IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2014, 21:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Moussa Sow: Eski Moussa olacağım




Fenerbahçe'nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Sivasspor ile oynayacakları karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Sivasspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de Senegalli golcü Moussa Sow, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sow, Balıkesirspor karşısında aldıkları galibiyetin daha anlamlı hale gelmesi gerektiğini belirterek, "Geçtiğimiz hafta Balıkesir deplasmanından galibiyetle ayrıldık, 3 puan aldık. Bu galibiyeti sürdürmek ve bu galibiyetin daha da anlamlı hale gelmesini sağlamak istiyoruz. Bu nedenle aynı şekilde yolumuza devam etmemiz lazım. Puanlarla devam etmemiz lazım" dedi.

"3 puanla ayrılmak istiyoruz"

Sivasspor ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacakları karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak istediklerini vurgulayan Senegalli oyuncu, "Kendi seyircimizin önünde oynayacağız. Kendi seyircimizin önünde en son oynadığımız maç maalesef Eskişehirspor’a karşı beraberlikle sonuçlanmıştı. Bizim için gerçekten son derece üzücü bir karşılaşmaydı. Fakat o maçın ardından şimdi tekrar seyircimizin önüne çıkacağız ve geçen haftaki galibiyetimizi sürdürerek bu hafta da seyircimizin önünde 3 puanla ayrılmak istiyoruz" diye konuştu.

"Fenerbahçe'de mutluyum"

Kendisini özellikle son dönemlerde çok iyi hissettiğini belirten Moussa Sow, "Allah’a şükür birkaç haftadır kendimi çok çok iyi hissediyorum ve bu şekilde devam etmeyi umuyorum. Takımıma yardım etmeye çalışıyorum her zaman. En önemlisi de bu zaten. Hücum yapabilmek için önce savunma yapabilmeniz ve topu kazanabilmeniz gerekir. Ben böyle düşünüyorum her zaman. Fenerbahçe’ye geldiğimden beri yapabileceklerimin en iyisini ortaya koymaya çalışıyorum. Takımıma yardımcı olmak için hücum organizasyonlarında ve savunma organizasyonunda yer almaya çalışıyorum. Mutluyum, takımım için her şeyimi ortaya koyuyorum. Bu nedenle gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum. Pozisyonlara giriyorum, gol pozisyonlarında yer alıyorum. Oyunun her anında takımıma yardımcı olmaya çalışıyorum" şeklinde konuştu.

Taraftarların endişelenmemesi gerektiğini ifade eden Sow, şunları söyledi:

"Biliyorum insanlar Moussa gol atsın istiyor her zaman. Moussa ne zaman gol atacak, ne zaman alıştığımız gollerine devam edecek diye bekliyorlar. İnşallah gollerime tekrardan başlayacağım. İnsanlar hiç endişelenmesin" ifadesini kullandı.

Ligdeki rekabet ortamına değinen Senegalli oyuncu, "Öncelikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerin ligin zirvesinde yer alması ve rekabet içerisine girmesi keyif verici. Şu anda ligin ilk yarısındayız. Önümüzde çok sayıda maç var. Ligin sonuna kadar bu şekilde kazanmaya devam edersek neden şampiyon olmayalım diye düşünüyorum. Bu takımların arasındaki kıyasıya rekabet lige büyük bir heyecan katıyor, ama hala ligin çok başındayız. Bizim kendi işimize bakıp sonuna kadar bu işi bu şekilde sürdürmemiz gerekiyor. Gerçekten çok güzel bir rekabetin içerisindeyiz."

İSTANBUL, (DHA)

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eski, moussa, olacağım, sow


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Moussa Sow Kimdir - Moussa Sow Biyografisi - Moussa Sow Hakkında Liaaa Sporcular 0 01 Şubat 2012 13:51