IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2014, 15:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Önemli Ayrıntılar




Düşünceli gelinin aklından geçenler

Düğün telaşı sırasında kendi önceliklerinin yerine başkalarınınkini koyacak kadar düşünceli bir gelinseniz, işte çözümlerimiz.

Nişanlımın küçük bir ailesi ve birkaç arkadaşı dışında çevresi yok. Benim ise sadece akrabalarım bile salonu doldurabilir. Onların kendilerini kötü hissetmemeleri için ne yapmalıyım?..

Düşünceli gelinin aklından geçenler

Düğün telaşı sırasında kendi önceliklerinin yerine başkalarınınkini koyacak kadar düşünceli bir gelinseniz, işte çözümlerimiz.

Nişanlımın küçük bir ailesi ve birkaç arkadaşı dışında çevresi yok. Benim ise sadece akrabalarım bile salonu doldurabilir. Onların kendilerini kötü hissetmemeleri için ne yapmalıyım?
Bunu düşünmeniz bile çok güzel. Öncelikle her iki taraftan düğüne kaçar kişinin geleceğini tam olarak belirleyin. Eğer fark çok fazlaysa ailenizi ve arkadaşlarınızı nişanlınızın davetlileriyle önceden tanıştırın. Bu onların düğüne gelirken kendilerini daha rahat hissetmelerini sağlayacaktır. Oturma düzeninde, onun akrabalarıyla sizinkilerden anlaşacağınızı düşündüğünüz kişileri aynı masaya oturtabilirsiniz.

Nikah şahidimin en yakın arkadaşım olmasını istiyorum ama o benim ilk nikahımda da şahidim olmuştu. Umarım sorun çıkmaz.
Yaklaşan düğününüz ilkinin bir kopyası olmadığı sürece size hep yakın olan bir insanın bu görevi ikinci kez almasında bir sorun yok. Eğer arkadaşınız yeni eşinizin sizi hayatta mutlu edeceğini düşünüyorsa bu işi tekrar seve seve kabul edecektir. Sadece arkadaşınızın bu konuda içinin rahat olduğundan emin olun.

Kardeşimle yakın zamanlarda nişanlandık. Evliliklerimizde aynı yaza denk gelecek gibi. İki düğün arasında ne kadar zaman olması gerekir?
Açıkçası hiç olmasa da olur. İkiniz de ne zaman isterseniz o zaman evlenin. Bırakın bunu iki ayrı düğüne hediye almak zorunda olan akrabalarınız düşünsün.

Kuzenim, nasıl desem biraz garip. Erkek kardeşimin düğününde gelinin attığı çiçeği, yakalayan kızın elinden zorla çekip almıştı. Düğünümde de benzer bir anım olsun istemiyorum.
Bu tip akrabalar hayatın ve elbette düğünlerin tadı tuzudur. Kuzeninizin çiçek fırlatma gibi eğlenceli bir olayda yaptığı aslında o kadar da kötü değil. Onun garipliklerini ya da hareketlerini kontrol edemeyeceğinize göre görmezden gelin ve bırakın herkes bildiği gibi eğlensin. Çok geriliyorsanız, düğününüzde çiçek atmayın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayrıntılar, evlilik, evlilik hazırlıkları, önemli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Göz makyajında en önemli ayrıntılar AftieL Makyajın Püf Noktaları 0 25 Mayıs 2014 14:15