IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Kasım 2018, 09:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2019 Sonbahar kış düğün trendleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Bu yıl sonbahar kış düğün sezonunda salonlarda egzotik rüzgarlar esecek. Cıvıl cıvıl çiçeklerle ve ağaç dallarıyla bezenmiş masa üstü süslemelerinden swaroski taşlarının ışıltısına, avizelerden aşağıya sarkan rengarenk desenli kumaşlardan çarpıcı mumlara kadar bir gökkuşağı ihtişamı düğünlere hayat verecek.





Evlilik törenleri kişilerin kendi iç dünyalarına göre farklılaşabildiği için aslında standart konseptlerden bahsetmek neredeyse imkansız diyebiliriz. Özellikle de dekorasyon firmalarının süslemeleri sanki bir moda şöleni gibi kurguladıkları bir dönemdeyiz. Gelin ve damat artık aylar öncesinden o unutulmayacak gün için hazırlanmaya başlıyor, düğünde gelin ve damadın yakın arkadaşlarıyla birlikte yaptıkları toplu dans gösterileri için en iyi dans eğitmenlerinden dersler alınıyor ve sergileniyor. Neredeyse birkaç yıldır artık nikah seremonileri ayakta ve çok şık çiçekli kürsülerde gerçekleştiriliyor. Pek çok düğünde kendini kanıtlamış kaliteli orkestralar ve sanatçıların melodileri eşliğinde dans ediliyor. Düğün sonrasında ise gelin ve damadın en yakınları after parti denilen, başarılı DJ performanslarının olduğu, gece geç saatlere kadar uzayan ve aperatif yiyeceklerin ikram edildiği eğlencede düğünün keyfini doyumsuz hale getirecek şekilde eğleniyorlar.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


2018'de çiçek, doğa ve kumsal ağırlıklı konseptlerin tercih edildiğinin altını çizen Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel Satış ve Pazarlama Direktörü Deniz Dikkaya, “2018 – 2019 düğün sezonunda kapalı alanlarda yapılan düğünlere egzotik düğün havası veriliyor. Farklılıkları bünyesinde barındıran egzotik düğünlerde sıklıkla gördüğümüz üzerinde deniz kabukları, çiçekler, hasır ipler ile sandalye süslemeleri, masa süslemeleri ve tavan aksesuarlarını otel düğünlerinde de görüyoruz. Aynı zamanda çiftlere yardımcı olması için 10-11 Kasım'da gerçekleştireceğimiz Wedding Fest ile yeni dönemin trendlerini sergileyeceğiz. Aynı zamanda alanında uzman ünlü isimler, festivale gelen konuklarımızla evlilik ve ilişkiler hakkında fikirlerini paylaşacak” diyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Dikkaya ezgotik düğünlerden de bahsetti: “Egzotik düğünlerde amaç hem gelin damadın kendisini çok rahat hissetmesini sağlamak, hem de düğüne gelecek misafirlerin ilgisini çekerek düğünden sonra başkalarıyla keyifle paylaşacakları bir ortam yaratmak oluyor. Özellikle egzotik düğünlerde çiçekler ve mum süslemeler çok fazla yer tutuyor. Ayrıca yine menüler de bu konsepte özel olarak ortama uyacak şekilde özellikle çiçek vb renkli sunumlarla konsepte farklılık katıyor.”

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


2019'da daha çok kapalı mekanlarda gerçekleştirilecek düğünler tercih edilecek. Salon düğünlerinin en önemli avantajı tabii ki düğün organizasyonunun hava değişikliklerinden etkilenmemesidir. Eğer dış mekan düğünü tercih edilirse, bu özel gün için yapılacak her türlü hazırlık, tamamen mevsimsel şansa dayanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Özellikle yüksek katılımlı kişi sayısına sahip düğünler için çiftlerimize önerimiz; kapalı balo salonlarını tercih etmeleri olacaktır. Ayrıca yine kapalı salonlardaki süsleme ve ışık ambiyansları çok daha farklı güzellikte olup hayalinizdeki düğünü yaşayabileceğiniz ortamı rahatlıkla sunacaktır. Çiftler düğün salonlarını seçerken özellikle mekanın havalandırmasına, ışık kalitesine, rahatlığına, otopark uygunluğuna ve en önemlisi personelin düğün tecrübesinin nasıl olduğuna bakmalılar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Yine çok şık gelin damat kıyafetlerinin yanında düğün salonları da ayrıca birbirleriyle şıklık yarışına giriyor. Salonlar çiftlerin bütçelerine göre harika salonlara dönüşüyor. En çok kullanılan aksesuarlar ise ipek ve kadife kumaşlarla bezenmiş trusslar, avizelerden ve çatılardan sarkan swarovski taşlar, kaliteli büyük şamdanlar ve mumlar…

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Egzotik konsept düğünlerde çiçek süslemeleri artık çok daha fazla büyüdü, neredeyse salonların beşte birini rengarenk ve farklı türlerde çiçekler süslüyor. En önemlisi de artık çiçekler sadece vazolarda değil, dalları ve yaprakları ile birlikte bir bütünsellik oluşturacak şekilde görsel bir şölene dönüşüyor. Afrika lalesinden Amazon zambağına, begonyalardan krizantemlere kadar tüm alternatifler ve renkler salonlarda yerini buluyor.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dügün, kış düğün trendleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Machka Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu Sanem Moda Trendleri 1 12 Kasım 2018 08:45
İpekyol Sonbahar-Kış 2018-2019 Koleksiyonu Sanem Moda Trendleri 1 12 Kasım 2018 08:44
Oscar de la Renta 2019-20 Sonbahar/Kış Gelinlik Sanem Evlilik Hazırlıkları 0 26 Ekim 2018 16:13
2019 İlkbahar/Yaz Güzellik Trendleri Sanem Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 18 Ekim 2018 15:58
2019 İlkbahar/Yaz Trendleri Sanem Moda Trendleri 0 15 Ekim 2018 15:29