IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 20:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gelinin güzellik okulu





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mischa Barton ve Hilary Duff gibi ünlü isimlerle çalışan makyaj artisti Nick Barose, düğün günü için şarkıcı ve oyuncu Willa Ford’a üç farklı görünüm önerdi.

Dancing with the Stars’da yarışarak ratingleri tavana çıkardı, pop listelerinde en üst sıralara yükseldi, ardından trajik bir şekilde yaşama veda eden Anna Nicole Smith’in hayatını oynadığı filmle beyazperdede adını duyurdu. Willa Ford, yeteneğini kanıtlamanın ötesine geçti. Bütün bu profesyonel yaşamın dışında, eşi Dallas Stars buz hokeyi takımının yıldız oyuncusu Mike Modano, 26 yaşındaki Ford’u “mükemmel kadın” olarak değerlendiriyor. Klasik makyaja modern bir dokunuş getirmesiyle tanınan Clarins’in makyaj uzmanı Nick Barose, Ford’un yüzünde üç farklı düğün makyajı uguladı. Ford, “Hepsini çok sevdim. Normalde pembe ve metalik makyajdan uzak dururum ama Nick uyguladığında sonuç inanılmaz oldu” diyor. Çift düğünlerini geçen yaz sonu açık havada yapmışlardı. Bu yüzden Barose’un genç kadının bronz tenine uyguladığı altın ışıltılı makyajı ona en çok uyan oldu.

Gümüş gözler

“Fazla soğuk olmayan ve içinde kurşun ya da şampanya tonları olan bir gümüş çok uygun olacaktır” diyor Barose. Aşırı modern bir görünümden uzak dumak için yüzünüzdeki diğer renklerin hafif olmasına dikkat edin.

Cilt: Alın, burun ve çene üzerine ışığı yansıtan bir fondöten sürerek dışa doğru dağıtın. Sivilcileri kapatıcı ile örtün. Elmacık kemiklerine toz pembe bir allık uygulayın.

Gözler: Renkli bir kaş maskarası ile kaşları belirginleştirin. Göz kapaklarına gümüş ve mor tonlarında, göz kapağının kıvrıldığı bölüme siyah, kaş kemiğinin üstüne ve gözün iç kısmına beyaz bir far sürün ve dağıtın. Göz altlarına gri far sürün (Farın pigmentlerinin daha yoğun görünmesi için uygulamadan önce firçayı ıslatın). Üst ve alt kirpiklere iki kat siyah maskara sürün.

Dudaklar: Şeffaf pembe bir dudak parlatıcısı sürün.

Klasik kırmızı

Barose, “Kırmızı rujdan daha çekici hiçbir şey yok” diyor. “Çok fazla parlak ya da mat olmadığından yaz için sert durmuyor” diye ekliyor.

Cilt: Şeffaf ve mat bir görünüm için, yüzünüze sprey fondöten sıkın. T bölgenize matlaştırıcı pudra uygulayın. Elmacık kemiklerinizde şeftali tonlarında bir allık tercih edin.

Gözler: Kaşlarınızı bir kalem ile doldurun. Göz kapaklarınıza kahverengi far sürün ve kaş altlarınızı krem rengi farla aydınlatın. Üst kirpik diplerinize siyah kalem çekin ve fırçayla dağıtın. Sadece üst kirpiklerinize iki kat siyah maskara sürün.

Dudaklar: Vişne rengi bir kalemle dudak kenarlarınızı ve üst dudağınızın ortasını belirginleştirin. Rujun dağılmaması için dudak kenarınızı kapatıcı bir kalemle çerçeveleyin. Son olarak ıslak görünen dudaklar için parlak ve ince yapılı bir kırmızı ruj tercih edin.

Güneş dokunuşu

“Eğer teniniz bronzlaşmışsa, bu görünüme sahip olmanız çok kolay olacaktır. Özellikle açık hava düğünleri için ideal bir tercih” diyor Barose. Aynı rengin farklı tonlarının yer aldığı bir palet, istediğiniz etkiyi yaratacaktır.

Cilt: Yüzünüzün bütününe renkli bir fondöten uygulayarak doğal bir ten elde edin. Elmacık kemiklerinize parlak bakır tonlarında toz allık sürün.

Gözler: Kaşlarınızı bir kalem ile doldurun. Kirpik diplerine altın rengi eyeliner çekin. Küçük sert bir fırça ile kirpik çizgisine ve göz kapaklarınıza bronz bir far sürün. Sadece üst kirpik diplerine üç kat siyah maskara uygulayın.

Dudaklar: Dudaklarınızı bej bir kalemle çerçeveleyip içlerini doldurun. Turuncu bir parlatıcı sürüp kağıtla temizleyin sonra vanilya rengi parlatıcıyla makyajınızı tamamlayın.


Kaynak: InStyle Weddings

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
gelinin, güzellik, okulu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzellik Okulu: Disko Makyajı Estela Makyajın Püf Noktaları 0 27 Temmuz 2013 16:05
Güzellik Okulu: Disko Makyajı Zen Makyajın Püf Noktaları 0 03 Aralık 2012 13:27
Milyarder Gelinin Sır Ölümü Rhytia Haber Arşivi 0 11 Temmuz 2012 15:38
Gelinin Uğursuzluğu ExMorN Esrarengiz Olaylar 3 13 Temmuz 2010 14:46