IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Aralık 2014, 20:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samandıra'da gergin anlar!




Fenerbahçe idmanı sonrası teknik direktör İsmail Kartal, iki kaptan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile bir araya geldi. Konuşma çok hararetli geçti.

Bursaspor ve Eskişehirspor karşısındaki beraberlikler ile kupadaki Kayserispor sınavındaki yenilgi sonrası gergin günler geçiren Fenerbahçe'nin sabah idmanı sonrası saha ortasında hararetli bir konuşma gerçekleşti. Teknik direktör İsmail Kartal, idari menacer Hasan Çetinkaya ile takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel arasındaki diyalog dikkat çekti. Teknik direktör İsmail Kartal'ın sakin tavrını koruduğu görülürken, Emre Belözoğlu'nun hocasına hitaben çok hararetli bir konuşma yaptığı görüldü. Emre'nin, Eskişehirspor maçında hakem Tolga Özkalfa'nın kendisine çıkardığı kırmızı kart nedeniyle hala kızgın olduğu ve Kartal'a dert yandığı ileri sürüldü. Hasan Çetinkaya ile Volkan Demirel'in ise ikili arasındaki konuşmayı yorum yapmadan takip ettiği gözlendi.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Kulübü remi siteden yaptığı açıklamada İsmail Kartal ile Emre Belözoğlu arasında yaşanan olayın gerginlik değil sohbet olduğunu ifade etti. İşte kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama;

Bugün bazı gazetelerin internet sitelerinde, takımımızın sabah antrenmanı sonrasında teknik direktörümüz Sayın İsmail Kartal ve Kaptanımız Emre Belözoğlu arasında geçen rutin bir sohbet, tartışma ve gerginlik şeklinde yansıtılmıştır.

Uzak bir mesafeden, teknik direktörümüz ve kaptanımız arasında geçen sıradan bir sohbetin fotoğrafları çekilerek yapılan bu haberler yalandır.

Gündem yaratma hedefiyle yapılan bu tarz yalan haberleri kınıyoruz, kamuoyundan bu tür haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz.


fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
anlar, gergin, samandırada


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ege Denizi'nde gergin anlar yaSmin Haber Arşivi 0 23 Mayıs 2014 12:45
Grizu davasında gergin anlar Lucifer Haber Arşivi 0 07 Nisan 2010 18:16