IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dreamy

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 20:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Düğün gününüzde makyajınız Max Factor'den




Makyaj Uzmanı Nur Toktay, düğün gününde en güzel haliyle görünmek isteyen yaz gelinlerine, 2009 gelin makyajının ipuçlarını veriyor. Nur Toktay, makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor ile kır ve salon düğününe yönelik farklı makyaj uygulamaları öneriyor.

Damat hazır, gelinlikle çiçekler de… Her şey mükemmel… Kusursuz bir fotoğraf içinse geriye sadece makyajınız kalıyor. Max Factor Makyaj Uzmanı Nur Toktay, düğün gününde en güzel haliyle görünmek ve kendini en iyi şekilde hissetmek isteyen 2009 yaz gelinlerine, kır ve salon düğünü makyajının ipuçlarını veriyor.

Duruluğun ve sadeliğin hakim olduğu; temiz, ışıltılı, porselen kadar pürüzsüz bir ciltte, bakışlardaki romantizmi ve saflığı yansıtmak, olabildiğince sade dramatik olmayan gözlere sahip olmak için Max Factor Makyaj Uzmanı Nur Toktay’ın kır düğününü tercih eden yaz gelinlerine önerileri şöyle:

“Nemlendiriciyle iyice nemlendirilmiş cildimize uygulayacağımız baz makyaj, oldukça hafif, neredeyse yok gibi görünmeli. İyice temizlenmiş cildi, OLAY Regenerist nemlendiricileri ile makyaja hazırlandıktan sonra, doğal bir görünüm sağlamak için sürdükçe artan bir kapatıcılık sağlayan Max Factor Natural Minerals Fondöten’itercih ediyoruz. Hem doğal bir kapatıcılık hem de ışıltılı bir görünüm için ideal bir fondöten. Gözlerimizin ön planda fakat abartıdan uzak görünmesi için olabildiğince doğal neredeyse makyajsız hissi veren Max Factor Colour Perfection Far’ın yumuşak renklerinden krem, sarı, turuncu, pembeyi tercih etmeliyiz. Gözlerimizde uyguladığımız iyice dağıtılmış renklerin geçişleri ise yumuşak olmalı. Derinlik hissinden çok daha ön planda olmasını istediğimiz gözlerimiz için takma kirpik etkisi yaratan maskara tercih edilmeli ve maskara, kirpik dibinden en ucuna kadar iyice sürülmeli. Önerim Max Factor False Lash Effect Maskara… Dudaklarımızı ise pembenin tüm tonları ve yarı ışıltılı rujlar ile renklendirmeden önce çok doğal bir şekilde uygulayacağımız kalem, dudak rujumuzun kalıcılığını artıracaktır. Ruj tercihim ise Max Factor Colour Collections Ruj serisi… Yanaklarımız için ise sanki güneşten kızarmış hissi yaratmak için pembe tonları tercih etmeli, allığı, elmacık kemiklerin üzerinden yüzün orta kısımlarına gelecek şekilde uygulamalıyız. Kaşlar ise olduğu gibi taranıp bırakılabilir”.

“Salon gelinlerinin makyajları biraz daha kalıcı fakat yine abartıdan uzak olup daha dramatik olabilir” diyen Max Factor Makyaj Uzmanı Nur Toktay, “Çok iyi nemlendirilmiş bir cilt üzerine uygulayacağımız fondöten, hangi özellikte olursa olsun iyice cilde yedirilerek nerdeyse porselen gibi bir görüntü elde ettikten sonra göz makyajına geçilmeli” diyor. Nur Toktay’ın porselen gibi bir cilt için tavsiyesi Max Factor Creme Puff pudra+fondöten. Nur Toktay, göz makyajı için sezonun gözde renklerinden Max Factor Colour Perfection Far’ın, bronz, bakır ya da daha iddialı renklerinin tercih edilip uygulandıktan sonra mutlaka derinlik katmak için siyah eyeliner ya da siyah kalemle gölgelendirilmesini öneriyor. Aynı uygulamayı, gözü çerçevelendirmek için alt kısmına da uyguladıktan sonra yine vurguyu artıran en önemli şey olan maskarayı, kirpiklerimizin en dibinden en uç kısmına kadar uygulamalıyız. Göz makyajı yoğun ise dudakların daha doğal bırakılmasını öneren Nur Toktay, “Hatta sadece hafif bir parlatıcı çok yerinde bir seçim olacaktır. Allık ise elmacık kemiklerinin üzerinde ve çok aşağılara gelmeyecek şekilde sezonun gözde renklerinden gül rengi, şeftali yanığı ve toprak tonlarda olabilir. Max Factor Flawless Perfection Allık tercihedilebilir. Kaşlar ise iyice taranmalı ve kaş aralarındaki boşluklar varsa kaş kalemi ile doldurulmalı” diyor.

· Max Factor False Lash Effect Maskara - 39.90 TL
· Max Factor Colour Perfection Far - 32.90 TL
· Max Factor Göz Kalemi - 19.90 TL
· Max Factor Natural Minerals Fondöten - 49.90 TL
· Max Factor Creme Puff Fondöten+Pudra – 39.90 TL
· Max Factor Flawless Perfection Allık – 39.90 TL
· Max Factor Colour Collections Ruj – 29.90 TL
· Max Factor Dudak Kalemi - 29.90 TL
· OLAY Regenerist Gündüz Kremi -49.90 TL

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 22 Ocak 2015, 21:17   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Düğün gününüzde makyajınız Max Factor'den




ben mac isterim. burdan ilerdeki koca aday adayıma duyrulur sdfşlk max faktörün fondötenleri kötü zaten :a

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
düğün, factorden, gününüzde, makyajınız, max


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangisi sizin makyajınız? AngeL Makyajın Püf Noktaları 0 16 Kasım 2013 21:15
Kış Makyajınız Nasıl Olmalı N999 Ah Kadınlar 0 07 Aralık 2011 15:11
Düğün Ayrıntıları - davet masası tasarımları - düğün masası - düğün organizasyonları yoSun Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Nisan 2011 00:06
Kötü gününüzde okuyun Lady Serbest Kürsü 5 02 Nisan 2010 13:22