🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Mamaya hiç yaklaşmıyor benimkiler nedense. Yumurtluyor sonra yumurtasını yiyor :@ Eşini değiştirmem gerekecek sanırım
Eş olmasa o yumarta da olmaz .
Sadece haşlanmış yumurtanın beyazı ve havuç ver yeter diğerleri hikaye hiçbir işe yaramaz. Arada yemlerine nijer tohumu ekle, kalamar kemiğini de eksik etme. Genelde muhabbet kuşları ilk yumurtladıklarında 1-2 veya 2 yumurtayı yerler. Bunun sebebi kalsiyum eksiliğindendir. O yüzden yumurta beyazı, kalamar kemiği ve kuş kumu çok önemli. Kuş kumu da yemleri parçalayamadıkları için midelerinde parçalanmasına yardımcı oluyor. Benimde kuşlar ilk zamanlar sorun çıkardı, sonra bu yazdıklarımı yaptım şuan 7 tane yavrusu var 2-3 tanesini dağıttım.
Ayrıca yumurta ve havuc haricinde marketlerde satılan susamlardan koyabilirsin. irmik ve un demiş ama bu ikisi zararlı bilgin olsun vermeyin
__________________ Örs isen sabit dur, çekiç isen zamanında vur...