IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2014, 23:51   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Euroleague'de C Grubu 9. Hafta FC Barcelona 89-91 Fenerbahçe Ülker






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Takımımız Fenerbahçe Ülker, Turkish Airlines Euroleague Normal Sezon 9. hafta maçında Barcelona deplasmanına konuk oldu. Sarı lacivertliler, mücadeleden bir uzatma bölümü sonunda 91-89 galip ayrılarak büyük bir başarıya imza attı. Bu sonuç, Barcelona’nın bu sezon Euroleague’de aldığı ilk mağlubiyet olurken, Fenerbahçe Ülker’in de 7. galibiyeti olarak kayıtlara geçti. Takımımız, bu skorla birlikte grubu ilk ikide bitirmeyi de garantiledi.

Fenerbahçe Ülker mücadeleye Ricky Hickman, Andrew Goudelock, Bogdan Bogdanovic, Nemanja Bjelica ve Semih Erden beşiyle başladı. Karşılaşmanın ilk bölümünde DeShaun Thomas’ı etkili kullanan ev sahibi, 4-0 öne geçti. Rakibinin serisine Semih Erden ile cevap veren ekibimiz, ilk üç dakikayı 6-11 geride geçti. İlk dakikalarda savunmada zorlanan ve basit top kayıpları yapan Fenerbahçe Ülker, oyuna çember altı etkinliği ve isabetli dış atışları ile tutundu. Bitime 4:54 kala televizyon molasına 11-13 Barcelona üstünlüğü ile gidildi. Ev sahibi DeShaun Thomas ile etkili olmaya devam ederken daha akıcı hücum eden Fenerbahçe Ülker, bitime 2:30 kala 18-17 ile öne geçti. Barcelona’da sakatlanan Alex Abrines kenara gelirken, Hickman’ın iyi performansıyla takımımız 22-19 ile farkı üç sayıya çıkardı ve Xavİ Pascual’e mola aldırdı. İlk çeyreğin kalan bölümünde her iki takım da faul çizgisinden sayılar üretti. İlk 10 dakika 25-23 üstünlüğümüz ile geçilirken, Barcelona’da Thomas bu bölümde 15 sayı buldu.

İkinci çeyrek karşılıklı boş hücumlarla başlarken Barcelona’da Marcelinho Huertas oyuna ağırlığını koydu. Sayı üretmekte zorlanan Fenerbahçe Ülker, devrenin bitimine 6:57 kala 27-30 geriye düştü ve Zeljko Obradovic oyuna mola alarak müdahale etti. Moladan Bogdanovic ve Goudelock’ın sayıları ile dönen takımımız 32-30 ile tekrar öne geçti. Goudelock bu çeyrekte 3 faule ulaşırken takımımız savunma direncini arttırdı. Özellikle Bogdanovic’in etkili oyunuyla 6-0’lık seri yakalayan sarı lacivertliller, 38-32 ile farkı altı sayıya çekti. Semih Erden-Jan Vesely ikilisiyle pota altında da hakimiyet kuran Fenerbahçe Ülker son 1:38’e 40-33 önde girdi. İlk yarı 42-37 üstünlüğümüz ile tamamlandı.

İlk yarıda skor dağılımımız Bogdanovic 12, Semih 9, Goudelock 7, Hickman 6, Zoric 4, Bjelica 2, Vesely 2 şeklinde oluştu. Fenerbahçe Ülker ilk yarıda rakibine ribaundlarda 14-13, asistlerde de 7-6 üstünlük kurdu. Takımımız iki sayılık atışlarda 12/19 (%63), üç sayılık atışlarda da 4/8 (%50) isabet yüzdesiyle oynadı. İlk 20 dakikada her iki takım da 7 top kaybı yaptı.

Üçüncü çeyreğe üç faulde olan Goudelock’ın yerine Melih Mahmutoğlu ile başlayan Fenerbahçe Ülker, rakibinin 0-8’lık serisine engel olamayarak geriye düştü (42-45). Savunmada zorlanan ve rakibinin ilk yarıda suskun olan Doellman ile etkili olmasına engel olamayan, hücumda Emir Preldzic ve Jan Vesely’nin bulduğu sayılarla eşitliği sağladı (49-49). Hücumda zorlanan ekibimize hızlı hücum sayıları ile cevap veren Barcelona, bitime 4:36 kala 49-53 ile öne fırladı ve Zeljko Obradovic’in molası geldi. Mola dönüşü hücumda daha organize gözüken Fenerbahçe Ülker, karşılaşmada yeniden eşitliği sağladı (56-56). Mario Hezonja ile dış atış isabetleri bulan Barcelona’ya Bogdanovic ile cevap veren sarı lacivertliler, son 10 dakikalık dilime 59-61 geride gitti.

Dördüncü çeyrek karşılıklı sayılarla başlarken, Bjelica’nın da devreye girmesiyle takımımız 67-64 öne geçti. Farkı açmaya çalışan takımımıza karşı oyuna Hezonja’nın ekstra katkısı ile tutunmaya gayret eden Barcelona, bitime altı buçuk dakika kala farkı 1 sayıya indirdi. Goudelock’ın 4 faule ulaşması ve kenara gelmesiyle hücumda tıkanan Fenerbahçe Ülker, son 4:27’ye 69-68 geride girdi. Bjelica’nın üçlüğü ile öne geçen sarı lacivertliler, Huertas’ın sayılarına engel olamayınca son 2:26’ya 71-73 Barcelona üstünlüğü ile gidildi. Son bölümde faul çizgisinde sorun yaşayan ekibimiz, Ricky Hickman’ın çaldığı top ve bulduğu boş turnike ile son 58 saniyeye farkı 1 sayıya indirerek girdi. Son 48 saniyede rakibini yakalayan Fenerbahçe Ülker’e Marcelinho Huertas’ın basketiyle cevap veren Barcelona, son 32 saniyeye 2 sayı avantajla geçti. Bitime 14 saniye kala Bjelica ile eşitliği yakalayan sarı lacivertliler, son hücumu iyi savunarak maçı uzatmaya taşıdı (79-79).

Uzatmada Hickman ve Huertas’ın karşılıklı üç sayı isabetleri geldi. Hickman’ın 5. faulünü aldığı uzatma anlarında oyuna Emir Preldzic dahil oldu. Son 2:21’de 85-84 Barcelona üstünlüğü vardı. Bjelica-Vesely işbirliği ile bulunan sayılar takımımızı öne taşıdı (87-85). Son anlarda ribaund almakta zorlanan takımımız 21 saniyeye 87-87 eşitlikle gitti. Rakibine top kaybına zorlayan sarı lacivertliler faul çizgisinden Bogdanovic ile bulduğu sayılarla 89-87 avantajı elde etti. Huertas’ın faul atışlarıyla 4 saniyeye 89-89 gidildi. Son hücumda Bjelica ile basket bulan takımımız, mücadeleden 91-89 galip ayrıldı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Resmi Site


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8991, 9, barcelona, euroleaguede, fc, fenerbahce, grubu, hafta, Ülker


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Euroleague'de C Grubu 8. Hafta Fenerbahçe 84-62 Panathinaikos Kalemzede Fenerbahçe 0 04 Aralık 2014 22:12