 05 Ekim 2014 15:29
Çantanıza Karakterinizi Yansıtın Zen Ah Kadınlar 0 19 Haziran 2013 11:35
Yatak Odanızda Mor, Lila, Pembe ;) Ezgi Ev Dekorasyonu 0 08 Temmuz 2012 18:03
Plazma televizyonlar için oturma odanızda hem şık hem kullanışlı İstikbal tv ünitesi. Sevda Ev Dekorasyonu 0 21 Aralık 2011 06:47
Kendi Tarzınızı Yaratın! Dilara Ah Kadınlar 0 20 Mart 2009 17:36