IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2018, 13:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yaz Düğünü Yapacaklara 10 Öneri




Yazın düğününüz var ve düğününüzün en güzel şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız sizlere düğününüzü kusursuz kılacak 10 öneriyi bir araya getirdik


Sinek & Böcekler

Yazın göstergelerinden biri olan sinek ve böcekler, özellikle kısa gelinlik tercih edecek gelin adayları için can sıkıcı olabilir. Yanınızda mutlaka haşere savar ürünler bulundurun. Bacak ve kollarınıza bolca uygulayın. Bu sayede daha rahat hissedeceksiniz.


Topuklu Ayakkabılar

Gelin adaylarının en büyük sıkıntılarından biri olan topuklu ayakkabılar bir zaman sonra ayaklarınızda ağrıya sebebiyet verebilir. Bu durumun önüne geçmek için yanınıza rahat bir ayakkabı veya babet tercih edebilirsiniz.


Yedek Gömlek

Damat adaylarının da dikkat etmesi gereken bir öneri de yedek gömlek bulundurmasıdır. Yedek gömlek düğüne gelen misafirleri karşılamak ve dans ettikten sonra mutlaka işinize yarayacaktır.



Mekanın Önemi

Düğün gününden 3 gün öncesinde mekanın havalandırılması ve yemeklerin kontrolü için bir arkadaşınızdan yardım isteyin. Bu sayede düğün günü oluşabilecek sorunların da önüne geçmiş olacaksınız.


Yaşlı Davetliler

Yaşlılığın getirdiği sorunlarla beraber düğününüze konuk edeceğiniz belli bir yaşın üzerindeki insanlara biraz daha özen göstermeniz gerekmektedir. Onları olabildiğince rahat ve gölgelik yerlere yerleştirmeye özen gösterin.

Acil Durum Çantası

İlaçtan çoraba… O gün için size lazım olabileceğini düşündüğünüz her şeyi bir çantada toparlayın. Bu sayede hem karmaşayı önlemiş hem de daha rahat hazırlanmış olacaksınız.

Yemek & İçecekler

Yemekli bir düğün düşünüyorsanız hafif menüleri tercihinizde bulundurabilirsiniz. Alkollü bir düğün yapacaksanız alkol sınırını belirtmeli ve su, meşrubat servisleriyle de ortamı her daim canlı tutmalısınız.


Su Bazlı Ürünler

Damat adaylarının sıkıntılarından biri olan tıraş konusu özellikle yaz aylarında bir soruna dönüşebiliyor. Bu durumlarda ciltte tahriş görülebileceğinden dolayı su bazlı ürünler kullanmak damat adaylarına daha rahat bir his sağlayacaktır.


Serinlik

Akşamüstü zamanlarında soğuyan hava nedeniyle üşümemek için gelinliğinizin üzerine bir şal almayı unutmayın. Alacağınız şal sayesinde akşamın serin havasını daha az hissedeceksiniz.


Kır Düğünleri

Kır düğünü yapmak istiyorsanız ve gelinliğinizin altına topuklu bir ayakkabı tercih ettiyseniz ayak koruyucu ürünler sayesinde bu sorunun da kolaylıkla üstesinden gelmiş olacaksınız.



alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
düğün hazırlıkları, yaz düğünleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaz düğünü yapacaklara öneriler Violent Aile Evlilik ve Çocuklar 0 15 Haziran 2012 22:19
Burçların Düğünü Rüzgar Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Mayıs 2012 05:07
Kır Düğünü Nedir ? Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 17 Şubat 2012 12:02
Köy Düğünü Çorbası Liaaa Çorbalar 0 15 Şubat 2012 10:55