IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2015, 22:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hayatları birleştiren simge: Alyans





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Birlikte yeni bir hayata atılan adımın daimi sembolü alyanslar, evlilik için önemli bir detay oluşturuyor. Seçimi heyecan verici olduğu kadar dikkat de gerektiren alyanslarla ilgili olarak, Ankara Kuyumcular Odası Başkanı Hasan Çavuşculu, "Alyans, tüm kültürlerde evliliği temsil eden bir takı. Özel bir anlama sahip ve bu yönüyle özel bir görünümünün de olması arzu ediliyor" dedi.

İlerleyen teknolojinin, kuyumculuk ve tasarım imkanlarını da oldukça geniş bir yelpazeye yaydığını belirten Çavuşculu, "Genişleyen teknik olanaklar sayesinde, günümüzde on binlerce farklı modelde yüzük üretilebiliyor. Seçenek fazlalığı bir yandan memnuniyet yaratırken, diğer yandan çiftlerin kararsızlığına sebep oluyor" diye konuştu.

Çavuşculu, kuyumcularla fikir alışverişinin de faydalı olduğunu aktararak, sözlerine şöyle devam etti: "Artık pırlantalı alyanslar revaçta. Eskiden beş ya da yedi taşlı üretilen bu alyanslara, günümüzde ‘tam tur’ adı verilen ve tüm çevresi taşlarla süslü olan çeşitler de eklendi. Taşsız modellerde ise platinin, sarı altına alternatif olarak kırmızı ve yeşil altının kullanıldığını görüyoruz. Tüm bu imkanlar, siparişle yüzük yaptırabilme fırsatıyla birleşince, farklılık arayışı içinde olan müşterilere, istedikleri özgünlüğü yakalama şansı veriyor. Belirleyici etken, zevk ve beğeniler. Ancak bu noktada özen gösterilmesi gereken konu, her iki kişinin de rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanmış modellerde anlaşmaları”.

Her bütçeye uygun türde alyans bulunabileceğini ifade eden Çavuşculu, pırlantalı alyans tercih eden müşterilerin, faturanın yanında taşların büyüklüğü ve değeriyle ilgili sertifikaları da almalarının önemli olduğunu sözlerine ekledi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
alyans, birleştiren, hayatları, simge


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bizi Birleştiren Bir Düş Var.. (Ayşegül TEZCAN) Sevda Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 09 Temmuz 2011 13:18
• Karacaoğlan’ın sevda şiirlerini müzikle birleştiren Badem, yarın akşam Pi Sahne'de. Sametold Kültür ve Sanat 0 13 Ocak 2011 20:11
Cumhurbaşkanlarımızın İsimleri ve Hayatları Süslü Genel Paylaşım 1 24 Haziran 2010 09:16