IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2023, 13:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Kolay Sac Orme Teknikleri




Sac orme teknikleri, kadinlarin her zaman ilgi odagi olmustur. Sac orme, cesitli stiller ve stiller icin kullanisli bir yontemdir. Ayrica, sicak yaz gunlerinde saclari daginik olmaktan kurtararak, hava akisini saglamak icin idealdir. En kolay sac orme teknikleri sunlardir:

KlasIk Orgu

KlasIk orgu, sac orme dunyasinin en basit tekniklerinden biridir. Iki tutam sac alinir ve birbiriyle gecirilir. Daha sonra, sagdaki sacin altindaki sac alinir ve sagdaki sacla birlestirilir. Ayni islem soldaki sac icin de uygulanir ve sac orgusu olusturulur.

Fransiz Orgusu

Fransiz orgusu, klasIk orguye benzer, ancak daha sIk bir gorunum saglar. Oncelikle, sacin on kismindan bir tutam alinir ve bu tutamin uc esit parcasi olusturulur. Daha sonra, orgu baslar ve her bir orgu adiminda, sacin her iki tarafindan da ek tutamlar alinarak orguye dahil edilir. Sonunda, sac orgusu tamamlanir.

En Kolay Sac Orme Teknikleri
Balik Sirti Orgusu

Balik sirti orgusu, orgu dunyasinda populer bir tekniktir. Iki tutam sac alinir ve her bir tutam, digerinin icinden gecirilir. Bu islem, orgu tamamlanana kadar devam eder.

Hollanda Orgusu

Hollanda orgusu, Fransiz orgusune benzer, ancak sacin altindan gecirilen tutamlar yerine, sacin ustunden gecirilen tutamlar kullanilir. Bu da orgunun ters yonde olmasini saglar ve daha hacimli bir gorunum kazandirir.
Fistik Orgusu Fistik orgusu, sacin sadece bir kismi icin kullanilan bir orgu teknigidir. Sacin ust kismindan bir tutam alinir ve orgu baslatilir. Her bir orgu adiminda, sadece alttaki sacin bir kismi orguye dahil edilir. Bu, orgunun daha sIki ve daha yuvarlak gorunmesini saglar.

Yarim Topuz Orgusu

Yarim topuz orgusu, sacin ust kismini toplayan bir orgu teknigidir. Sacin ust kismindan bir tutam alinir ve orgu baslatilir. Daha sonra, orgu tamamlandiginda, sacin geri kalaniyla bir topuz olusturulur. Bu, sacin on kisminin orgulu gorunmesini saglar ve daha sIk bir gorunum kazandirir.

Yandan Orgu
Yandan orgu, sacin bir tarafinda yapilan bir orgu teknigidir. Sacin bir tarafindan bir tutam alinir ve orgu baslatilir. Her bir orgu adiminda, ek sac tutamlari da dahil edilerek orgu devam ettirilir. Bu, sacin yan tarafinda guzel bir orgu gorunumu olusturur.

Su Dalgasi Orgusu
Su dalgasi orgusu, dalgalarla dolu guzel bir orgudur. Oncelikle, sacin bir tarafindan bir tutam alinir ve orgu baslatilir. Daha sonra, sacin diger tarafindan bir tutam daha alinarak, orguye dahil edilir. Bu islem, orgu tamamlanana kadar devam eder ve saclarda su dalgasi gorunumu olusturur.

En Kolay Sac Orme Teknikleri
Daginik Orgu

Daginik orgu, daha dogal bir gorunum saglamak icin orgu tekniklerinin bir kombinasyonudur. Oncelikle, sacin bir tarafindan bir tutam alinir ve orgu baslatilir. Daha sonra, sacin diger tarafindan bir tutam daha alinarak, orguye dahil edilir. Ancak, tutamlarin ozenle ayrilmasi ve orgunun daginik gorunmesi icin ekstra caba sarf edilir.

Sac Tokasi Orgusu

Sac tokasi orgusu, sac tokasi kullanilarak yapilan bir orgu teknigidir. Sacin bir tarafindan bir tutam alinir ve orgu baslatilir. Daha sonra, sacin bir kismi, sac tokasi ile tutturulur. Sonra, orgu devam ettirilir ve sac tokasi orgunun ortasinda kalir.

Bunlar, en kolay sac orme tekniklerinden bazilaridir. Her biri farkli bir tarza sahip olmasina ragmen, hepsi oldukca kolaydir ve birkac deneme ile ogrenilebilir. Sac orme tekniklerini uygularken, sacinizin turune ve uzunluguna gore uygun teknikleri secmeye ozen gosterin. Ayrica, orgulerinizi guzelce sabitlemek icin sac tokalari veya sac spreyleri kullanmayi unutmayin.

ALİNTİ ~

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Denetim teknikleri, kanıt toplama teknikleri Burce Ödev ve Tezler 0 24 Mayıs 2014 16:08
Erdoğan Hakan Fidan'ı kolay kolay yemeyiz demişti PassioN Haber Arşivi 0 09 Şubat 2012 20:32