IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 20:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bronz gelinler





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Yaz gelini olmak isteyip de olamayanlar veya yazın henüz güneşlenip bronzlaşma fırsatı bulamadan evlenenler için her daim bronz görünmeyi sağlayacak süper önerilerimiz var.

Şehirde bronz kalabilmek ya da kalamamak… Gerçekten de bütün mesele bu. Güneşi gördüğümüz ilk aylardan itibaren, tatile çıkmanın, sıkı bir rejimle verilen kiloların ve tabii ki bronzlaşmanın hayalini kuruyoruz. Şehre yeniden ayak basma vakti geldiğinde bazıları sıkı bir egzersiz programıyla bronzluklarını muhafaza etmeye çalışıyor; haftanın her gününde bir minik hap yutmak ya da bütün günlerini solaryumda geçirmek gibi… Bazılarıysa doğal yöntemlerden yana. Ne yazık ki tüm öğünlerde havuç yemek kalıcı bir çözüm olmuyor ve iş yine “makyaj yapmanın inceliklerini bilen becerikli şehir kadınları”na kalıyor.

Daima bronz: Versace

Donatella Versace tam bir bronz kraliçesi. Kendisi bütün bir yıl bronz kalmakla yetinmiyor, modellerin de karamel ve turuncu arasında harika bir renkte podyuma çıkmalarını şart koşuyor. Pek haksız da sayılmaz, Versace kadını bu haliyle çok seksi gözüküyor.

Bronz sürpriz: Viktor&Rolf

Bu sezon, defilesini Diana Ross’un “Upside Down”u ile açan Viktor&Rolf, yazın disko ateşine yenik düştü. Bunu yalnızca seçilen şarkılardan değil, saç ve makyajdan da rahatlıkla anlayabiliyoruz; yandan sıkıca örülen parlak saçlar, göz pınarlarına serpiştirilen dore pırıltılar, yanaklardaki şeftali tonları, bronz ipuçlarından sadece bazıları…

Saç

Bakımlı ve doğal saçlar için duştan sonra kullanabilirsiniz; Seah Hairspa Shine Spritz, nemlendirici sprey, Schwarzkopf. İçeriğindeki badem yağı ve E vitamini, suyla temas ettiğinde ısınıyor ve etkili bir bakım uygulanmasını sağlıyor; Lifetex Nutri.Care Self-Warming Mask, saç maskesi, Wella. Bir bronz tanrıça için parlak saçlar her şeyden daha önemlidir; Brillante Brunette Shine Shock, ince yapılı dax, John Frieda.

Vücut

Doğru seçilmiş bir peeling ürünü sanılanın aksine bronz teni soymaz, ona parlaklık ve tazelik kazandırır. Şeker taneleriyle deriyi yeniliyor, portakal çiçeği yağıyla nemlendiriyor; Sucres d’Orange Exfoliants (Orange Sugar Scrub), vücut peelingi, L’Occitane. Dorenin en parlak rengini vücudunuza sprey kolaylığıyla püskürtmek için; Air-Brush Self-Tan Spray for Body, otobronzan, Estée Lauder.

Cilt

Temizlik: Narın anti-oxidant gücüyle cildi temizliyor, canlılık kazandırıyor; Energizing Pomegranate Cleanser, cilt temizleyici, Murad.
Vitamin: Bronz rengi iyi taşıyabilmek için cildinizin vitamin takviyesine ihtiyacı var; Multivitamin Mask, yüz maskesi, Fresh Line. Balın harika kokusu yanık teninize çok yakışacak, size de cildinize de çok iyi gelecek; Masque Réconfort au Miel (Honey Comfort Mask), rahatlatıcı maske, L’Occitane.
Nem: Ciltteki nemi azaltmadan yağlanmayı önlemek son derece önemli; Toleriane Soothing Protective Skincare, hassas ciltler için nemlendirici krem, La Roche Posay.

Makyaj

Yüz: Bu ürünlerin karışımıyla güneşin size kazandırdığından bile daha sağlıklı ve parlak bir renk elde ettiğinizi göreceksiniz. Tek yapmanız gereken ellerinizi palet, parmak uçlarınızı fırça olarak kullanmak! Complete Care Multi-Radiance Daily Illuminating UV Fluid, ışıltı veren sıvı krem, Oil of Olay. Fluid Sheer No: 3 (bronz) ya da No: 11 (dore şeftali), renklendirici, Giorgio Armani. Self Tanning Gel No: 1, jel otobronzan, Sisley. Kırmızı ve bakır arasında gidip gelen hafif dokulu bir allık, renginizin daha taze ve sağlıklı gözükmesini sağlar; Sheertone Shimmer Blush in Ambering Rose, ışıltılı allık, M.A.C. Son dokunuş, cildinize bütünlük sağlayan bir pudrayla yapılmalı; Terracotta Light Brunettes 02, bronzlaştırıcı pudra, Guerlain.
Gözler: Her ne kadar canlı renkleri yaza saklasak da, bronz tende gözleri ortaya çıkarmanın en doğal yolu şeftali, dore ve bakırı seçmek… Gözkapaklarınızın üstüne sürdüğünüz vazelin, gözlerinize ıslak ve parlak bir görünüm kazandıracak, kaşınızın hemen altındaki kavise sürdüğünüzdeyse göz kapağınızın daha geniş gözüktüğünü fark edeceksiniz.
Kirpikler: Artık kaş ve kirpikler için de bir besleyicimiz var! Eye-Lite Double-Cils besleyici solüsyon, Mavala. Kirpik kıvırıcısını fönle ısıtmaya üşeniyorsanız, iki kere üst üste kıvırmakla yetinebilirsiniz. Sonra da sıra maskaranızda; Soft Lash No: 1, maskara, Giorgio Armani. Daha dramatik bir görünüm için; Lash No: 1 ve No: 21, takma kirpik, M.A.C.
Dudaklar: Sizin dudaklarınız hangisi? Masum pembe mi yoksa sofistike bej mi? Tinted Lip Conditioner Stick SPF 15 in Beach Gild ve After-Tan. İncecik dokusuyla bir parlatıcıdan daha etkili, bir rujdan daha hafif; Shimmering Lipstick SL1, SL3 ve SL6, ruj, Shiseido.
Tırnaklar: Yüzde 99 natürel! Doğal manikür en çok bronz tene yakışıyor; Dior Addict Vernis Une Couche No: 104, tek kat sürülen tırnak cilası, Dior.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bronz, gelinler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Zeynep Atakan'dan 2 Bronz Elysian Diğer Spor Branşları 0 03 Mayıs 2014 08:57
Bronz Madalya Ülkkemizde Erkan Diğer Spor Branşları 0 27 Haziran 2012 22:49
Ev Yapımı Bronz Allık Burce Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 10 Mayıs 2012 23:34
Bronz Görünmenin Sırları N999 Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 09 Nisan 2012 10:45
Bronz Makyaj! Dilara Makyajın Püf Noktaları 0 12 Temmuz 2010 15:38