IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ocak 2020, 13:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi Odaya Ne Tür Bir Ayna Konmalıdır





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Evin Güzelliği Ayna

Evin en önemli aksesuarlarından birisidir ayna. Ama nasıl ve nerede olacağına dair bilgileri iyi bilmemiz lazım. Yapacağınız en ufak doğru hareket evimize renk katacaktır. Bunun tam tersi olarak yapacağınız en ufak yanlış ile evi boğacaktır.

Hangi Ayna Nereye Uygun?

Antre: Sizi ve misafirlerinizi karşılayan ve uğurlayan yere antre denir. Bundan dolayı mutlaka büyük bir boy aynası kullanılmalıdır. Dışarıdan geldiğiniz de ve özellikle dışarıya çıkmadan önce şıklığınıza bakmanız için uygundur. Büyük bir antreniz varsa dekorasyon için ahşap ayaklı, dresuar tipi bir ayna kullanımı mükemmel olacaktır. Eğer antreniz küçük ise duvara monta edeceğiniz bir boy aynası kullanmanız doğru olacaktır.

Salon: Evin en büyük yerlerinden birisi salondur. Salonun çok kalabalık olmasından dolayı iyi bir aydınlatmaya ihtiyacı vardır. Kullanacağınız şık bir ayna ile salonda bulunan eşyalarınız ışıldayabilir ve kendini gösterir. Dikkat edilmesi gereken noktalardan bir tanesi, camın karşısındaki duvarla konması gereken aynalar tek parça ve büyük olmalıdır. Odanız çok kalabalık ise tek parça büyük bir ayna kullanmanız sade göstereceği için şık bir durum oluşacaktır. Eğer odanız çok sade ve eşya kalabalığı yoksa küçük parçalardan oluşan aynalar dizaynı yapabilirsiniz. Salonda mutlaka tek ayna olmalıdır. Birden fazla ayna olması kombinasyonu bozacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yatak odası: Yatak odaların çiftler içinde olduğu gibi evin en hassas ve özen gösterilmesi gereken yerdir. Yapılacak en ufacık hata uykunuzu ve dinlenmenizi engelleyecektir. Çoğu yatak odasında gardıropta kullanıldığı için ayna olmazsa olmazlardır. Fakat ayna nereye hangi duvara konulacak bu önemlidir. Ayakucuna konulan aynalar rahatsızlık verdiği için tercih edilmez. Gardırop kapıları boy aynası olarak kullanılabilir. Bunun yanında kadınların kullandığı makyaj aynaları büyük olmamalı.

Koridor: Evimizin en hareketli noktasıdır. Çok hareketli olduğu için boy aynası tercih edilmez. Daha çok oval duvara monta edilmiş bir ayna çok şık olacaktır.

Çalışma odası: Çok dikkat toplayacağınız ve çalışacağınız yer olan bu oda içinde aynalar çok büyük ya da çok küçük olmamalı. Dikkatinizi dağıtmayacak bir şekilde duvara asılmalı. Mümkün olursa masanın arkasındaki yani sırtımızı yasladığımız duvarda olmalıdır.

Mutfak: Özellikle kadınların çok fazla zaman harcadığı yer. Büyük bir ayna burada olmayacaktır. Kullanılması gerekiyorsa ufak sade bir model dolabın yanına asılmalıdır.

Banyo ve Tuvalet: Buralarda kullanmamız gereken aynalar odanın büyüklüğüne göre oval ya da dikdörtgen bir ayna kullanılabilir. Eğer istiyorsanız farklı bir ambiyans yaratmak için ledli bir ayna kullanabilirsiniz.

Alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi odaya ne tür bir ayna konmalıdır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayna İçinde Ayna - Michael Ende Afrodit Kitap Tanıtımları 0 04 Haziran 2013 21:45
Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana Zen Sinema Dünyası 0 17 Mart 2012 21:19
Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana Liaaa Tiyatro 0 14 Şubat 2012 17:22
Ayna Ayna, Söyle O'na, Var mı Benden Daha Çok Üzeni İnatla?! Frozen Aşk ve Sevgi Köşesi 0 11 Şubat 2011 17:20
'Ayna ayna söyle bana bugün hangi ruju süreyim' Jady Ah Kadınlar 2 18 Mart 2009 20:00