IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Ev Dekorasyonu (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/)
-   -   Banyoda Aksesuar Kullanımının Önemi (https://www.ircforumlari.net/ev-dekorasyonu/801790-banyoda-aksesuar-kullaniminin-onemi.html)

Sanem 04 Eylül 2018 09:57

Banyoda Aksesuar Kullanımının Önemi
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Evin en hijyenik olması gereken bölümlerinden biri olan banyolar da tabii ki aksesuar kullanımını hak eder. Banyo büyüklüğüne ve banyodaki kullanım alanlarına bakılarak uygun aksesuar modelleri tercih edilmeli, asla banyoyu amacından dışarı çıkartacak ürünler kullanılmamalıdır. Günümüzde de oldukça popüler olan banyo aksesuar modelleri, her yapı malzemesi satan mağaza ve dükkanlarda yerini almaktadır. Kısaca bahsetmek gerekirse banyo aksesuar modellerini; aydınlatma, sabunluk, diş fırçalığı, aynalar, klozet kapağı, sıvı sabunluk, tuvalet fırçası gibi örneklerle açıklayabiliriz. Özellikle aydınlatmanın büyük önem kazandığı günümüzde banyolar içinde her fayansa ve her renge uyabilecek avizeler üretilmekte. Ayrıca küvet, klozet kapağı ve genel olarak kullanılan tuvalet de banyo aksesuarları içine girmekte, bu anlamda da oldukça geniş kategoriler üretilmektedir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Kullanılan sabunların ve diş fırçalarının daha hijyenik bir şekilde saklanması gerektiği önemli bir gerçektir. Çünkü sabun, ne kadar suyla temas eden ve ‘’Nasılsa elimdeki kiri de sürüyorum.’’ düşüncesiyle kullanılsa da uygunsuz ortamlarda muhafaza edildiği taktirde ellerinizdeki mikropları temizlemek yerine daha fazla mikrop kapmanıza sebebiyet verecektir. Bunun için ya bir sabunluk ya da sıvı sabunluk aksesuarı kullanılmalıdır. Aynı şekilde kullanılan diş fırçalarının da bir diş fırçalığına ve hijyen bir ortama ihtiyacı vardır.
Hemen hemen her banyoda bulunan kilim ya da paspas olarak değerlendirilen banyo kilimleri de banyo aksesuarları konusunda oldukça önemlidir. Geçmişten günümüze kadar her zaman kullanımda kendine yer bulmuş banyo kilimleri, hem fayans ile direkt teması engeller hem de banyonuzun daha güzel gözükmesini sağlar. Yine banyo adına var olan tüm mağazalar bu konuda da oldukça fazla kategori oluşturmuş ve müşterilere yardımcı olmuştur. Tuvalet fırçası ve çöp kutusu gibi banyo aksesuarları da işlevleri kadar görüntüleriyle de banyonuza hitap etmeli ve banyonuzla bir uyum içinde olmalıdır. Özellikle banyo fırçası ve çöp kutusu seçimlerinde de kullanım kolaylığı ve hijyen sağlayan birçok ürün mevcut. Bunların dışında banyo aksesuarlarının belki de en önemlisi havlulardır. Çünkü banyoda sabundan ve hijyenden sonra ihtiyaç duyulan tek şey havludur. Havlular, günümüzde çok çeşitli, renk renk, desen desen olarak karşımıza çıkabilmektedir. Hatta çeyizlerde bile en çok bulunması gereken eşya haline gelmiştir. Banyo aksesuarları modelleri, çok çeşitli ve çeşitlerin hepsi değerlendirilebilir olduğundan kişi banyosuna ve zevkine en uygun ürünü her zaman kolaylıkla bulabilecektir.





alıntı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net