IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2012, 05:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hayran / Abone Çektirenlerin Bilmesi Gerekenler




- Sayfanız/Hesabınız Kesinlikle Kapanmaz diyenlere fazla inanmayın.
Sebep: Bu sözü veren forumdan 2 kullanıcıya yaptırdığım çekimler sonrası 4-5 defa sayfalarım kapatıldı. Ardından tekrar yeni sayfa açmamı ve çekim yapacaklarını söylediler tekrar kapandı. Birisi sorun bende değil, sizde dedi. Diğeri de kasılmış bir sayfa verdi.

- Facebook sayfalarınızı büyütmek için cezbedici olan üye, abone çekimlerinde 30K'dan fazla üye çekimi yaptırmayın. YAPTIRACAKSANIZ ZAMANA YAYDIRIN.
Sebep: Forumda dediğim gibi birçok kez çekim yaptırdım, bunlardan 30K'dan fazla çekim yaptığım zamanlarda sayfa otomatik olarak kapatıldı.

- Mümkünse zamana yaydırarak çekim yaptırın.
Sebep: Çok hızlı deyip çekim yaptıranları seçmek yerine, örneğin 20k çektirecekseniz bunu 2-3 günde değil zamana yayarak yaptırın. Kısa sürede bu kadar üye sayfanızın kapanmasına/sayfanızın gönderilerinin haber kaynağında çıkmasına sebep olur.

- Çekim yaptıracağınız kişilerden referans isteyin.
Sebep: Çekim yapacak kişinin daha önce üye çektiği sayfaları sorarak, o sayfalara çekilen üyelerin ne kadar aktif olduğunu görebilir, böylece yapılan çekim sonrası sorun yaşamazsınız.

- XXX sitelerden/yollarıyla çekilmediğine emin olun.
Sebep: Bu tarz siteler/yollardan gelen kullanıcılar sonrası sayfanız kısa sürede kapatılır veya sınırlanır. Bu konuda Facebook gerçekten çok hassas.

- Yapılan üye çekimlerinde biraz daha fazla beğeni talep edin.
Sebep: Yapılan 30K'lık bir çekim sonrası, ister istemez bu beğeni sayısı kısa sürede azalmaya başlayacaktır. Yani 30K çektirdiğiniz bir sayfanın 1 hafta sonra sonra 29K olarak görmeniz oldukça doğal karşılanabilir. Bu yüzden 20K çekim yaptırıyorsanız; 22K gibi bir miktar üye (2K hediye) talep ederek, eriyecek olan beğenileriniz sonrası 20K kullanıcıyı sağlamış olursunuz.

- Kendi orjinal hesabınız üzerinden sayfa açıp, o sayfaya çekim yaptırmak sakıncalara yol açabilir. Fake hesap üzerinden yaptırmak da tehlikelidir.
Sebep: Yaptıracağınız çekimler; Facebook tarafından farkedildiğinde hem çekim yaptırdığınız Facebook sayfanızın kapanmasına, hem de hesabınız kilitlenmesine sebep olabilir. Bu kilit; sizden arkadaşlarınızın fotoğraflarınızı doğru şekilde bilmeniz gibi bir test uygulandıktan sonra açılır. Hesabınız 3 kez kilitlenme olayına maruz kaldığında tamamen kapatılabilir.
Fakat çekim yaptırdığınız sayfanın kurucusu/yöneticisinin orjinal, doğrulanmış hesap olması daha iyidir. Eğer kilitlenme sorunu ile karşılaşırsanız, fake hesaplara o zaman başvurmanızı öneririm.

Tabi ki her zaman doğal yollardan sayfamızın belirli bir beğeni/abone sayısına ulaşmasını isteriz. Fakat yeni açtığımız bir sayfanın bu kadar beğeniye doğal yollardan ulaşması zor olduğundan bu sistemleri kullanıyoruz.

Amacım; kesinlikle üye ve abone çekimi yapan arkadaşların işlerini baltalamak değil, üye çekimi yaptıracak olan kişilerin bu konuda bilgilenmesini sağlamaktır. Unuttuğum noktalar olmuşsa, sonradan eklemeler yapacağım.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
abone, bilmesi, Çektirenlerin, gerekenler, hayran


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınların anne olmadan önce bilmesi gerekenler Lady Aile Evlilik ve Çocuklar 0 21 Ağustos 2012 15:28
Ergenlik Dönemindeki Erkeklerin Bilmesi Gerekenler Rüzgar Ergen Sağlığı 1 10 Şubat 2012 00:55
Ergenlik Dönemindeki Erkeklerin Bilmesi Gerekenler Lucifer Sağlık Köşesi 0 10 Şubat 2012 00:55
Erkek ve Kızların Ortak Olarak Bilmesi Gerekenler Lucifer Erkek Sağlığı 0 10 Şubat 2012 00:55
Herkes ona hayran, o kime hayran ? Feronia Haber Arşivi 0 11 Şubat 2010 11:00