IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Eylül 2013, 15:24   #1
Estela
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün Gecesi İçin İç Çamaşırı Seçme Tiyoları




Düğün Gecesi İçin İç Çamaşırı Seçme Tiyoları

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hayatınızın en büyülü ve önemli gecesi olan gerdek gecenize renk katacak çarpıcı iç çamaşırlarınızı seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini biliyor musunuz? İşte gerdek gecesi iç çamaşırı seçiminizde size yardımcı olacak öneriler…

Evlenecek olan gelin adayları için son derece önemli olan gelinlik ve aksesuarlarının seçimi evlilik hazırlıkların da büyük bir yer alıyor. Bu özel hazırlıklar içinde dış görünüm kadar, kadında iç görünüm de çok önemli. Evliliğin olabildiğince romantik olması için gelin adaylarının birçoğu hazırlıklarını yaparken iç çamaşırlarına özel bir önem verir. Kendinizi iyi ve güvenli hissetmek, problemsiz bir tören yaşayabilmek için tören gecesi giyeceğiniz iç çamaşırları çok önemlidir.

Üstelik bu özel gecede büyüleyici görünmeyi her gelin adayı arzular. Evlenirken nasıl bir iç çamaşırı giyeceğinize karar verebilmek için öncelikle gelinliğinizin modelini seçmiş olmalısınız. Seçtiğiniz gelinlik eğer sırtsız ve askısız straplez türü ise kullanacağımız iç çamaşırı modeli farklı, kapalı bir model ise kullanacağımız iç çamaşırı modeli farklı olacaktır.

İç çamaşırı mutlaka gelinliğin dikilmesi ya da satın alınmasından önce alınmalı ve gelinlik provaları mutlaka törende kullanacağınız iç çamaşırı ile yapılmalıdır. Aksi takdirde farklı bir çamaşır ile prova edilen gelinlik, tören Günü asıl çamaşırınızı giydiğinizde farklı durabilir. İç çamaşırınızı seçmeden gelinlik provasına gittiğinizde gelinlik tasarımcısı önce iç çamaşırı almanızı önerecektir.

Bu özel gecede kullanacağınız iç çamaşırları daha özenle seçilmiş olmalıdır. Basit beyaz bir Sutyen ve külot ortamın ve sizin bütün büyünüzü bir anda bozabilir.
Omuzları açık bir gelinlik için teddie tipi askısız jartiyerli bir body kullanmanız en uygunu olur. Tabi her zaman sutyen, külot ve jartiyerden oluşan "klasik üçlüyü' de tercih edebilirsiniz.

Ne yazık ki hala pek çok kadın jartiyerle hayatında ilk kez evlilik günü tanışır. Bu da aslında pek tercih edilen bir şey değildir. En iyisi jartiyeri yaşamınıza normal bir giysi olarak sokmanızdır. Evlilik günü geldiğinde çok daha fazla kendinize güvenir ve her şeyi yapabilecek gibi hissedersiniz.

Ayrıca düğün için aldığınız iç çamaşırları, gelinliğiniz gibi bir Gün kullanıldıktan sonra gardıroptaki yerini almak zorunda da değil. Beyaz çorap günlük giysilerinizle pek kullanışlı olmaz ama bu çamaşırlarınızı ten rengi çoraplarla rahatlıkla giyebilirsiniz.

Giyim tarzına bakarsanız, iç giyimin ölçüleri dış giyime göre daha önemlidir. Düşünün bir kere atletiniz çok büyük ve ipeksi bir elbise giymişsiniz. Dışarıdan bakıldığında atletinizin bozuk yapısı sizin vücudunuzun görünümünü bozar.

Aldığınız elbise ne kadar pahalı ve kaliteli olursa olsun imajınızı zedeler. Aynı durum sutyeniniz için de geçerlidir. Göğüs ölçüleri 90-95 cm ama siz kendinize 80 beden Sütyen aldınız. Göğüsleriniz bu Sutyene girebilir mi, hayır girmez. Aksine taşar, böyle bir durumda ise sizin önden görünümünüz karşıdaki kişiye güzel değil itici gelecektir. Hiç hoş olmayan bir görüntü sergileyecektir.

Unutmayın iç çamaşırınızla sizin aranızda hiç bir şey yoktur. Size böylesine yakın temas eden bir giysinin de tam üzerinize göre olması gerekir.

İç çamaşırlarının en komplike parçası Sütyenler için doğru ölçü daha da önemlidir. Ölçünüzü bildikten sonra sütyenleri denemeden de almanız mümkün olur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çamaşırı, düğün, gecesi, secme, tiyoları, Üç, ıçin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Düğün Gecesi Kayınvalide Elbise Modelleri Zen Moda Trendleri 0 31 Ocak 2013 13:23
Düğün Öncesi Son Durak: Kına Gecesi Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 27 Şubat 2012 16:04
''Düğün Gecesi Geline dayak'' Western Haber Arşivi 7 28 Mart 2011 21:26
İç Çamaşırı Seçme Rehberi Süslü Ah Kadınlar 0 05 Şubat 2009 11:56