IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2020, 11:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bakır Rengi Dekorasyonda Nasıl Kullanılır




Işıltılı bir renk olan bakır rengi girdiği her ortamı aydınlatır. Kızıl rengi ile kahverengi arasında yer alan bir renktir. Hemen hemen tüm ev ve ofis eşyalarında sık rastlanılan bir renktir. Yeşil, mavi, kahverengi, turuncu ve siyah ile yan yana getirilebilecek renklere örnek olarak verilebilir.

Büyük salon ve oturma odalarında duvar kağıdı ya da taş işleme olarak kullanılabilir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta tüm duvarlarda kullanmak yerine eşyaların yoğun olmadığı tek bir duvarda kullanmaktır. Bakır aydınlatma ürünleri de son zamanlarda sıkça rastlanılan ürünlerdendir.

Bakır mutfak eşyaları en çok kullanılan bakır ürünler içinde yer alır. Ancak sadece mutfak ile sınırlandırmamak gerekir. Bakır rengi banyodan yatak odasına, salondan koridor süslemelerine kadar her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Banyolarda bakır renkli fayanslar oldukça ışıltılı görüntüler oluşturabilir. Banyo aksesuarlarında kullanılan bu renk ile dekorasyona farklı bir hava katılabilir.

Çok fazla kullanılan bir renk değildir fakat girdiği her ortama ışıltı katar. Salon dekorasyonunda kullanılmak isteniyorsa küçük bakır renkli minderler tercih edilebilir. Özellikle mavi rengin her tonu ile uyum sağlayan oldukça güzel görüntüler ortaya çıkabilir. Tamamen bakır renginden oluşan eşyalara küçük mavi aksesuarlar eklenerek dekorasyon yapılabileceği gibi tamamen mavi renkli olan eşyalara küçük aksesuarlar eklenerek de dekorasyon tamamlanabilir.

Açık renkli dekore edilmiş bir mutfağa bakır aydınlatmalar oldukça hoş durur. Sade ortamlara gereken tüm ışıltıyı abartısız bir şekilde sağlayacak olan tek renk bakır eşyalardır. Son zamanlarda Osmanlı saraylarına benzer dekorasyonlar dikkat çekmektedir. Benzer renkler kullanılarak her ortamda bu konsept kolaylıkla sağlanabilir.

Eğer ev ya da ofis dekorasyonunda kızıl kahve renkleri tercih edilecekse kullanılacak aksesuarlar bakır renkli olmalıdır. Eğer bakır rengi aksesuarların rengi ve ışıltısı yeterli gelmiyor ise yanına en çok yakışacak olan renkler altın sarısı ve gümüş rengidir

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakır rengi dekorasyonda nasıl kullanılır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Renk Cetveli Dekorasyonda Nasıl Kullanılır? Sarya Ev Dekorasyonu 0 10 Ocak 2020 17:22
Geometri Dekorasyonda Nasıl Kullanılmalı Sarya Ev Dekorasyonu 0 10 Ocak 2020 14:16
Diş İpi Nasıl Kullanılır PySSyCaT Ağız ve Diş Sağlığı 0 09 Mart 2015 19:19
Leylak Rengi Severlere - Dekorasyonda Şık Dizayn.. Sevda Ev Dekorasyonu 1 17 Ocak 2012 14:51
Doğru Rimel Nasıl Sürülür? + Rengi Nasıl Seçilir?. Sevda Ah Kadınlar 3 04 Kasım 2010 14:17