IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ocak 2015, 21:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fenerbahçe'den Erkan Zengin açıklaması




Fenerbahçe basın sözcüsü Mahmut Uslu, Erkan Zengin transferi hakkında açıklamalarda bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Erkan Zengin'in alacaklarından vazgeçmesinin ardından hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe'nin İsveçli futbolcuyla ilgilendiği öğrenilmişti. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan'ın alacaklarını yatırdıklarını ve bu yüzden halen Eskişehirspor futbolcusu olduğunu ifade etmişti. Konuyla ilgili Sarı-Lacivertliler'den açıklama geldi. Fenerbahçe Kulübü Basın Sözcüsü Mahmut Uslu ve Amatör Şubeler Sorumlusu İlhan Ekşioğlu bu transfer hakkında kulüp televizyonuna konuştu.

"Teklifi ilettik"

Genel Sekreter Mahmut Uslu, "Bizim takımımızın transfere ihtiyacı yok. İlhan Bey’e gelmiş Erkan Zengin. Sevdiğimiz beğendiğimiz bir oyuncu. Bir teklif getirdiler. Teklif de şöyle; 'oyuncunun alacağıyla ilgili ve kulübe verilecek belli bir şeye el sıkışmış menajeri ve oyuncu. Biz oyuncuyla görüşmedik ama menajeri böyle söyledi. Bana iletildi. Başkanla beraber değerlendirdik. Tabii ki önce hocamıza sorduk. Hocamızla da bir saat evvel görüşme yaptık. Hocamız da bize yararlı olacağını söyledi. Biz de bunun üzerine resmi olarak Eskişehir Kulübü Başkanı’na 'Siz anlaşmışsınız, el sıkışmışsınız. Bizim koşullarımız böyle, eğer bu şekilde olursa biz alabiliriz dedik.' Onlar da bize oyuncunun alacaklarını yatırdıklarını söylediler. Bunu açıklamamızın nedeni, kamuoyunun bilmesinde yarar var. Çünkü spekülasyonlar yapılıyor. Dolayısıyla biz bunu bu şekilde değerlendirdik ve kendilerine ilettik. Kendileri düşüneceklerini söylediler.” ifadelerini kullandı.

"Kısa zamanda netlik kazanır"

Kulübün Amatör Şubeler Sorumlusu İlhan Ekşioğlu ise, "Futbolcu, kulübünden izinli olarak menajeri vasıtasıyla bir görüşmemiz oldu. Zaten onlar kendi aralarında anlaşmışlar. İlhan Ekşioğlu, Erkan Zengin transferi kısa zamanda olumlu ya da olumsuz netlik kazanır. Biz şartlarımızı sunduk." şeklinde konuştu.

"Başakşehir maçını kazanacağız"

Aynı zamanda Mahmut Uslu, hafta sonunda oynayacaklarını Başakşehir mücadelesi için "Bu maç veya diğer maçların hiç birinin kolay olmadığı belli. Bu maçın da çok zor geçeceği belli. İnşallah seyircimiz daha fazla gelir, taraftarımızla beraber bu maçı da alacağız. Çünkü bizin yenme mecburiyetimiz var. 4. yıldız ve bu sene şampiyon olmamız için, bu sene şampiyon olmayı mutlaka hedeflemiş vaziyetteyiz ,inşallah da olacağız. Ama kolay bir maç olmadığını da söyleyebilirim. Çocuklara güveniyoruz, disiplinle oynarlarsa bu maçı rahatça alacaklardır" dedi.


fanatik

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
acıklaması, erkan, fenerbahceden, zengin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkan Zengin'in golü galibiyete yetmedi: 1-1 Seth Milli Takımlar 0 09 Eylül 2014 20:53