IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Nisan 2020, 18:32   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Facebook'a Yeni Emojiler Geldi (Messenger'a da Haftaya Geliyor)




Facebook, platformun kendisine ve mesajlaşma uygulaması olan Messenger'a yeni emojiler getirdiğini duyurdu. Hareketli versiyonları da olan bu emojiler, Facebook'ta bugün, Messenger'da ise önümüzdeki hafta itibarıyla kullanılabilecek.
Dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook, son dönemlerde daha da çok kullanılmaya başladı. Çünkü içerisinde bulunduğumuz pandemi süreci, insanları evlerinde kalmak zorunda bıraktı ve bu durum, sevdikleri ile iletişim halinde olmak isteyen kullanıcıları Facebook gibi platformlara itti. Bu durumun farkında olan Facebook geliştiricileri de platformun daha iyi bir hal alması için çalışmalarını sürdürüyorlar.

Facebook, geçtiğimiz süreçte koronavirüsle ilgili çeşitli çalışmalar yaptı. Şimdi bu çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen geliştirici ekip hem Facebook'a hem de Facebook'un mesajlaşma uygulamasına yeni emojiler getireceğini açıkladı. Platformdaki yeni emojiler, sevdiklerinize hislerinizi daha kolay aktarmanızı sağlayacak.

Facebook ve Messenger'a eklenen yeni emojiler

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Facebook kullanıcıları bugün, Messenger kullanıcıları ise önümüzdeki haftadan itibaren yeni emojilerini kullanmaya başlayabilecekler. Eğer sizler de bu animasyonlu emojileri kullanmak isterseniz, parmağınızı herhangi bir mesaj ya da gönderinin altındaki "Beğen" butonuna basılı tutabilirsiniz. Karşınıza çıkacak küçük ekranda, Facebook'un yeni emojilerini görebileceksiniz.

Bir Facebook sözcüsü, tüm dünyanın belirsiz bir sürecin içerisinde olduğu ve bu sürecin mümkün olan en iyi şekilde geçirilmesini istediklerini ifade etti. İnsanların duygularını, sevdiklerine karşı daha iyi bir şekilde hissettirmek istediklerini söyleyen sözcü, yeni emojilerin bu amaç uğruna hazırlandığını açıkladı.

Facebook'un tasarımcılarından bir tanesi olan Pedja Ristic de konuyla ilgili bazı açıklamalarda bulundu. Platformun, pandemi sürecinde bu sürece katkı sağlayabilmek için onlarca çalışma yaptığını söyleyen Ristic, yanlış bilginin yayılmaması için yaptıkları çalışmaların ve geliştirilen emojilerin bunların birer parçası olduğunu ifade etti. Bu bağlamda Facebook'un, platform içerisindeki çalışmalarına ek olarak sağlık çalışanları için maske desteği de sağladığını hatırlatmak gerekiyor.

Facebook, oluşturduğu emoji ve yaptığı diğer çalışmalarla pandemi sürecindeki tüketicilerin daha iyi bir Facebook deneyimi yaşamalarını sağlamaya çalışıyor gibi görünüyor. Bakalım Facebook, önümüzdeki günlerde ne gibi çalışmalar yürütecek ve tüketiciler, Facebook'un çalışmalarını nasıl karşılayacaklar.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
facebook'a yeni emojiler geldi (messenger'a da haftaya geliyor)


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Telefonlara yeni emojiler geliyor Allecra Bilim Dünyasından Son Haberler 0 17 Temmuz 2019 13:20
Facebook Messenger’a Spotify eklentisi geldi AngeL Facebook Haberleri 0 05 Mart 2016 13:18
SwiftKey Klavye'ye yeni emojiler geldi yoSun İnternet Dünyasından Haberler 0 29 Ocak 2016 14:41
Facebook'ta 'beğen' tuşuna ek emojiler geliyor AngeL Facebook Haberleri 0 29 Ocak 2016 12:21
Facebook Messenger geldi! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 06 Mart 2014 22:47