IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Eylül 2018, 09:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Banyoda Aksesuar Kullanımının Önemi





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Evin en hijyenik olması gereken bölümlerinden biri olan banyolar da tabii ki aksesuar kullanımını hak eder. Banyo büyüklüğüne ve banyodaki kullanım alanlarına bakılarak uygun aksesuar modelleri tercih edilmeli, asla banyoyu amacından dışarı çıkartacak ürünler kullanılmamalıdır. Günümüzde de oldukça popüler olan banyo aksesuar modelleri, her yapı malzemesi satan mağaza ve dükkanlarda yerini almaktadır. Kısaca bahsetmek gerekirse banyo aksesuar modellerini; aydınlatma, sabunluk, diş fırçalığı, aynalar, klozet kapağı, sıvı sabunluk, tuvalet fırçası gibi örneklerle açıklayabiliriz. Özellikle aydınlatmanın büyük önem kazandığı günümüzde banyolar içinde her fayansa ve her renge uyabilecek avizeler üretilmekte. Ayrıca küvet, klozet kapağı ve genel olarak kullanılan tuvalet de banyo aksesuarları içine girmekte, bu anlamda da oldukça geniş kategoriler üretilmektedir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Kullanılan sabunların ve diş fırçalarının daha hijyenik bir şekilde saklanması gerektiği önemli bir gerçektir. Çünkü sabun, ne kadar suyla temas eden ve ‘’Nasılsa elimdeki kiri de sürüyorum.’’ düşüncesiyle kullanılsa da uygunsuz ortamlarda muhafaza edildiği taktirde ellerinizdeki mikropları temizlemek yerine daha fazla mikrop kapmanıza sebebiyet verecektir. Bunun için ya bir sabunluk ya da sıvı sabunluk aksesuarı kullanılmalıdır. Aynı şekilde kullanılan diş fırçalarının da bir diş fırçalığına ve hijyen bir ortama ihtiyacı vardır.
Hemen hemen her banyoda bulunan kilim ya da paspas olarak değerlendirilen banyo kilimleri de banyo aksesuarları konusunda oldukça önemlidir. Geçmişten günümüze kadar her zaman kullanımda kendine yer bulmuş banyo kilimleri, hem fayans ile direkt teması engeller hem de banyonuzun daha güzel gözükmesini sağlar. Yine banyo adına var olan tüm mağazalar bu konuda da oldukça fazla kategori oluşturmuş ve müşterilere yardımcı olmuştur. Tuvalet fırçası ve çöp kutusu gibi banyo aksesuarları da işlevleri kadar görüntüleriyle de banyonuza hitap etmeli ve banyonuzla bir uyum içinde olmalıdır. Özellikle banyo fırçası ve çöp kutusu seçimlerinde de kullanım kolaylığı ve hijyen sağlayan birçok ürün mevcut. Bunların dışında banyo aksesuarlarının belki de en önemlisi havlulardır. Çünkü banyoda sabundan ve hijyenden sonra ihtiyaç duyulan tek şey havludur. Havlular, günümüzde çok çeşitli, renk renk, desen desen olarak karşımıza çıkabilmektedir. Hatta çeyizlerde bile en çok bulunması gereken eşya haline gelmiştir. Banyo aksesuarları modelleri, çok çeşitli ve çeşitlerin hepsi değerlendirilebilir olduğundan kişi banyosuna ve zevkine en uygun ürünü her zaman kolaylıkla bulabilecektir.





alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aksesuar, banyo, dekarasyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fondöten kullanımının ipuçları Baby Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 02 Mayıs 2015 14:00
Eyeliner kullanımının püf noktaları Zen Makyajın Püf Noktaları 0 02 Haziran 2014 18:32
Argan yağı kullanımının püf noktaları!! Rhytia Saç Modelleri ve Bakımı 0 26 Şubat 2014 21:47
duaların önemi - ayet ve surelerle duanın önemi - dua etmenin fazileti Amelia Dualar 0 29 Ocak 2014 02:17
Otomobillerde çocuk koltuğu kullanımının önemi Sevda Çocuk Sağlığı 0 16 Ocak 2012 02:16