IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2014, 21:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Emenike 5 milyon Euro etmez




F.Bahçeli yöneticiler dahi "20 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesi olan Nijeryalı için "Bu haliyle 5 milyon Euro'ya bile satamayız" diyor

Formsuzluğu nedeniyle Balıkesir'de yedek oturan Emenike için Katar'dan 14 milyon Euro'luk teklif olduğu iddiası ortaya atılmış, bu söylentiler ise yalanlanmıştı. Nijerya Milli Takımı'nın da forveti olması nedeniyle yıldız futbolcunun Avrupa'nın birçok kulübü tarafından takip edildiği ancak hem maliyeti hem de bu yılki performansı nedeniyle tekliflerin bir bir geri çekildiği öğrenildi. Oyuncunun yaz döneminde de bazı Londra kulüpleriyle teması olmuş ancak transfer gerçekleşmemişti. Emenike'nin 20 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi nedeniyle pazarlıklar başlamadan sona eriyor. Üzerine yıllık 2.5 milyon Euro net kazanç da eklenince, sarı-lacivertlilerin bu oyuncuyu elinden çıkarması imkansız hale geliyor. Performansı yönetim tarafından da beğenilmeyen Emenike için sarı-lacivertli kulübün ileri gelenleri şu yorumu yapıyor: "Bu piyasa şartlarında 5 milyon Euro'ya bile zor satarız."

WEBO İLE DEVAM

Balıkesir maçında Emenike'nin yerine 11'de sahaya çıkan Webo'nun performansından memnun kalan İsmail Kartal'ın, öğrencisiyle bir görüşme yapıp, "Her zaman hazır olduğun için sana teşekkür ederim. Bundan sonra daha çok sahada olacaksın" dediği ifade edildi. Kartal'ın bu sözü Sivas maçında Emenike'nin yedek kalıp Webo'nun 11'de olacağı şeklinde yorumlandı.

Sabah / Volkan Demir

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, emenike, etmez, euro, milyon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık