IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
4Beğeni(ler)
  • 2 Post By PySSyCaT
  • 1 Post By Janings
  • 1 Post By PySSyCaT

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Mart 2017, 20:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kedilerin De Burcu Olur





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koç Burcu Kedisi

Bu aktif mizaçlı, cesur ve maceraperest kedi daima çok hareketlidir. Fiziksel olarak kıvrak ve atletiktir. Diğer kedilere nazaran daha az uyuduğunu, ortalıkta bir oraya bir buraya koşturduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Parçalanmış perdeler, yırtılmış döşemeler, parçalanmış yastıklar ve terliklerle uğraşır durur. Evdeki diğer hayvanlara karşı hoşgörülü değildir. Eğer kuşunuz ya da japon balığınız varsa kedinizden uzak tutsanız iyi edersiniz. Köpeklerle ve diğer kedilerle de iyi anlaştığı söylenemez. Kendi alanına giren kedilere hırıldar ve her yanı savaş izleri ile doludur. Biraz huysuz olabilir.

Sürekli evde vakit geçirmekten hoşlanmaz. Açık alanlarda olmanın özgürlüğünü tercih eder. Her zaman yeni şeyler deneyimleme eğilimindedir. Sahibine her zaman kendisini sevdirmeyebilir. Bunu daha ziyade kendisi istediği zamanlarda yapacaktır. Onu eğitmek zor olabilir. Biraz dik kafalıdır ve başına buyruktur.

Daha çok yanlızlığı tercih eden bu kedi eğer zorla birinin kucağına konmuşsa tüyleri diken diken olur ve büyük olasılıkla da bu durumda agresif tepki verecektir. Fakat yine de havasında olduğunda yeterince sıcak ve şefkatlidir.

Bu kedi tam bir liderdir. Başkasının yörüngesinde ve emrinde olması neredeyse kesinlikle mümkün değildir. Bu kediye adil davranılmalıdır, aksi takdirde egosu büyük yara alır. En zorlayıcı yanı, inatçı olması ve hatalarını sürekli tekrar etmesidir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Boğa Burcu Kedisi

Boğa Kedisi çoğunlukla sakindir. Sürekli uyuyabilir ve bu pinekleme esnasında onu uyandırmak zordur. Diğer kedilere nazaran çabuk kilo alma eğilimindedir. Bunun sebeplerinden birisi hareketsiz olması, diğeri de boğazına düşkün olmasıdır.

Hastalıkları, çok yeme içmekten kaynaklanabilir. Obezite, bu kedide oluşabilecek en büyük sorundur. Evden uzaklaşmaya pek gönüllü değildir. Ama behçeniz varsa, arada bir dışarı çıkmak isteyecektir, çünkü toprağa çok düşkündür. Çimenlerin içerisinde ve Güneş’in altında saatlerce kıpırdamadan yatabilir. Yavrularına çok düşkündürler. Anne kediler son derece besleyicidirler. Aynı zamanda ne yapacaklarını önceden kestirmek daha kolaydır. Kendisinden bekleneni yapar, güvenilirdir.

Sahibiyle uyumludur ve ona yakın durur. Kolay kızmaz, agresif tepkiler vermez. Etrafına huzur yayan bir havası vardır. Okşanmaktan çok hoşlanır. Kendisini iyi besleyen kişileri daha çok sevecektir kuşkusuz. Alışkanlıkları onun için çok önemlidir. Her zaman yaptığı şeyleri devam ettirme eğilimindedir. Diğer kediler kadar meraklı olmayabilir. Çok oyuncu da değildir. Ağır hareket etme eğilimindedir.

Özellikle de sıcak iklimli bölgelerde, günün büyük çoğunluğunu hareketsiz geçirmeyi tercih edecektir. Yaşlıların tercih edebilecekleri türdendir. Biraz inatçıdır ve zor öğrenebilir. Ama bir kez öğrendiği şeyi, bir daha unutmayacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İkizler Burcu Kedisi

Tam bir oyuncudur. Cıva gibi hareketlidir. Çok çeviktir ve küçük alanlarda bile çok çabuk hareket eder. Takip etmesi çok zordur. Ev içerisinde oradan oraya koşuşturan, bitmek bilmeyen enerjisiyle herkesin sempatisini kazanır.

Çok meraklıdır. Evde ondan bir şey saklamak neredeyse imkansız gibidir. Evdeki terliklerin, ayakkabıların içinde gezinecek, dolapları karıştıracaktır. Ortalık karıştırma merakı sadece evle de sınırlı kalmaz. Ev dışında da olmak ister ve dışarı çıktığında, olmadık yerleri karıştıracaktır. Onu yan bahçede, komşunun çamaşır sepetinin içerisinde, kömürlükte ya da bir çöp konteynırını karıştırırken bulabilirsiniz. Ama mutlaka yakın çevrede olacaktır. Dışarıda kötü şeylere bulaşmayacak kadar zekidir.

Etraftaki kedilerle iyi geçinir. Zarar göreceğini hissettiği ortamlardan hemen uzaklaşır. Bu kedinin kendi derdini anlatma yeteneği, diğer kedilere nazaran çok daha güçlüdür. Kimden ne isteyeceğini çok iyi bilir. Yemek istediğinde, dışarı çıkmak istediğinde, temizlenmek istediğinde, derdini çok iyi anlatacaktır.

Yaşlılara göre fazla hareketlidir. Ama evdeki çocuklarla çok iyi anlaşacaktır. Yeni evli bir çiftin almak isteyecekleri türden bir kedidir. Eve hareket ve neşe katacaktır. Ama bazı zamanlar depresif de olacaktır tabii. Özellikle de dışarı çıkması engellendiği zaman çok sıkılacak ve bunu belli edecektir. Gergin davrandığı zamanlar da, işte tam bu zamanlardır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yengeç Burcu Kedisi

İşte size tam bir evcimen kedi! Ailesine ve sevdiklerine çok düşkündür. Bu kedi için evi ile olan ilişkisi çok önemlidir ve sahibinin bunu asla unutmaması gerekir.

Dişi Yengeç’ler çok nazlıdırlar. Erkek Yengeç’ler de son derece sahiplerine düşkündürler. Dışarı çıkmak için fazla istek göstermezler. Bahçeli bir evde yaşıyorlarsa, o zaman bahçeye çıkabilirler. Yakın çevrede kendilerini güvencede hissedeceklerdir.

Bu kediye zaman ayırmak, onunla ilgilenmek gerekecektir. Çok hassas olduğu için, yeterli ilgiyi görmediğinde, çabuk alınır ve kırılır. Diğer kedilere göre güçlü bir hafızası vardır. Kendisine kötü davranıldığında bunu unutmaz ve affetmez. Sağlık açısından da çok narindir. Özellikle de duygusal bazlı hastalıklara yatkındır.

Ruh hali çok değişkendir. Yengeç kedisini tanımlamak ve anlamak zordur. Aşırı stres ya da aşırı heyecanlanma sonucunda fiziksel açıdan zayıf düşer. Midesi en hassas yeridir. Kavgacı değildir. Her türlü huzursuzluktan uzak durmaya çalışır. Hem çocuklarla, hem de yaşlılarla iyi anlaşabilir. Ama özellikle yaşlılar için tercih edilecek kedilerdendir. Sahibine çok sadıktır.

Sevilmek istendiğinde çok yumuşaktır. Korunup kollandığını hissetmek ister ve böyle olduğunda, kendisi de sevgide çok cömerttir. Dışarı çıktığında bile sahibini unutmaz. Bu kedi hiçbirşeyi hafif hissetmez, hisleri çok derindir. Ev değiştirmek gibi bir durumdan, ev sahiplerine nazaran daha fazla etkilenebilir. Ürkek ve çekingendir; sahiplenilmeye ihtiyaç duyar.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Aslan Burcu Kedisi

Evin gerçek kralı odur! Kendisini her şeyin üstüne koyan, kendine güvenli ve gösterişli yapısıyla bu kedi tam bir asalet timsalidir. Zengin insanların tercih edeceği türden bir kedidir. Sahiplerinin sağlayacağı kaliteli tasmalardan ve yastık dolu sepetlerden hoşlanır. Eve gelen misafirlere kendisini göstermeye, iltifatlar almaya bayılır. Dikkatleri üzerine toplamakta hiç zorlanmayacaktır.

Fiyakalı tavırlarıyla aşırı gösterişli bir kedidir. Kendisini ancak istediği zaman sevdirecektir. İstediği ve sevdiği kişilere karşı son derece sıcakkanlıdır. Nasıl mutlu vakit geçireceğini iyi bilir.

İstediği zaman, evdeki çocukları da, yaşlıları da mutlu edecek şeylerin neler olduğunu bilir ve bu özelliklerini cömertçe sergiler. Ağır hareket etmeyi tercih edecektir. Ürkek ve çekingen tavırda değildir.

Dışarı çıktığı zamanlarda da, aynı evde olduğu gibi, ortama hakim olmak isteyecektir. Kendini akıllı bulur ve diğer kedileri küçümser bir tavır takınabilir. Bakımlı olmayı çok sever. Sahibine bakım yaptırmanın bir yolunu bulacaktır.

Sağlığı gayet yerindedir. Ama en zayıf yeri sırt bölgesidir. Bu kedi fazlasıyla sadıktır. Ama ona tahakküm etmek isteyen birine karşı çok dikbaşlı davranabilir. Çok gururludur. Bu yüzden ona karşı hareketleri iyi ayarlamak gerekir. Değerinin bilinmesinden çok hoşlanır ve böyle olduğunda çok sadakatlidir.

Kendisine güzel yiyecekler verildiğini, alınacak güzel bir tasmayı veya tüylerini okşayacak kaliteli bir fırçayı diğer kedilerden daha çabuk fark edecektir. Evde başka kediler varsa, onlara daha fazla ilgi göstermemek gerekir. Kendisine iltimas geçilmesinden hoşlanır, ama geri planda kalmaktan asla!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Başak Burcu Kedisi

Mükemmel derecede evcimen bir kedidir. Ama yiyecek içecek konusunda çok titizdir. Her şeyi yemeyebilir. Su ve yemek kabının temiz olması, onun için çok önemlidir. Beslenme tarzındaki ani değişikliklerden ya da ağır kokulu yiyeceklerden hoşlanmaz. Konserveler ya da yemek artıkları ona göre değildir.

Kumu temizlenmediği sürece, tuvaletini yapmayı erteleyecektir. Sürekli kendisini yalayıp temizlenen cinsten bir kedidir. Etrafı temiz olmadığında, gerginleşebilir ve bunu istemediğini belli eder. Evde haşerat barındırmaz. Bahçeye çıktığında da böyledir. Pis veya zararlı hayvanları yok etmek, böylelikle etrafı temiz tutmak için programlanmış gibidir.

Son derece yardımcı bir kedidir. Özürlüler, körler, sağırlar için iyi bir arkadaş olabilir. Onu biçimlendirmek, form vermek kolaydır. Söz dinler. Bütün gün uyuşuk biçimde yan gelip yatan türden bir kedi değildir. Güne erken başlar ve gün boyunca da aktif olur. Erkenden kendisine yemeğini veren bir sahibi olması onu çok mutlu edecektir. Yemeğinin düzenli bir şekilde verilmesinden mutlu olur.

Son derece zekidir. İstediği şeyi sahibine belli edecektir. Ekstra bir ilgi beklemez. Dışarı çıktığında, arkadaşlık edeceği kedileri titizlikle seçecek, temiz olanları tercih edecek, kirli hayvanlardan uzak duracaktır. Fizik olarak bakımlıdır ve sırım gibi olmak hoşuna gider.

Aşırı kilo almaya meyilli değildir. En hassas yeri bağırsaklarıdır. Bazı zamanlarda karın bölgesinde şişkinlik olabilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Terazi Burcu Kedisi

Bu huzurlu, sevgi dolu ve şirin kedi sahibine çok iyi bir partner olur. Her an onun yanında olmak isteyebilir, hareketlerini ona göre ayarlayabilir. Sahipleri çalışan kişiler ise, gün boyunca onların eve dönüşünü sabırsızlıkla bekleyecektir. Yalnız kalmaktan nefret eder. Arkadaşçadır ve sevgi alışverişinde olmak onun için vazgeçilmezdir. Evdeki herkesle uyum içerisindedir. Eve gelen misafirlere de gereken ilgiyi göstermeyi ihmal etmez. Ailenin bir ferdi gibidir. Sevgi alışverişlerinde dengelidir. Kalabalık bir ailede, aile fertlerini birbirinden ayırmaz. Dışarı da da böyledir. Diğer kedilerle çabuk diyalog kurar ve kolay kavga etmez. Bu kedinin en büyük sorunlarından birisi, kendine güvensizliktir. Ama başkalarına kolay güvenir. Bakımlı olmayı çok sever. Kaliteli mamalarla beslenmek hoşuna gidecektir. Eşit muamele görmek istediğinden, evde yenilen yemekten ona da verilmesini bekleyebilir. Herkesle aynı şeyi yemekten mutlu olacaktır. Kendisine onun diğerlerine davrandığı şekilde davranılmasını bekler. Evdeki diğer hayvanlarla eşit haklara sahip olma konusunda da hassastır. Evde genellikle sakin ve hafif tembelce bir tavır sergiler. Ortalığı hareketlendiren, oyuncu ve enenrjik yapıda değildir. Huzurlu ortamlarda kendisini rahat, güvende hisseder ve ancak nadiren etrafındakileri rahatsız eder. Çok hareketli olmadığından, kilo alma riski vardır. En çok böbrekler bölgesi hassastır. Diğer kedilere nazaran tatlı şeylere daha fazla ilgi gösterebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Akrep Burcu Kedisi

Sahibine adeta tutkuyla bağlı bir kedidir. Onunla adeta telepatik bağ ile bağlıdır. Sanki ne yapacağını önceden sezer gibidir. Başkalarının sahibine fazla ilgi göstermesinden rahatsız olabilir.

Bu kedi evin gizli patronudur adeta. Sanki fark ettirmeden, evdeki işleri o idare ediyor gibi gizemli ve sihirli bir havası vardır. Her zaman yattığı kanepesi, üzerine çıktığı sandalyesi, kenarına oturduğu cam pervazı sadece onundur. Oraları başkasının kullanmasından asla hoşlanmayacaktır.

Bu kedinin tam olarak ne beklediğini anlamak zordur. İsteklerini çok fazla hareketleriyle göstermeyebilir. İhtiyaçlarını sezmeyi, sahibinden bekleyecektir. Çok hassas ve gururludur. Azar işittiğinde, bir müddet ortalıkta gözükmeyebilir. Her zaman sahibinin isteğine göre hareket etmez. Bunu ancak kendi istediğinde yapacaktır.

Serinkanlıdır ve çok hızlı hareket etmez. Tepkisini hemen göstermez. Kızdığında ise, çekinilmesi gereken bir güç haline dönüşebilir. Evde yaşayan diğer kedilere veya dışarıda rastladığı kedilere karşı da böyledir. Kendi gücünün farkındadır, ama bunu açıkça göstermez. Kendisine daha önceden yapılmış şeyleri unutmaz ve yeri geldiğinde ödeştirmesini iyi bilir. Sempatik değildir, ama gizemli bir güzelliği vardır.

En zayıf bölgesi üreme ve boşaltım organlarıdır. Sağlıklı olmasına rağmen, hastalandığında çabuk güç kaybeder ve bu yüzden hastalığı ciddiye alınmalıdır. Hasta olduğunda şefkat ve ilgi bekler. Ama bunu belli etmez. Beklediği ilgiyi görmediğinde, çok kırılacaktır.

Sahibinin hislerine karşı çok duyarlı olduğundan, kendisi de aynı şeyi bekleyecektir. Kalabalık bir ailede, fertlerden bir tanesini seçecek, en çok onunla diyaloga geçecektir. Fazlasıyla sadıktır. Sevdiğini çok sever, sevmediği kişinin yanına bile gitmez.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yay Burcu Kedisi

Sıcakkanlı ve şirin bir kedidir. Hayat onun için bir macera gibidir. Çok az evde kalmak, zamanının çoğunluğunu dışarıda geçirmek isteyebilir. Seyahatlere götürülmekten çok hoşlanır. Arabaya binmekten, diğer kediler kadar rahatsız olmayabilir.

Özgürlüğüne düşkün olduğu için, çok fazla kısıtlamaya gidilmemesi gerekir. Son derece güçlü ve çevik bir kedidir. Esnektir ve olmadık yerlere sığabilir. Çok meraklıdır. Evde sürekli ortalığı karıştırabilir. Böyle zamanlarda, onu biraz dışarı bırakmak iyi bir fikir olabilir. Enerjisini harcayacağı oyunlardan, tırmanmaktan, minik bir topun peşinde koşturmaktan çok zevk alacaktır.

Yoğun temposu, evdekilerin başlarını döndürecektir. Yaşlı insanlar için bu kedi fazla hareketli olabilir. Sağlıklı bir kedidir. Ama en zayıf yeri karaciğeridir. Son derece hevesli ve samimidir. Küçük çocukların bir numaralı eğlencesi olacaktır. Kalabalık bir aile için ideal bir kedidir. Evdeki hemen herkesle uyum içerisindedir. Misafirlerden de hoşlanacaktır. Dışarı çıktığında, gözden çabuk kaybolacaktır. Çok uzak yerlere gidebilir. Bir müddet ortalıklarda görünmeyebilir. Geceyi dışarıda geçirebilir. Çok dışarı alıştığında, evde uzun süre vakit geçirmek istemeyebilir.

Evin içinde başka hayvanların olması isabetli olacaktır. Böylelikle onu eve bağlamak daha kolaylaşacaktır. Birşeyleri çiğnemekten hoşlanır, bu nedenle poşet, elektrik telleri ve bitki gibi şeyleri onlardan uzak tutmakta yarar vardır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oğlak Burcu Kedisi

Kendisinden bekleneni yerine getiren, sadık ve uyumlu bir kedidir. Başka kedilere nazaran biraz çekingendir. Kendisine güvenmekte problem yaşayabilir. Ortalıkta pek görünmeyecek, sakin ve ağırbaşlı tavırlarıyla, özellikle yaşlı aile fertlerinin sevgisini kazanacaktır.

Evde bir şeylere zarar verme huyu neredeyse hiç yoktur. Bir hata yaptığında ve azar işittiğinde, muhtemelen bunu bir daha tekrarlamayacaktır. İçinde ne olduğundan emin olmadığı sürece, etrafta bırakılmış şeyleri karıştırma eğilimi göstermeyecektir. En hassas bölgesi dizleridir ve kemiklerle ilgili sorunları olabilir. Hasta olduğunda, çok sessiz ve sakin davranacaktır. Dikkat çekmekten çok hoşlanmaz. Kendisine yapılan iltifatlara hemen tav olmayabilir. Son derece seçicidir. Herkesin kucağına gelmeyecek, yakınlık göstermeyecektir.

Evde, kendisini en güvende hissedeceği yerde yatıp kalkacaktır. Çok fazla ses ve hareket ona göre değildir. Daha ziyade yaşlı kişilerin tercih edeceği cinsten bir kedidir. Onlarla son derece iyi anlaşır. Dostluğu sadakatlidir. Onu eğitmek kolaydır. Kurallara uymayı sever. Kendi kurallarına uyulmasını da bekleyecektir tabii.

Alışkanlıklarına düşkündür. Her zaman yediği mamayı yemekten sıkılmayacaktır. Günlük rutin aktivitelere, monotonluğa alışması, diğer kedilere nazaran daha kolay olacaktır. Dışarıda olmayı da sever. Ama bu konuda dengelidir. Genellikle evin civarında olacaktır. Eve dönüş zamanını da gayet iyi ayarlar. Aranmasına gerek bırakmayacak kedilerden biridir. Bazı zamanlarda yalnız kalmayı, kimseye yanaşmamayı tercih edebilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kova Burcu Kedisi

Diğerlerine hiç benzemeyen, orijinal bir kedidir. Pek çok kedi arasında kendini hemen belli eder.

Son derece arkadaşçadır, ama sıkıntıya gelemez. Bağımsızlığı onun için en önemli şeylerden bir tanesidir. Zeki bir kedidir. Diğerlerinden daha çabuk öğrenir ve öğrendiklerini de kolay unutmaz.

Biraz sosyal, biraz da bireysel olmayı başarır. Bazı zamanlarda yalnız kalmaya ihtiyaç duyar. Etrafta olup bitenleri izler ama pek fazla görülmez. Sahibinin isteğine göre değil, kendi isteğine göre davranma eğilimindedir. Yine de insanları kendine çekmekte zorlanmaz.

Alışkanlıkları diğer kedilerden farklıdır. Yiyip içtiği şeyler de farklı olabilir. İnatçıdır ve istemediğinde ne ona bir şey öğretmek, ne de yaptırmak mümkün değil gibidir. Dışarıda olmaktan hoşlanır. Keşfetme arzusuyla, dışarıda uzun zaman geçirebilir. Evde çok hareketli olmasa da, kendi istediği zamanlarda her tür oyuna eşlik eder.

Evdeki çocukların da, yaşlıların da ilgisini üzerine toplayacak cinstendir. Bu kedi yukarılarda olmayı, tırmanmayı çok sever. Yüksek bir tırmanma şeridi onun için idealdir. Dışarı çıktığında da ağaçların tepesinde olmaktan hoşlanacaktır.

Zayıf bir dolaşım sistemi vardır. Bu dolaşım bozukluğu nedeniyle varise de neden olabilir ve eğer zamanında teşhis edilmezde ileride büyük sorunlara yol açabilir. Patileri soğuk olabilir. Sağlık problemlerini azaltmak için hareketli olması sağlanmalıdır.

Çok duygusal bir kedi değildir. Hatta soğukkanlı olduğu söylenebilir. Ama son derece sadık bir dosttur.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Balık Burcu Kedisi

Hassas, fedakar ve uyumlu bir kedidir. Sahibinin duygularını sezmekte ustadır. Ona ayak uydurmayı sever ve neredeyse her zaman, sevilmek istendiğinde buna itiraz etmez. Sahibine gönülden bağlı, hatta ona bağımlıdır.

Evde müzik sesi olmasından çok hoşlanır. Etrafta olan bitenden çok çabuk etkilenir. Gürültülü ve çatışması ortam ona en zarar veren şeydir. Avcı ve saldırgan bir kedi değildir. Evdeki diğer hayvanlara nadiren zarar verir. Tam bir “yufka yürekli”dir. Duygusal anlamda çok istikrarlı olduğu söylenemez. Çabuk alınır ve küser.

Zayıftır bir bünyesi ve eğer iyi bakılmazsa çabuk hastalanabilir. Sudan hoşlanan nadir kedilerden biridir. Açık bir musluktan akan suyla oynamaktan, yağmurlu günlerde camdan dışarıyı seyretmekten hoşlanacaktır.

Birlikte yaşadığı insanlara karşı aşırı hassastır ve onların sorunlarını derin bir şekilde hisseder. Sezgileri ve algısı güçlüdür. Sahiplerinin ne yapacağını içgüdüsel olarak önceden bilir ve eğer bu kötü bir hareketse hemen ortadan kaybolur.

Diğer kedilerle uyumludur. Ama dışarı çıktığında, kendisini iyi savunamayabilir, zarar görebilir. Bu yüzden daha ziyade içeride kalması sağlanmalıdır. Dışarıdan hastalık kapmaya da diğer kedilere nazaran daha meyilli olabilir.

Sakin bir kedidir ve bu yüzden evdeki yaşlılarla arası iyi olacaktır. Gerekmedikçe hiçbir ev sakinine tırnaklarını göstermeyecektir. Aşı olmaya gittiğinde veya tedavi sürecinde, en uysal davranan kedilerden biridir.




(Mahmure..)



__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Mart 2017, 21:18   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kedilerin De Burcu Olur




Kedilerin olursa köpeklerinde burcu olur ama bence sen burclara inanmıyor olabilirsin

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 20 Mart 2017, 22:18   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kedilerin De Burcu Olur




İnanmiyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
KopekLerin burcLarini buLursam ekLerim..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
kedilerin de burcu olur


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kedilerin Vücut Dili - Kedilerin Hareketlerini Anlamak - Kedi Hareketleri SimHa Evcil Hayvanlar 0 26 Ağustos 2015 17:18
Altı Olur Yedi Olur Hep Allah'ın Dediği Olur Atasözünün Anlamı ve Açıklaması Amelia Atasözleri ve Deyimler 0 30 Haziran 2014 18:12
Kedilerin alışkanlıkları. Melodram Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 07 Haziran 2012 13:33
Kedilerin Şık Yuvaları Ein Hayvanlar Alemi 0 10 Aralık 2010 13:22